hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Headhunter / Rekrutteringskonsulent
National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

LyderJohnsen A/S arbejder med rekruttering, headhunting, outplacement og management consulting til ledere og specialister både i Danmark og udlandet. Vi går vores egne veje i forhold til den øvrige rekrutteringsbranche ikke mindst ved internt at arbejde med teamwork og vidensdeling. Vores mission er ikke at være de største men at være branchens bedste målt på kvalitet og tilfredshed – både hos vores kunder og hos vores kandidater. Sammen kan vi!

Vi er pt. fire konsulenter, har hovedkontor i Fredericia, en afdeling i Randers samt adgang til mødefaciliteter over hele landet. Som ny headhunter vil du få arbejdssted i Fredericia eller Randers afhængig af din bopæl.

Les mere på. www.lyderjohnsen.dk

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Spændende udfordringer på direktionsgange
Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept.

Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.

Både i starten men også løbende arbejder du med salg for selv at skabe og udvikle din kundegruppe. Jobbet er udpræget selvstændigt. Du får en meget varieret hverdag, hvor du selv er tovholder på dine projekter.


Drive og strategisk overblik
Du har en videregående merkantil eller teknisk uddannelse og gerne nogen erfaring med ledelse. Jobbet som headhunter handler ikke mindst om drive, alsidighed, kommunikation og menneskekundskab. Desuden er betydelige kompetencer inden for salg blandt dine vigtige redskaber. Derfor skal du være konkurrenceminded og målrettet for at opnå resultater i denne krævende men utroligt spændende branche.

Er du uerfaren som rekrutteringskonsulent, men har du viljen og evnerne, er vi dedikeret til at give dig den oplæring og støtte, du har brug for.

Du har kørekort og egen bil. Desuden taler og skriver du flydende dansk og engelsk, og du er i det hele taget en meget klar og stærk kommunikator. Du bor i daglig køreafstand fra enten Fredericia eller Randers.

Visioner og vækststrategi
Stillingen som konsulent hos LyderJohnsen A/S er et udfordrende job blandt erfarne kolleger, der er dedikeret til din trivsel og dine resultater. Vi har en velfungerende flad struktur med plads til initiativ og humor. Igennem en engageret indsats får du rig mulighed for at præge såvel din egen som firmaets udvikling.

Stillingen er fast. En mindre del af din løn er bonusafhængig, men det er en gruppebonus, der deles af alle konsulenter for at sikre maksimalt samarbejde og vidensdeling i firmaet. Kørsel godtgøres efter statens takster.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd Lyder Johnsen på telefon: +45 29999043 eller Ulrich B. Thorsen på telefon: +45 28899043.

Send venligst din ansøgning og CV mærket ”Headhunter” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den e-mailadresse, vi skal bruge til senere kontakt. Bemærk venligst, at vi indkalder løbende til samtaler, hvorfor du bør søge straks, hvis du er interesseret.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Headhunter / Rekrutteringskonsulent

Virksomhed
LyderJohnsen A/S

Hjemmeside
http://www.lyderjohnsen.dk

Sted
Fredericia eller Randers

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Vil du projektere alu-facader til nogle af Danmarks største byggerier?
 
  Udadvendt ambitiøs konstruktør til projektering og konstruktion i alufacade-projekter fra A til Z
 
  Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage. FP Gruppen har relevante udfordringer til branchens bedste kandidat såvel som til den nyuddannede. Du trækker essensen ud af tegningsmaterialet, specificerer projekterne og laver tegning og tilpasning i AutoCad. Du koordinerer og afstemmer jævnligt med alle interessenter i projektet, herunder kunder, produktion, montører og eventuel byggepladsledelsen, og ligeledes styrer du eventuelle underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere.
 
  læs mere  
 
Norsk Country Manager med drive og ambitioner
 
  Kan du fortsætte successen og bygge videre på et stærkt fundament?
 
  Med reference til, og med fuld opbakning fra topledelsen i Danmark, bliver du ansvarlig for alle aktiviteter i det norske selskab. Din primære opgave bliver at videreudvikle virksomheden, blandt andet ved at fastholde og udvikle den allerede stærke markedspositionen i Norge. Hvis du ikke allerede kender branchen, vil du hurtigt skabe dig et overblik over processerne og over de succesfulde anlæg som Aquagain allerede har solgt og installeret mange steder i Norge. Dette overblik bruger du så efterfølgende til at vurdere og strukturere de lisitasjoner og anbud, der er relevante for virksomheden og i et tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer i Danmark, udarbejder i så et gennemtænkt og konkurrencedygtigt tilbud.
 
  læs mere  
 
Key Account Manager for salling group og Lidl Danmark
 
  Vi ønsker at styrke holdet med en af branchens bedste!
 
  Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til to meget spændende detailkunder på det danske marked. Du forhandler årsaftaler, og du er i en tæt og løbende dialog for yderligere at styrke samarbejdet med eksisterende og mulige nye kontaktpersoner hos kunderne. Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs- udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde madvarer og convenience produkterne er meget efterspurgte i markedet. Det er derfor vigtigt, at du er opsøgende, nytænkende, målrettet og resultatorienteret i din tilgang til kunderne.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 23-04-2019 08:55