hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Headhunter / Rekrutteringskonsulent
National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

LyderJohnsen A/S arbejder med rekruttering, headhunting, outplacement og management consulting til ledere og specialister både i Danmark og udlandet. Vi går vores egne veje i forhold til den øvrige rekrutteringsbranche ikke mindst ved internt at arbejde med teamwork og vidensdeling. Vores mission er ikke at være de største men at være branchens bedste målt på kvalitet og tilfredshed – både hos vores kunder og hos vores kandidater. Sammen kan vi!

Vi er pt. fire konsulenter, har hovedkontor i Fredericia, en afdeling i Randers samt adgang til mødefaciliteter over hele landet. Som ny headhunter vil du få arbejdssted i Fredericia eller Randers afhængig af din bopæl.

Les mere på. www.lyderjohnsen.dk

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Spændende udfordringer på direktionsgange
Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept.

Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.

Både i starten men også løbende arbejder du med salg for selv at skabe og udvikle din kundegruppe. Jobbet er udpræget selvstændigt. Du får en meget varieret hverdag, hvor du selv er tovholder på dine projekter.


Drive og strategisk overblik
Du har en videregående merkantil eller teknisk uddannelse og gerne nogen erfaring med ledelse. Jobbet som headhunter handler ikke mindst om drive, alsidighed, kommunikation og menneskekundskab. Desuden er betydelige kompetencer inden for salg blandt dine vigtige redskaber. Derfor skal du være konkurrenceminded og målrettet for at opnå resultater i denne krævende men utroligt spændende branche.

Er du uerfaren som rekrutteringskonsulent, men har du viljen og evnerne, er vi dedikeret til at give dig den oplæring og støtte, du har brug for.

Du har kørekort og egen bil. Desuden taler og skriver du flydende dansk og engelsk, og du er i det hele taget en meget klar og stærk kommunikator. Du bor i daglig køreafstand fra enten Fredericia eller Randers.

Visioner og vækststrategi
Stillingen som konsulent hos LyderJohnsen A/S er et udfordrende job blandt erfarne kolleger, der er dedikeret til din trivsel og dine resultater. Vi har en velfungerende flad struktur med plads til initiativ og humor. Igennem en engageret indsats får du rig mulighed for at præge såvel din egen som firmaets udvikling.

Stillingen er fast. En mindre del af din løn er bonusafhængig, men det er en gruppebonus, der deles af alle konsulenter for at sikre maksimalt samarbejde og vidensdeling i firmaet. Kørsel godtgøres efter statens takster.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd Lyder Johnsen på telefon: +45 29999043 eller Ulrich B. Thorsen på telefon: +45 28899043.

Send venligst din ansøgning og CV mærket ”Headhunter” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den e-mailadresse, vi skal bruge til senere kontakt. Bemærk venligst, at vi indkalder løbende til samtaler, hvorfor du bør søge straks, hvis du er interesseret.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Headhunter / Rekrutteringskonsulent

Virksomhed
LyderJohnsen A/S

Hjemmeside
http://www.lyderjohnsen.dk

Sted
Fredericia eller Randers

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
International Controller/Økonomichef
 
  Med fokus på optimering & projektarbejde
 
  Med reference til divisionens overordnede økonomifunktion i England, bliver du ansvarlig for økonomifunktionerne hos Novadan i Kolding, samt hos virksomhedens søsterselskaber i Polen, Tyskland og Spanien. Du indgår naturligt i den lokale ledergruppe, og du får en central organisatorisk placering. Lokalt vil du arbejde tæt sammen med Business Unit Managers og den øvrige ledergruppe og du får mulighed for at arbejde med både strategiske og praktiske opgaver. Du bliver en vigtig sparringspartner, der tør udfordre status quo og som løbende bidrager med økonomisk og forretningsmæssig sparring til den øvrige ledelse i bestræbelserne på at optimere og simplificere virksomhederne. I et tæt samarbejde vil I udvikle effektive forretningsgange og optimere koncernens administrative processer, samt it- og økonomistyringsværktøjer.
 
  læs mere  
 
Forretningsorienteret Controller - højre hånd for CFO
 
  Indflydelse på beslutninger - bred kontaktflade til fabriksledelse og øvrig ledergruppe
 
  Med reference til virksomhedens CFO vil du indgå i en alsidig og varieret hverdag, hvor du får mulighed for at arbejde med både strategiske og operationelle opgaver. Væsentlige opgaver vil være etableringen, videreudvikling og vedligeholdelsen af virksomhedens nye kostprismodeller, hvor du løbende vil være i aktiv dialog med salg og produktion omkring prisudvikling og væsentlige forhold angående selve forretningen. Du bliver her en vigtig nøgleperson, der bidrager med lønsomhedsanalyser, rentabilitetsanalyser og omkostningsopfølgning for løbende at understøtte en optimal udnyttelse af resurser, råvarer og virksomheden kompetencer. Du deltager også i de overordnede regnskabstekniske opgaver som omfatter deltagelse i periodiske afdelingsregnskaber, aflæggelse af årsrapport samt udarbejdelse af og opfølgning på budgetter, analyser og nøgletal.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 18-11-2019 15:19