hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Headhunter / Rekrutteringskonsulent
National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

LyderJohnsen A/S arbejder med rekruttering, headhunting, outplacement og management consulting til ledere og specialister både i Danmark og udlandet. Vi går vores egne veje i forhold til den øvrige rekrutteringsbranche ikke mindst ved internt at arbejde med teamwork og vidensdeling. Vores mission er ikke at være de største men at være branchens bedste målt på kvalitet og tilfredshed – både hos vores kunder og hos vores kandidater. Sammen kan vi!

Vi er pt. fire konsulenter, har hovedkontor i Fredericia, en afdeling i Randers samt adgang til mødefaciliteter over hele landet. Som ny headhunter vil du få arbejdssted i Fredericia eller Randers afhængig af din bopæl.

Les mere på. www.lyderjohnsen.dk

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Spændende udfordringer på direktionsgange
Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept.

Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.

Både i starten men også løbende arbejder du med salg for selv at skabe og udvikle din kundegruppe. Jobbet er udpræget selvstændigt. Du får en meget varieret hverdag, hvor du selv er tovholder på dine projekter.


Drive og strategisk overblik
Du har en videregående merkantil eller teknisk uddannelse og gerne nogen erfaring med ledelse. Jobbet som headhunter handler ikke mindst om drive, alsidighed, kommunikation og menneskekundskab. Desuden er betydelige kompetencer inden for salg blandt dine vigtige redskaber. Derfor skal du være konkurrenceminded og målrettet for at opnå resultater i denne krævende men utroligt spændende branche.

Er du uerfaren som rekrutteringskonsulent, men har du viljen og evnerne, er vi dedikeret til at give dig den oplæring og støtte, du har brug for.

Du har kørekort og egen bil. Desuden taler og skriver du flydende dansk og engelsk, og du er i det hele taget en meget klar og stærk kommunikator. Du bor i daglig køreafstand fra enten Fredericia eller Randers.

Visioner og vækststrategi
Stillingen som konsulent hos LyderJohnsen A/S er et udfordrende job blandt erfarne kolleger, der er dedikeret til din trivsel og dine resultater. Vi har en velfungerende flad struktur med plads til initiativ og humor. Igennem en engageret indsats får du rig mulighed for at præge såvel din egen som firmaets udvikling.

Stillingen er fast. En mindre del af din løn er bonusafhængig, men det er en gruppebonus, der deles af alle konsulenter for at sikre maksimalt samarbejde og vidensdeling i firmaet. Kørsel godtgøres efter statens takster.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd Lyder Johnsen på telefon: +45 29999043 eller Ulrich B. Thorsen på telefon: +45 28899043.

Send venligst din ansøgning og CV mærket ”Headhunter” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den e-mailadresse, vi skal bruge til senere kontakt. Bemærk venligst, at vi indkalder løbende til samtaler, hvorfor du bør søge straks, hvis du er interesseret.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Headhunter / Rekrutteringskonsulent

Virksomhed
LyderJohnsen A/S

Hjemmeside
http://www.lyderjohnsen.dk

Sted
Fredericia eller Randers

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Vil du projektere alu-facader til nogle af Danmarks største byggerier?
 
  Udadvendt ambitiøs konstruktør til projektering og konstruktion i alufacade-projekter fra A til Z
 
  Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage. FP Gruppen har relevante udfordringer til branchens bedste kandidat såvel som til den nyuddannede. Du trækker essensen ud af tegningsmaterialet, specificerer projekterne og laver tegning og tilpasning i AutoCad. Du koordinerer og afstemmer jævnligt med alle interessenter i projektet, herunder kunder, produktion, montører og eventuel byggepladsledelsen, og ligeledes styrer du eventuelle underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere.
 
  læs mere  
 
Konstruktionschef
 
  ledelse - konstruktion - robotteknologi - udvikling
 
  Med reference til den administrerende direktør bliver du chef for konstruktionsafdelingens kompetente og motiverede kollegaer, der arbejder med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D. Dine opgaver vil være alsidige og afvekslende og blandt andet af ledelse, fordeling af opgaver og ressourcer, teknisk sparring med kollegaer og kunder, projektledelse samt egne konstruktionsopgaver opgaver.
 
  læs mere  
 
Teknisk Designer med mod på mere
 
  Struktur - Udvikling - Teknisk Tegning
 
  Du får direkte reference og vil være i tæt samarbejde med Produktionschefen. Du vil ligeledes også være i daglig kontakt med dine kompetente og motiverede kollegaer på tværs af afdelingerne. Her skal du varetage en lang række spændende arbejdsopgaver. Du arbejder med at tegne nye produkter, samt udvikle og opdatere tekniske tegninger på de eksisterende produkter. Andre opgaver vil være oprettelse samt vedligeholdelse af datablade og løbende selvstændigt at sørge for produktdokumentation samt godkendelser. Du vil i denne stilling være det vigtige bindeled mellem produktion og salg. Du vil også have mulighed for at sammensætte et spændende job, der matcher dine personlige interesser og kompetencer. Dette kunne f.eks. være udvikling og opdatering af salgsmateriale, godkendelser af produkter, datablade, og styklister i samarbejde med de øvrige afdelinger i virksomheden samt vores grossister. Der kan på sigt for den rigtige kandidat også være mulighed for et deltage i leverandørbesøg i ind- og udland. Ligeledes kan opgaverne også være, at uploade nye og opdaterede datablade og anden information på hjemmesiden.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 13-02-2019 15:00