hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Procesingeniør med vilje til at gøre en forskel
højteknologisk – bæredygtig – gode karrieremuligheder

 Amminex is a Danish company founded in 2005 by a group of scientists at the Technical University of Denmark. The company’s core technology is named ASDS™ and has been validated on a variety of diesel vehicle types including busses, light commercial vehicles and passenger cars. This has proven the reliability and operational performance of the technology and its ability to nearly eliminate NOx emissions from diesel vehicles regardless of driving conditions and climate. Adding to this, Amminex now has a strong operational track record from large-scale commercial implementation of ASDS™ in cities such as London and Copenhagen.

In June 2016, Amminex won the European Inventor Award 2015, an award that is handed out annually by the European Patent Office to recognize cutting edge innovation. Amminex won the award for its groundbreaking application of ammonia in solid form to reduce air pollution from diesel vehicles.

For further information: www.amminex.com


”A clean world driven by clean engines” dette er Amminex’s vision. Virksomheden har udviklet og patenteret en unik teknologi, der gør at man kan reducere udledningen af NOx fra diselmotorer med op til 99%. Teknologien har, siden den blev opfundet på DTU for 13 år siden, demonstreret sin effektivitet og driftsikkerhed og bliver bl.a. i dag benyttet på diesel busser i København og London med stor succes. Virksomheden er et selvstændigt dansk selskab, men er ejet af den meget velindtjenende og velkonsoliderede franske automobilkoncern Faurecia med 91.5 % og af Nordea-Fonden med 8.5 %. Virksomheden har hovedkontor i Søborg samt en 6.500 m2 ”state-of-the-art” fabrik beliggende i moderne og meget præsentable rammer ved Nyborg på Fyn.

Som en naturlig følge af de meget positive og bæredygtige resultater man kan dokumentere for både kunderne og for miljøet, oplever virksomheden i dag en positiv udvikling med stor interesse fra nye og eksisterende kunder. Vi søger derfor nu en nysgerrig og faglig stærk procesingeniør til virksomhedens fabrik i Nyborg.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom og sæt dit præg på tingene
Med reference til den tekniske chef, vil du få en nøglerolle i den spændende udvikling som fabrikken i Nyborg står foran. Efter nogle år hvor der ikke var det ønskede aktivitetsniveau på fabrikken, fik man i 2016 en ny og finansielt stærk ejer med et enormt netværk indenfor automobilindustrien. Som en følge af dette har salget af produkterne fået et kraftigt boost, og man skal derfor fremadrettet udnytte meget mere af den store kapacitet, der er på fabrikken i Nyborg. Opgaven bliver derfor at du i første omgang, gennem grundige assessment og analyser, sammen med dine dygtige kollegaer, får den rigtige forståelse for anlægget og processerne. Næste fase bliver så en ”ramp-up” face, hvor alle fabrikkens anlæg og komponenter skal genstartes og idriftsættes, så man kan producere de nødvendige antal komponenter og løsninger. Når hele procesanlægget er oppe at køre, vil der komme mere fokus på ”cost down”. Her vil der være fokus på en optimal udnyttelse af produktionslinjer og celler, hvor der bl.a. indgår en række robotter og helautomatiserede løsninger. Samtidig vil der være fokus på forbedring af interne processer og procedurer for at optimere både kvalitet og output fra fabrikken.

Som en del af en dynamisk og flad virksomhedsstruktur, hvor frihed under ansvar er noget, man praktiserer og ikke kun noget, man taler om, bliver det forventet, at du vil deltage aktivt i vidensdeling og forbedring af de interne arbejdsprocedurer, -processer og -værktøjer. Der vil være fuld opbakning fra fabrikschefen og de øvrige kollegaer, og sammen arbejder I målrettet med de udfordringer og de muligheder, der opstår undervejs. Vigtige ingredienser for succes i jobbet er en sund faglig nysgerrighed, stort gåpåmod, god humor og et kraftigt Georg Gearløs-gen.


Faglig stolthed, nysgerrighed og drive
Den ideelle kandidat har en teoretisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller tilsvarende. Relevant erfaring fra en proces- og/eller produktionsvirksomhed er afgørende, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med interne projekter i et produktionsmiljø. Du brænder for en mulighed for at vise, at du både kan og vil gøre en forskel. Måske har du erfaring med automatisering af processer og med robotteknologi? Du har en god tegningsforståelse og det vil være en fordel, hvis du behersker et eller flere tegneprogrammer. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale og du bor inden for køreafstand til fabrikken i Nyborg.

Da du bliver mødt af en kultur, hvor der er højt til loftet, og hvor der ikke er langt fra ide til handling, er åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere afgørende egenskaber. Du er analytisk stærk og som person har du en naturlig gennemslagskraft. Du er udadvendt, lyttende og motiverende og du forstår vigtigheden af et godt samarbejde både på tværs i organisationen og med eksterne kontakter og samarbejdspartnere. Du er god til at skabe overblik samtidig med, at du evner at arbejde ”hands-on”. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. Selv når det går stærkt, formår du at holde fremdrift og struktur over dine opgaver. Du er positiv, robust og initiativrig, og du kommunikerer godt på alle niveauer. Du er derfor god til at inspirere og påvirke både mennesker og holdninger i den rigtige retning. Din kombination af godt humør og stærk faglighed sikrer, at du når virksomhedens og dine egne mål, samtidig med at aftaler overholdes, og opgaver afsluttes som planlagt.


Skab din egen drømmestilling
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en flad organisation med en uhøjtidelig tone og fokus på effektivitet, trivsel og fælles målsætninger. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Da virksomheden er markedsledende inden for forretningsområdet, med en unik internationalt patenteret løsning, vil der være store muligheder for faglige og personlige udfordringer og din egen udvikling vil være sikret gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Procesingeniør, Amminex” til:
ans@lyderjohnsen.dk

Husk at benytte den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Procesingeniør

Virksomhed
Amminex Emissions Technology A/S

Hjemmeside
http://www.amminex.com

Sted
Nyborg

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept. Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.
 
  læs mere  
 
Vil du projektere alu-facader til nogle af Danmarks største byggerier?
 
  Udadvendt ambitiøs konstruktør til projektering og konstruktion i alufacade-projekter fra A til Z
 
  Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage. FP Gruppen har relevante udfordringer til branchens bedste kandidat såvel som til den nyuddannede. Du trækker essensen ud af tegningsmaterialet, specificerer projekterne og laver tegning og tilpasning i AutoCad. Du koordinerer og afstemmer jævnligt med alle interessenter i projektet, herunder kunder, produktion, montører og eventuel byggepladsledelsen, og ligeledes styrer du eventuelle underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere.
 
  læs mere  
 
Vil du lede nogle af Københavns mest prestigefyldte boligbyggerier?
 
  Ambitiøs Projektchef/Senior Projektchef søges til at stå i spidsen for nye spændende projekter, i stil med ”The Silo”
 
  Med reference til den Tekniske Direktør, får du det overordnede ansvar for projektet, og dets succesfulde gennemførelse. Igennem tæt, konstruktiv dialog og samarbejde med kunde, rådgivere, leverandører og myndigheder, sikrer du et godt og gennemarbejdet projektgrundlag. Herefter vil du være et centralt omdrejningspunkt under projektets udførelse, hvor du motiverer dit projektteam til at udnytte deres fulde potentiale, således byggeriet afleveres til kunden til den aftalte tid og kvalitet, og ikke mindst inden for den økonomiske ramme.
 
  læs mere  
 
International Group E-commerce Manager
 
  udfordrende karrierestilling i stærk handelsvirksomhed der styrker sin digitale profil
 
  Med direkte reference til CEO, og som en del af ledergruppen, får du ansvaret for gruppens internationale E-commerce strategier på alle nuværende og kommende markeder. I tæt sparring med landecheferne, product management og den øvrige ledelse, bliver du det centrale omdrejningspunkt i virksomhedens optimering og videreudvikling af digitale salgskanaler. Du arbejder på et taktisk og operationelt niveau med aktiviteter og investeringer i forhold til sociale medier, hjemmesider, e-handelsløsninger og fremadrettede digitale indsatser. Samtidig er du også hands on i forhold til at måle og optimere trafik, konverteringsrater og ROI på digitale kampagner og aktiviteter, og du sørger løbende for at fintune P. Lindberg i forhold til adwords og relevante søgemaskiner. I tæt samarbejde med landecheferne arbejder I målrettet på at optimere indsatser og resultater på de eksisterende og kommende markeder, med de spændende udfordringer der kan ligge i kultur, sortiment, infrastruktur og markedets modenhed i forhold til e-handel.
 
  læs mere  
 
Sælger/Salgskonsulent
 
  dansk kvalitet i topklasse - branchens bedste løsninger
 
  Med reference til Salgs & Marketingschefen får du ansvaret for at yderligere udbygge og styrke salget på det danske hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder. Der vil være kunder, der skal overtages fra starten, og du vil derfor arbejde med en spændende blanding af vedligeholdende-, relationsskabende- og opsøgende salg. I tæt samarbejde med den øvrige organisation, de tekniske afdelinger og virksomhedens ledelse vil du fastholde og styrke samarbejdet med eksisterende kunder, samt bidrage til en yderligere styrkelse af markedspositionen ved at skabe kontakt til og indgå aftaler med nye kunder.
 
  læs mere  
 
Produktionschef med potentiale til mere
 
  Danske kvalitetsprodukter eksporteres til hele verden
 
  Med reference til fabrikschefen, og som et vigtigt medlem af fabriksledergruppen, får du ansvaret for produktionen af både flydende- og pulverprodukter. Dit fokus er på optimering af produktionen, så de mange produktionslinjer opfylder de højeste krav til kvalitet, leveringssikkerhed og tidsfrister. Dette gøres ikke mindst ved at arbejde målrettet med medarbejdernes sociale og faglige kompetencer for at skabe kontinuerlige forbedringer via stærk logistik og dygtige, dedikerede medarbejdere. Du holder et højt informationsniveau både til dine medarbejdere og til dine kollegaer i ledelsen, herunder afholder du hver morgen tavlemøder med de enkelte produktionslinjer, og efterfølgende også med servicefunktioner.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 13-12-2018 09:36