hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Produktionschef med potentiale til mere
Danske kvalitetsprodukter eksporteres til hele verden

Novadan er en innovativ, international produktions- og servicevirksomhed, der blev etableret i 1980. Novadan råder over eget laboratorium og produktionsapparat, hvor der udvikles og fremstilles et bredt kvalitetssortiment af rengørings-, vaske- og desinfektionsmidler, samt andre specialprodukter. På disse områder er Novadan i dag blandt de førende på markedet.

Virksomheden er en kompetent samarbejdspartner inden for løsning af enhver rengøringsopgave. Novadan er leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger af høj kvalitet til både private og offentlige virksomheder, hvor kvalitetsrengøring spiller en afgørende rolle.

Novadan eksporterer til kunder i 35 forskellige lande, fordelt i det meste af Europa, Mellemøsten og Afrika, hvortil der produceres 33.000 t/år. Virksomheden er ejet af det amerikanske selskab ITW, som er en Fortune 200 virksomhed med 50.000 ansatte i 57 lande. Der er ca. 100 ansatte i virksomheden, der er beliggende tæt på motorvejen i Kolding, i pæne og lyse bygninger.

Læs mere på: www.novadan.dk

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Karrieremulighed - er du klar til at blive fabrikschef om få år?
Med reference til fabrikschefen, og som et vigtigt medlem af fabriksledergruppen, får du ansvaret for produktionen af både flydende- og pulverprodukter. Dit fokus er på optimering af produktionen, så de mange produktionslinjer opfylder de højeste krav til kvalitet, leveringssikkerhed og tidsfrister. Dette gøres ikke mindst ved at arbejde målrettet med medarbejdernes sociale og faglige kompetencer for at skabe kontinuerlige forbedringer via stærk logistik og dygtige, dedikerede medarbejdere. Du holder et højt informationsniveau både til dine medarbejdere og til dine kollegaer i ledelsen, herunder afholder du hver morgen tavlemøder med de enkelte produktionslinjer, og efterfølgende også med servicefunktioner.

I tæt samarbejde med planlægningsfunktionen sørger du for den optimale bemanding på de enkelte linjer, samtidig med du har et skarpt fokus på sikkerheden i produktionen. Du arbejder også aktivt på at optimere processer og arbejdsgange, samt løbende arbejder på mulige forbedringer af maskinparken, for at minimere spild og sikre en endnu højere effektivitet i produktionen. Reklamationsbehandling i forhold til blande- og pakkefunktionerne vil også være en naturlig del af dit ansvarsområde. Virksomheden har en dynamisk og flad virksomhedsstruktur, hvor det bliver forventet, at du vil deltage aktivt i vidensdeling og forbedring af de interne arbejdsprocedurer, processer og metoder. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats. Da virksomheden er en del af en international koncern, vil stillingen give mulighed for en begrænset rejseaktivitet på ca. 10 dage om året.

Det er aftalt at den nuværende fabrikschef vil gå på pension om få år. Hvis du har evnerne, viljen, og du viser gode resultater, forventer man derfor en glidende overgang til en rolle som fabrikschef i løbet af de næste år. Det vil medføre at du løbende vil overtage ansvaret for flere opgaver på fabrikken, og efter få år vil du have overtaget det overordnede ansvar for produktionen, lager, sikkerhed, sourcing og indkøb, vedligehold og kundeservice. I funktionen som fabrikschef vil du blive en del af det overordnede ledelsesteam på fabrikken i Kolding, og du vil få direkte reference til koncernfunktionen i England.


Ledelse, udvikling og sund fornuft
Den ideelle kandidat har gerne en teknisk teoretisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller tilsvarende. Du er faglig stærk, men det er mest afgørende, at du har nogle års erfaring fra en produktionsvirksomhed. Erfaring fra procesindustrien vil være en yderligere fordel, men det er ikke et absolut krav. Det vil være en fordel hvis du har ledelseserfaring, hvor du tidligere har skabt gode resultater gennem synlig og motiverende ledelse. Du taler og skriver dansk, og som følge af de internationale kontakter er det en forudsætning, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du innovativ, handlekraftig og teknisk velfunderet. Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber. Du er en positiv, robust og initiativrig person, der forstår at få din organisation med dig. Som person skaber du dig hurtigt et overblik over selv komplicerede udfordringer, og du er god til at holde flere bolde i luften. Du arbejder struktureret og med stor vedholdenhed, samtidig med at du prioriterer og fordeler opgaverne i din organisation. Du sætter en høj standard for både dig selv og dine medarbejdere, og du trives med en åben og direkte omgangstone. Din kombination af godt humør, god ledelse og stærk faglighed sikrer, at du når dine og virksomhedens mål, samtidig som aftaler overholdes, og opgaver afsluttes som planlagt.


Vil du med på den spændende rejse?
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende lederstilling med gode udviklingsmuligheder i en international virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i ind- og udland.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra den øvrige ledelse og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sygeforsikringer og andre personalegoder forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Produktionschef med potentiale til mere” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Produktionschef

Virksomhed
Novadan

Hjemmeside
http://www.novadan.dk

Sted
Kolding

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept. Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.
 
  læs mere  
 
Vil du projektere alu-facader til nogle af Danmarks største byggerier?
 
  Udadvendt ambitiøs konstruktør til projektering og konstruktion i alufacade-projekter fra A til Z
 
  Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage. FP Gruppen har relevante udfordringer til branchens bedste kandidat såvel som til den nyuddannede. Du trækker essensen ud af tegningsmaterialet, specificerer projekterne og laver tegning og tilpasning i AutoCad. Du koordinerer og afstemmer jævnligt med alle interessenter i projektet, herunder kunder, produktion, montører og eventuel byggepladsledelsen, og ligeledes styrer du eventuelle underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere.
 
  læs mere  
 
International Group E-commerce Manager
 
  udfordrende karrierestilling i stærk handelsvirksomhed der styrker sin digitale profil
 
  Med direkte reference til CEO, og som en del af ledergruppen, får du ansvaret for gruppens internationale E-commerce strategier på alle nuværende og kommende markeder. I tæt sparring med landecheferne, product management og den øvrige ledelse, bliver du det centrale omdrejningspunkt i virksomhedens optimering og videreudvikling af digitale salgskanaler. Du arbejder på et taktisk og operationelt niveau med aktiviteter og investeringer i forhold til sociale medier, hjemmesider, e-handelsløsninger og fremadrettede digitale indsatser. Samtidig er du også hands on i forhold til at måle og optimere trafik, konverteringsrater og ROI på digitale kampagner og aktiviteter, og du sørger løbende for at fintune P. Lindberg i forhold til adwords og relevante søgemaskiner. I tæt samarbejde med landecheferne arbejder I målrettet på at optimere indsatser og resultater på de eksisterende og kommende markeder, med de spændende udfordringer der kan ligge i kultur, sortiment, infrastruktur og markedets modenhed i forhold til e-handel.
 
  læs mere  
 
Sælger/Salgskonsulent
 
  dansk kvalitet i topklasse - branchens bedste løsninger
 
  Med reference til Salgs & Marketingschefen får du ansvaret for at yderligere udbygge og styrke salget på det danske hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder. Der vil være kunder, der skal overtages fra starten, og du vil derfor arbejde med en spændende blanding af vedligeholdende-, relationsskabende- og opsøgende salg. I tæt samarbejde med den øvrige organisation, de tekniske afdelinger og virksomhedens ledelse vil du fastholde og styrke samarbejdet med eksisterende kunder, samt bidrage til en yderligere styrkelse af markedspositionen ved at skabe kontakt til og indgå aftaler med nye kunder.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 21-01-2019 14:08