hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Norsk Country Manager med drive og ambitioner
Kan du fortsætte successen og bygge videre på et stærkt fundament?

Aquagain Folding Smed A/S er stiftet i 1956 af Karl Skjøth og er i dag en professionel og anerkendt producent og leverandør af effektive og miljørigtige løsninger indenfor håndtering af spildevand og slam, drikkevand samt biogas. Der håndteres løsninger indenfor alle aspekter fra rådgivning, design, konstruktion, produktion, levering, montering til idriftsættelse. Aquagain indgår i projekter som hoved- og totalentreprenør, som leverandør af smede- og maskinentrepriser og som komponentleverandør.

Virksomheden udvikler og producerer unikke kundetilpassede procestekniske løsninger og serieproduktioner, som f.eks. dæksler, maskinudstyr, rør- og anlægsinstallationer etc. Kunderne er kommunale og industrielle virksomheder i ind- og udland, som har høje krav til kvalitet, leveringssikkerhed og dokumentation, funktionalitet og driftssikkerhed samt service. Virksomheden er med stor succes trådt ind på det norske marked, som bidrager væsentligt til virksomhedens samlede forretning.

Medarbejdere hos Aquagain er fagfolk med stærke kompetencer og solid erfaring. De arbejder med engagement og forstår kundernes krav og ønsker. De kender processerne, forstår kundens målsætninger og indfrier forventningerne til kvalificeret sparring og den rigtige løsning.

Det Norske selskab blev etableret I 2015 og man har med stor succes projekteret og leveret en række rensningsanlæg I Norge. Kontoret er i dag beliggende I Oslo, men hvis den helt rigtige kandidat bor et andet sted i Norge, vil man være indstillet på at flytte kontoret til en anden location der måtte give bedre mening.

Aquagain er 100% danskejet og er beliggende i pæne og præsentable bygninger i Brørup, Jylland. Virksomheden består af omkring 60 medarbejdere, der håndterer alle opgaver indenfor virksomhedens forretningsområder.


Læs mere på: www.aquagain.dk

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Drikkevand - spildevand - biogas - industri
Med reference til, og med fuld opbakning fra topledelsen i Danmark, bliver du ansvarlig for alle aktiviteter i det norske selskab. Din primære opgave bliver at videreudvikle virksomheden, blandt andet ved at fastholde og udvikle den allerede stærke markedspositionen i Norge. Hvis du ikke allerede kender branchen, vil du hurtigt skabe dig et overblik over processerne og over de succesfulde anlæg som Aquagain allerede har solgt og installeret mange steder i Norge. Dette overblik bruger du så efterfølgende til at vurdere og strukturere de lisitasjoner og anbud, der er relevante for virksomheden og i et tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer i Danmark, udarbejder i så et gennemtænkt og konkurrencedygtigt tilbud.

Som et led i Aquagains stærke satsning i Norge, ønsker man at opbygge egen salg-, projekt- og serviceorganisation i Norge. Dette vil indebære at du får muligheden for at medvirke til, at etablere og udvikle dit eget team af konstruktører, projektledere og servicefolk. Du får en central rolle i Norge, og samtidig bliver du et vigtigt medlem af virksomhedens topledergruppe. Du arbejder målrettet på optimering af administrative rutiner, opfølgning på kunder og tilbud, produktionsstyring samt den vigtige kobling mellem salg, teknik og produktion. Du skal løbende identificere nye afsætningsmuligheder, samtidig med at du har fokus på omkostninger og en professionel styring af de igangværende projekter. Du opbygger og styrker organisationen løbende i forhold til nødvendige kompetencer og ressourcer og arbejder kontinuerligt med motivering og udvikling af dine medarbejdere.

Du vil få en varieret og spændende hverdag, hvor virksomheden ønsker at fastholde nye og eksisterende kunder gennem en professionel indstilling til salg, service og rådgivning. Samtidig bliver du den afgørende brik i virksomhedens videre udvikling, hvor du vil fungere som sparringspartner overfor både kunderne, medarbejderne og den øvrige ledelse i Danmark.

Gründer, købmand, motivator og leder
Den ideelle kandidat har en kombination af teknisk og kommerciel teoretisk baggrund. Du er forretningsorienteret og du har erfaring fra en projektorienteret og/eller teknisk salgsverden. En baggrund fra procesindustrien vil bestemt være en fordel. Du motiveres af muligheden for at gøre en forskel i en virksomhed med et stort potentiale og du glæder dig til at investere både tid og engagement i at gøre en reel forskel. Du er stærk både på det praktiske og det strategiske plan. Dette gør dig i stand til at løse både de konkrete opgaver, men også bidrage aktivt til at sikre virksomhedens fortsatte forretningsmæssige udvikling. Du kan dokumenter gode resultater fra lignende opgaver. Du brænder for de projekter og løsninger du arbejder med, og du er god til at give denne begejstring videre til både kunder og kollegaer. Du behersker norsk og engelsk i skrift og tale.

Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber. Du er en positiv, robust og initiativrig person, der forstår at få din organisation med dig. Du er vedholdende, og med et stort drive og et smittende engagement går du forrest. Du ser udviklingsmulighederne i teamet og er ikke bange for at give dine medarbejdere ansvar. Du sætter en høj standard for både dig selv og dine medarbejdere og du trives med en åben og direkte omgangstone. Du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt. Din kombination af godt humør, godt købmandskab og vedholdenhed sikrer, at du når dine og virksomhedens mål, samtidig med du sikrer at aftaler overholdes og opgaver afsluttes som planlagt.

Er du klar til at skabe og udvikle din egen drømmestilling?
For den rette person vil der være tale om en spændende mulighed i en ekspansiv og innovativ virksomhed. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer. Du vil naturligvis få fuld opbakning fra topledelsen i Danmark, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk. Jeg snakker naturligvis Norsk.

Samtaler vil foregå i Norge.

Send venligst din ansøgning og dit CV på Norsk, Engelsk eller Dansk og mærket ”Country Manager, Norge” til: ans@lyderjohnsen.dk.

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

   
 

Jobtitel
Country Manager, Norge

Virksomhed
Aquagain Folding Smed A/S

Hjemmeside
http://www.aquagain.dk

Sted
Norge

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept. Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.
 
  læs mere  
 
Vil du projektere alu-facader til nogle af Danmarks største byggerier?
 
  Udadvendt ambitiøs konstruktør til projektering og konstruktion i alufacade-projekter fra A til Z
 
  Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage. FP Gruppen har relevante udfordringer til branchens bedste kandidat såvel som til den nyuddannede. Du trækker essensen ud af tegningsmaterialet, specificerer projekterne og laver tegning og tilpasning i AutoCad. Du koordinerer og afstemmer jævnligt med alle interessenter i projektet, herunder kunder, produktion, montører og eventuel byggepladsledelsen, og ligeledes styrer du eventuelle underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere.
 
  læs mere  
 
Key Account Manager for salling group og Lidl Danmark
 
  Vi ønsker at styrke holdet med en af branchens bedste!
 
  Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til to meget spændende detailkunder på det danske marked. Du forhandler årsaftaler, og du er i en tæt og løbende dialog for yderligere at styrke samarbejdet med eksisterende og mulige nye kontaktpersoner hos kunderne. Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs- udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde madvarer og convenience produkterne er meget efterspurgte i markedet. Det er derfor vigtigt, at du er opsøgende, nytænkende, målrettet og resultatorienteret i din tilgang til kunderne.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 23-04-2019 08:55