hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Forretningsorienteret Controller
CFO´s højre hånd, stedfortræder og sparringspartner i spændende produktionsvirksomhed

Vores kunde er en veletableret, velkonsolideret og økonomisk sund virksomhed, hvor kvalitet og sikkerhed har været omdrejningspunktet for virksomheden i forhold til såvel produktfilosofi som samhandel.

Virksomheden er i dag en meget væsentlig spiller inden for sine forretningsområder, og kan på flere af disse betegnes som markedsledende. Virksomhedens kernekunder findes indenfor dansk detailhandel, en række private og offentlige institutioner og på eksportmarkedet.

Virksomhedens produkter er baseret på stærke spidskompetencer samt evne og vilje til at fastholde rollen som en meget innovativ aktør på markedet. Vigtige konkurrenceparametre er kvalitet, korte leveringstider og fleksibilitet i forhold til produkter og løsninger.

Virksomheden producerer sine produkter i Danmark, så her er ekspertisen samlet på ét sted: salg, udvikling, produktion, lager og service/opfølgning. Dette sikrer gennemtænkte løsninger, der leveres til tiden og en løbende produktudvikling i et engageret miljø af specialister.

Virksomheden er inde i en meget positiv udvikling, og den søger nu en controller til yderligere at forstærke en velfungerende økonomiafdeling. Controlleren vil med reference til CFO, arbejde ud fra virksomhedens hovedkontor, som er beliggende i Sydjylland.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Savner du variation, udfordringer og frihed under ansvar?
Med reference til virksomhedens CFO vil du indgå i en alsidig og varieret hverdag, hvor du får mulighed for at arbejde med både strategiske og operationelle opgaver. Væsentlige opgaver vil være overordnede regnskabstekniske opgaver som omfatter bl.a. periodiske afdelingsregnskaber samt udarbejdelse af og opfølgning på budgetter, analyser og nøgletal. Andre væsentlige opgaver vil være opfølgning på investeringer og projekter samt varelagerværdiansættelse og styring af anlægskartotek. Du laver rentabilitetsanalyser og omkostningsopfølgning, og i tæt samarbejde med salgsfunktionen laver du controlling og styring af kundebonusser samt løbende salgs-controlling i forhold til tonnage, priser og eventuelle afvigelser.

Du deler gerne ud af din viden og dine kompetencer, og i den velfungerende økonomifunktion, bliver det forventet, at du vil deltage aktivt i vidensdeling og forbedring af de interne arbejdsprocedurer, -processer og -værktøjer. Der vil være en bred kontaktflade til især salg og produktion, men også til de øvrige funktionsområder. Derfor bliver du en vigtig sparringspartner for ledelsen og for kollegaer på tværs af virksomheden.


Kvik, nysgerrig økonomisk profil med et stærkt drive
Din teoretiske baggrund er ikke afgørende, men du har formodentlig en HD(R), Cand.merc.aud eller tilsvarende. Alternativt har du en anden økonomisk baggrund, kombineret med den rigtige personlighed og relevante erfaringer. Da Excel bliver et meget vigtigt arbejdsredskab er det afgørende at du er superbruger heri. Nogle års erfaring fra en produktionsvirksomhed er bestemt en fordel. Du arbejder med et stort engagement og du er dygtig på såvel det operationelle som det strategiske plan. Dette gør dig i stand til at løse både de konkrete opgaver, men også bidrage aktivt til virksomhedens fortsatte forretningsmæssige udvikling. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og et kendskab til tysk vil være en fordel.

Som person er du struktureret og ambitiøs, og du er ikke bange for at stille spørgsmål og udfordre organisationen, når det er nødvendigt. Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere på alle niveauer vil være afgørende egenskaber. Med vedholdenhed og et stort drive går du forrest og formidler dine budskaber hurtigt, effektivt og konstruktivt. Du er lyttende og involverende, men samtidig er du i stand til at stå fast og skære igennem, når det bliver nødvendigt. Du er i stand til at motivere dig selv, og din kombination af godt humør, fleksibilitet og vedholdenhed sikrer, at du når dine og virksomhedens mål.


Dine muligheder
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i en international virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon +45 29999043, mail: odd@lyderjohnsen.dk

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Controller, Sydjylland” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 
Jobtitel
Controller

Virksomhed


Sted
Sydjylland

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept. Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.
 
  læs mere  
 
Norsk Country Manager med drive og ambitioner
 
  Kan du fortsætte successen og bygge videre på et stærkt fundament?
 
  Med reference til, og med fuld opbakning fra topledelsen i Danmark, bliver du ansvarlig for alle aktiviteter i det norske selskab. Din primære opgave bliver at videreudvikle virksomheden, blandt andet ved at fastholde og udvikle den allerede stærke markedspositionen i Norge. Hvis du ikke allerede kender branchen, vil du hurtigt skabe dig et overblik over processerne og over de succesfulde anlæg som Aquagain allerede har solgt og installeret mange steder i Norge. Dette overblik bruger du så efterfølgende til at vurdere og strukturere de lisitasjoner og anbud, der er relevante for virksomheden og i et tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer i Danmark, udarbejder i så et gennemtænkt og konkurrencedygtigt tilbud.
 
  læs mere  
 
Key Account Manager for salling group og Lidl Danmark
 
  Vi ønsker at styrke holdet med en af branchens bedste!
 
  Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til to meget spændende detailkunder på det danske marked. Du forhandler årsaftaler, og du er i en tæt og løbende dialog for yderligere at styrke samarbejdet med eksisterende og mulige nye kontaktpersoner hos kunderne. Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs- udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde madvarer og convenience produkterne er meget efterspurgte i markedet. Det er derfor vigtigt, at du er opsøgende, nytænkende, målrettet og resultatorienteret i din tilgang til kunderne.
 
  læs mere  
 
CEO
 
  Stærke mærkevarer - solidt fundament - stort potentiale
 
  Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Bryggeriet Vestfyen ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale der skal realisereres bl.a. gennem en stærkere positionering af kendte mærkevarer og en løbende udvikling af nye og markedsrelevante produkter. Udover den strategiske og daglig ledelse vil opgaven stille store krav til dine kommercielle evner, og du skal i et tæt samarbejde med ledelsen og medarbejderne kunne gå forrest for at styrke både markedspositionen, produktporteføljen og virksomhedens evne til at levere de produkter markedet efterspørger. Dette vil også kræve en god sans for produktionen i en kompleks virksomhed. Gennem en sund, involverede og motiverende lederstil skal du gennemføre de nødvendige tiltag, som kan skabe den ønskede forretningsmæssige udvikling. Det forventes, at du kan indfri ambitionen om lønsom vækst i et marked med øget fokus på økologi, sundhed og kvalitet.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 16-05-2019 17:45