hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Direktør og købmand med drive og ambitioner
Spillende træner til velfungerende hold

Primusdanmark ApS. er en 100% danskejet, velindtjenende og velkonsolideret virksomhed, der handler med værktøj til håndværkere og private. De fleste af produkterne importereres direkte fra fabrikker i Holland, Tyskland, Østrig, Kina og Taiwan, ved producenter som virksomheden igennem en årrække har haft et godt samarbejde med. Ved at købe direkte fra producenten, uden fordyrende mellemled, sikrer virksomheden den bedste pris til slutbrugeren.

Pris, kvalitet, leveringssikkerhed og god service er vigtige konkurrenceparametre for Primus Danmark. Virksomheden afsætter sine produkter via salg over internettet, via telefonsalg og ved personligt salg i butikken i Børkop. Primusdanmark har eget lager i Børkop, og i butikken er der mulighed for at se og afprøve de fleste af virksomhedens produkter.

I forbindelse med et planlagt generationsskifte, er der for nyligt kommet en ny ejer ind i virksomheden. Den nye ejer driver i forvejen, med stor succes, en tilsvarende virksomhed, og har herigennem de helt rigtige forudsætninger for at skabe yderligere vækst og udvikling i en i forvejen solid og veldrevet virksomhed.

Virksomheden er beliggende i Børkop, centralt placeret i Trekantsområdet.

Læs mere på: www.primusdanmark.dk

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Indkøb - sortimentsudvikling - ledelse - afsætning
Med reference til bestyrelsen bliver du ansvarlig for alle aktiviteter i selskabet. Din primære opgave bliver at videreudvikle virksomheden og dens kompetente medarbejdere, blandt andet ved at fastholde og udvikle markedspositionen i Danmark, samt udvikle og styrke salget på de nære eksportmarkeder. Du bliver den drivende kraft i at sikre et relevant og stærkt produktprogram, både i forhold til nuværende produktkategorier, men også i forhold at spotte nye og velsælgende produkter. Med stor interesse og forståelse for kunderne og deres behov, deltager du på de relevante messer i Asien og i Europa, hvor du aktivt afsøger markedet efter de rigtige produkter. Du informerer og motiverer dine medarbejdere løbende, og med en moderne lederstil går du forrest i en stærk teamindsats, der sikrer at virksomhedens kunder får de rigtige varer til den rigtige pris og til aftalt tid.
Du vil få en varieret og spændende hverdag, hvor virksomheden ønsker at fastholde nye og eksisterende kunder gennem en professionel indstilling til salg, service og rådgivning.
Du kommer til at arbejde sammen med 6 kompetente og motiverede kollegaer, og du vil få gode muligheder for at gøre en forskel i en virksomhed, der er klar til fortsat vækst gennem en sund økonomi, et stærkt ejerskab og en vilje til at gøre alle kunder til fremtidige ambassadører. Du kan forvente en begrænset rejseaktivitet i størrelsesordenen 20-30 dage om året til messer og leverandører I Europa og Asien.


Leder, entrepreneur, motivator og købmand
Den ideelle kandidat har en relevant teoretisk værktøjskasse, men det er af større betydning, at du er handlekraftig, selvkørende og initiativrig. Det er vigtigt at du selv finder produkterne spændende, at du har en teknisk interesse, og at du har en god forståelse for de kundegrupper som virksomheden henvender sig til. Du motiveres af muligheden for at gøre en forskel i en mindre virksomhed med et stort potentiale, og du glæder dig til at investere både tid og engagement i at gøre en reel forskel. Du er stærk både på det praktiske og det strategiske plan, og du kan dokumenter gode resultater fra lignende opgaver. Du er begejstret for de produkter du arbejder med, og du er god til at give denne begejstring videre til både kunder og kollegaer. Du behersker engelsk i skrift og tale, og det vil være en fordel hvis du taler tysk.

Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber. Du er en positiv, robust og initiativrig person, der forstår at få din organisation med dig. Du er vedholdende, og med et stort drive og et smittende engagement går du forrest. Du ser udviklingsmulighederne i teamet og er ikke bange for at give dine medarbejdere ansvar. Du sætter en høj standard for både dig selv og dine medarbejdere, og du trives med en åben og direkte omgangstone. Du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt. Din kombination af godt humør, godt købmandskab og vedholdenhed sikrer, at du når dine og virksomhedens mål, samtidig som du sikrer at aftaler overholdes og opgaver afsluttes som planlagt.


Er du klar til det næste skridt i din karriere?
For den rette person vil der være tale om en spændende mulighed i en velindtjenende og innovativ virksomhed. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer. Du vil naturligvis få fuld opbakning fra bestyrelsen, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Da vi vurderer de indkomne ansøgninger løbende, bedes du venligst hurtigt at sende din ansøgning og dit CV mærket ”Direktør, Primusdanmark” til: ans@lyderjohnsen.dk.

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Direktør

Virksomhed
Primusdanmark ApS

Hjemmeside
http://: www.primusdanmark.dk

Sted
Børkop

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept. Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.
 
  læs mere  
 
CEO
 
  Stærke mærkevarer - solidt fundament - stort potentiale
 
  Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Bryggeriet Vestfyen ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale der skal realisereres bl.a. gennem en stærkere positionering af kendte mærkevarer og en løbende udvikling af nye og markedsrelevante produkter. Udover den strategiske og daglig ledelse vil opgaven stille store krav til dine kommercielle evner, og du skal i et tæt samarbejde med ledelsen og medarbejderne kunne gå forrest for at styrke både markedspositionen, produktporteføljen og virksomhedens evne til at levere de produkter markedet efterspørger. Dette vil også kræve en god sans for produktionen i en kompleks virksomhed. Gennem en sund, involverede og motiverende lederstil skal du gennemføre de nødvendige tiltag, som kan skabe den ønskede forretningsmæssige udvikling. Det forventes, at du kan indfri ambitionen om lønsom vækst i et marked med øget fokus på økologi, sundhed og kvalitet.
 
  læs mere  
 
Teknisk Designer som søger en varieret og inspirerende hverdag
 
  Struktur - Samarbejde - Teknisk Tegning
 
  Du får direkte reference til afdelingslederen for plan-, projekt og IT, og vil have tæt dagligt samarbejde med dine kollegaer såvel i afdelingen som på tværs af afdelinger. Afdelingen for plan-, projekt og IT består p.t. af ni medarbejdere, fordelt på planlæggere, projektledere, teknisk designer, projektingeniører, GIS-medarbejdere og IT-medarbejdere. Udover udarbejdelse af teknisk tegningsmateriale, kommer du til at arbejde med en lang række spændende opgaver indenfor projektering, ledningsregistrering, udbud af anlægsopgaver, spildevandsplanlægning, borgerkontakt, LER mv. I tillæg hertil vil du også have kontakt til eksterne samarbejdspartnere, ligesom du vil deltage i opmåling med GPS.
 
  læs mere  
 
Projekterings- og tilsynsingeniør til en spændende og varieret hverdag
 
  Projektering – Tilsyn – Spildevand – Miljø - Klima
 
  Du får reference til afdelingslederen for plan-, projekt- og IT, og vil i det daglige have tæt samarbejde med dine kollegaer på tværs af huset. Der er på nuværende tidspunkt ni kollegaer i afdelingen for Plan-, Projekt- og IT, som er fordelt på planlæggere, projektledere, projektingeniører, GIS-medarbejdere, IT-medarbejdere og teknisk designer. I tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i virksomheden, vil du deltage aktivt i de forskellige faser for gennemførelse af anlægsprojekter. Eksempelvis vil du nogle gange selv projektere anlægsarbejdet, sikre alle nødvendige godkendelser, lave udbudsmaterialer, stå for tilsyn, byggeledelse, økonomistyring og borgerkontakt. Andre gange vil det kun være dele heraf, hvor du mere vil have en projektlederrolle. De typiske anlægsopgaver vil bestå i separatkloakering, byggemodninger, afskærende ledninger, pumpestationer, kloakrenoveringer, regnvandsbassiner mv. Desuden vil der for planlægningsdelen være behov for skitseprojekter, hvor man har mulighed for at udvikle alternative løsninger.
 
  læs mere  
 
Sælger/Salgskonsulent
 
  dansk kvalitet i topklasse - branchens bedste løsninger
 
  Med reference til Salgs & Marketingschefen får du ansvaret for at yderligere udbygge og styrke salget på det danske hjemmemarkedet og de nære eksportmarkeder. Der vil være kunder, der skal overtages fra starten, og du vil derfor arbejde med en spændende blanding af vedligeholdende-, relationsskabende- og opsøgende salg. I tæt samarbejde med den øvrige organisation, de tekniske afdelinger og virksomhedens ledelse vil du fastholde og styrke samarbejdet med eksisterende kunder, samt bidrage til en yderligere styrkelse af markedspositionen ved at skabe kontakt til og indgå aftaler med nye kunder.
 
  læs mere  
 
Business Controller
 
  Vil du være med til at videreudvikle redskaber og funktioner
 
  Med reference til Samn Forsynings økonomichef er du en vigtig sparringspartner. Du får en central organisatorisk placering og herigennem får du en stor berøringsflade internt i huset. Som den primære Business Controller skal du have fokus på de periodiske regnskaber, analyser og efterkalkulationer. Du skal ligeledes udfordre status quo for derved at udvikle den eksisterende forsyningsproces og drift, for at sikre lønsomhed fremadrettet. Du vil tage del i den fremtidige opbygning af interne rapporteringssystemer og nøgletalsrapportering. I stillingen skal du skabe og udvikle visuel rettidig rapportering til selskabets afdelingschefer og direktion.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 09-07-2019 10:29