hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Leder af tegnestuen
ledelse - konstruktion - procesanlæg der forbedrer miljøet

Vores kunde er en dansk, veletableret og økonomisk sund virksomhed der er markedsledende indenfor sine primære forretningsområder. Virksomhedens kompetencer og services er efterspurgte både i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder, hvor kunderne har stort fokus på bæredygtighed, kvalitet, og miljørigtige løsninger. Man er beskæftiget indenfor marked segmenter der stiller store krav til innovation, driftsikkerhed og leveringssikkerhed, og her har vores kunde et meget stærkt navn hos nuværende og potentielle kunder. Som en følge af lovgivningsmæssige krav, er virksomhedens produkter og løsninger i stor efterspørgsel, og markedet vil fortsat være i en meget positiv udvikling som følge af de større krav der løbende bliver stillet til hvordan vi passer bedst mulig på naturen og vore omgivelser.

Virksomheden har alle produktions og udviklingsaktiviteter samlet i Danmark. Her besidder man stærke kompetencer indenfor både udvikling, konstruktion og produktion. Dette gør at man hurtigt kan implementere nye løsninger og metoder i produkter og processer. Samtidig betyder det at man kan agere fleksibelt og smidigt overfor kunders konkret ønsker og behov. Dette er bl.a. med til at give virksomheden en stærk konkurrencemæssig position. Samtidig har medarbejderne den store tilfredsstillelse det er at kunne følge et projekt fra de første streger bliver slået, og indtil den komplette løsning bliver afprøvet, og senere monteret og idriftsat ude hos kunden. Den komplette proces foregår lokalt på virksomheden adresse her i Danmark.

Virksomheden er i en positiv udvikling, med en stærk ordreportefølje, og der er flere spændende projekter på vej ind. Projekterne bliver løbende større og mere komplekse, og derfor søger vi nu en kompetent og engageret leder til tegnestuen for yderligere at forstærke kompetencerne indenfor dette kerneområde.

Virksomheden er centralt beliggende i forhold til Trekantsområdet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Stor indflydelse på egne opgaver
Med reference til direktionen bliver du chef for tegnestuens kompetente og motiverede kollegaer, og sammen arbejder I med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D. Dine opgaver vil være alsidige og afvekslende, blandt andet skal du bidrage til at styrke det faglige niveau og sikre en endnu højere kvalitet og leveringssikkerhed i tegnestuen. Vigtige opgaver bliver fordeling af opgaver og ressourcer, teknisk sparring med kollegaer, kunder og projektafdelingen. Du vil også få mulighed for at arbejde med egne konstruktionsopgaver.

Du vil få en interessant og udviklende hverdag, hvor opgaver løses i tæt samarbejde på tværs af organisationen og i tæt dialog med virksomhedens kunder og projektledere. Gennem arbejdet skal du give input og sparring til kolleger samt motivere dem med udgangspunkt i fælles erfaringer og kompetencer indenfor det spændende fagområde.

Virksomhedens markedsledende procesanlæg, komponenter og løsninger, bliver alle udviklet, konstrueret og produceret lokalt på adressen her i Danmark. Du vil derfor få en unik mulighed for at følge hele processen fra den indledende kontakt til den færdige løsning bliver leveret og testet ude hos kunden. Samtidig vil du få en daglig tilfredsstillelse gennem at arbejde med processer og løsninger som er med til at sikre og forbedre vores miljø, både på den korte bane, men også fremover.


Ledelse, udvikling og sund fornuft
Den ideelle kandidat har en uddannelse som Maskin- eller P-ingeniør. En mellemteknisk baggrund med relevant erfaring vil også være en mulig indgang til jobbet. Det er en klar fordel, hvis du har en baggrund fra konstruktion af procesanlæg og gerne nogle års erfaring med konstruktion af kundespecifikke løsninger. Du er rutineret bruger af et eller flere 3D CAD-systemer og en faglig baggrund fra metalindustrien vil være en yderligere fordel. Du taler og skriver dansk og gerne engelsk.

Det vil være en fordel, men ikke nødvendigvis et krav at du har erfaring med ledelse, men du kan helt sikkert se dig selv i lederrollen. Som leder forstår du at skabe resultater i nært samarbejde med dine medarbejdere. Du går forrest og bevarer overblikket. Du sikrer, at målene er klare, samt at værktøjerne er de bedst mulige. Moderne ledelse, gennemslagskraft og klar tale kommer du længst med. Diplomati og ordenssans er også vigtigt. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs i organisationen, og gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. Du kæmper for dine egne gode idéer, men er også åben, modtagelig og nysgerrig nok til at tænde på andres idéer og input.


Skab din egen drømmestilling
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en flad organisation med en uhøjtidelig tone og fokus på effektivitet, trivsel og fælles målsætninger. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Da virksomheden er en af markedslederne inden for forretningsområdet, vil der være store muligheder for faglige og personlige udfordringer og din egen udvikling vil være sikret gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Leder af tegnestuen, procesanlæg” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at benytte den e-mail adresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 
Jobtitel
Leder af tegnestuen

Virksomhed


Sted
I tilknytning til Trekantsområdet

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept. Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.
 
  læs mere  
 
Projektleder med vilje til at gøre en forskel
 
  procesanlæg - markedsleder - bæredygtig - miljøforbedrende
 
  Med reference direkte til direktionen vil du indgå i en gruppe af erfarne og kompetente projektledere. Din primære opgave bliver at varetage den centrale ledelse af et eller flere projekter. Projekterne kan indeholde både forprojekter og leveranceprojekter i størrelsen 0,5 til 35 mio. Projektlederen har det tekniske såvel som det kommercielle ansvar. Du får med andre ord her muligheden for at følge projektet, fra det bliver overdraget fra den salgsansvarlige, indtil det bliver endeligt godkendt og overleveret til kunden.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 18-03-2020 09:38