hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Key Account Manager for de mest interessante detail-kunder i Danmark
Vi ønsker at styrke holdet med branchens bedste!

I Flensted Food Group A/S er man lige nu ca. 300 ansatte på 2 fabrikker og koncernen omsætter for ca. 600 mio. kroner.

Koncernen er en moderne fødevarevirksomhed med egen produktion i Vestjylland. Her forarbejdes der kartofler, og grønt, og der produceres pålægssalater, måltidsløsninger, salatblandinger, mayonnaiser m.m. Det kan du alt sammen læse mere om på: www.flensted.dk.

Flensted Food Group A/S er inde i en meget positiv udvikling, og der er investeret massivt i udbygning og optimering af produktionsfaciliteterne for at imødekomme udviklingen. Som en naturlig følge af dette ønsker man nu at styrke KAM-funktionen med en stærk personlighed, der skal betjene nogle af de største og mest interessante detail-kunder i Danmark.

Koncernens hovedkontor er beliggende i smukke omgivelser i Skovlund ved Ansager, men som KAM kører du ud hjemmefra, og din bopæl er derfor ikke afgørende i forhold til at skabe den ønskede succes i stillingen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Anerkendte kvalitetsprodukter til danske forbrugere
Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detail-kunder på det danske marked. Du skal først og fremmest udvikle salget, så der bliver brug for dine evner til at forhandle årsaftaler, der gavner både kundens og Flensteds forretning. Du er opsøgende, og du fastholder en proaktiv dialog for yderligere at styrke samarbejdet med eksisterende og mulige nye kontaktpersoner hos kunderne. Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs- udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger, som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-løsningerne er meget efterspurgte i markedet. Det er derfor vigtigt, at du er opsøgende, nytænkende, målrettet og resultatorienteret i din tilgang til kunderne.

Dine kontaktpersoner vil være kompetente og professionelle indkøbere. Som leverandør og samarbejdspartner for disse skal du opbygge og fastholde en stærk relation samt sikre, at kunden oplever dig som en tilgængelig, løsningsorienteret, ordholdende og kommercielt tænkende ambassadør for Flensted. Du arbejder kontinuerligt for at skabe værdi i markedet gennem at videreudvikle salget af nye og eksisterende produkter og løsninger. Du vil fungere som en central sparringspartner overfor både den øvrige salgsorganisation, kunderne, og kollegerne. Hos Flensted arbejder man som et team, og kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne.


Du kan lukke en aftale og du skaber resultater
Der kan være flere indgange til stillingen, men du har afgjort et godt kendskab til forretningsgangen i de store detail-kæder. Du er vant til at begå dig blandt dygtige indkøbere på et højt niveau og har flere års erfaring indenfor FMCG. En stærk passion for gode fødevarer og for madlavning vil være en fordel. Du er nysgerrig og opsøgende omkring dansk handel generelt, og du forstår at bruge dine kontakter optimalt. Samtidig supplerer du dit netværk og din forståelse af relevante produkter, nye trends og hvad der bevæger sig i markedet ved løbende at være aktiv i forhold til målgruppen. Du behersker dansk og engelsk, og du har selvfølgelig kørekort.

Som person er du selvkørende, med et stort drive og en stærk vinderattitude. Du er god til at skabe ”win–win-situationer”, ikke mindst i kraft af din forståelse af kundens forretning. Herigennem opbygger du den nødvendige troværdighed og tillid, der er grundlaget for langvarige relationer. Du er god til at sælge dine ideer og tanker på alle niveauer, såvel internt som eksternt, og du er købmand og en vinder af natur. Du tænker kreativt og evner både at forstå og formidle fordelene ved et professionelt koncept og komplette totalløsninger. Også når det går stærkt, formår du at fastholde struktur og overblik over dine opgaver. Gennem din adfærd skaber du respekt om din person, og du har modet og evnerne til at være en af dem, der går foran i virksomhedens fortsatte ekspansion og spændende udvikling.


Nu kan du sætte yderligere skub i din karriere indenfor FMCG
For den rette person vil der være tale om en meget selvstændig, spændende og udfordrende stilling, hvor du kommer til at arbejde med produkter og løsninger af høj kvalitet og værdi for kunden. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer.

Kulturen er i særdeleshed kendetegnet ved høj faglig kompetence, positiv indstilling og et reelt ønske om at skabe stærke og varige resultater for og sammen med kunderne. Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kolleger, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Koncernen får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”KAM, Flensted” til:
 ans@lyderjohnsen.dk


Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


   
 

Jobtitel
KAM

Virksomhed
Flensted Food Group A/S

Hjemmeside
www.flensted.dk

Sted
Hele Danmark

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept. Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 02-07-2020 10:45