hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Salgsingeniør/teknisk sælger til lyn- og overspændingsbeskyttelse
sikkerhed og beskyttelse i topklasse - branchens bedste løsninger

DESITEK A/S er et dansk el-teknisk handels- og ingeniørfirma med 23 ansatte, der har gjort sikkerheden i elektriske anlæg og installationer til sit speciale. Med den nære tilknytning og kontakt til vort moderselskab DEHN SE +CO KG og en række andre nøje udvalgte leverandører trækker DESITEK A/S på den højeste internationale ekspertise.

DESITEK A/S har løbende udviklet sig og har i dag et bredt produktprogram inden for Lyn- og Overspændingsbeskyttelse, Sikkerhedsudstyr til arbejde på elektriske anlæg, Kabeltilbehør i form af endeafslutninger, stik og muffer, Måle- og testinstrumenter, Nødstrømsforsyninger (UPS), DC-forsyninger m.m. DESITEK A/S har til huse i Søndersø i egen bygning opført i 1997.

Som en naturlig følge af den stærke markedsposition og den meget positive udvikling, virksomheden er inde i, ønsker DESITEK A/S nu at styrke organisationen med en salgsorienteret ingeniør/tekniker. Du vil være med til at komplementere et i forvejen stærkt team samt at fastholde og yderligere styrke den positive udvikling indenfor lyn- og overspændingsbeskyttelse.


Læs mere på www.desitek.dk

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Kunden fortjener det bedste
Med udgangspunkt i kontoret i Søndersø refererer du til salgsdirektøren. Du vil i tæt samarbejde med to dygtige og erfarne kolleger indgå i et stærkt team, hvor kundens sikkerhed, et godt samarbejde og positive resultater tæller. DESITEK har et godt og velkendt navn i branchen, og dine primære opgaver vil derfor være at sælge produkter indenfor området lyn- og overspændingsbeskyttelse til nye og eksisterende kunder i Danmark. Man forventer, at du vil bruge ca. halvdelen af din tid ude hos kunderne, og den anden halvdel hjemme på kontoret. Her vil du, sammen med dine kolleger udarbejde tilbud, følge op på ordrer og koordinere og iværksætte de rigtige indsatser overfor virksomhedens kunder.

Hos DESITEK vil det være dig, der gennemfører hele salgsprocessen, fra start til slut. Dette sikrer dig varierende og motiverende opgaver, hvor du sammen med kunden identificerer det aktuelle behov, udarbejder det rigtige tilbud og lukker handelen. Herigennem sikrer du, at kunderne får den optimale service, samtidig med at virksomheden bliver endnu bedre kendt som en kompetent leverandør af komponenter, udstyr og løsninger.

DESITEK ønsker at fastholde nye og eksisterende kunder gennem en proaktiv indstilling til salg, service og rådgivning. Du får derfor en central rolle i virksomhedens videre udvikling, hvor du vil fungere som sparringspartner overfor både kunderne, kollegaerne og virksomhedens ledelse. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte og hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne.


En, der åbner døre og bygger stærke relationer
Den ideelle kandidat har en el-teknisk teoretisk baggrund, måske som tekniker, installatør, ingeniør eller maskinmester. Du vil modtage en grundig introduktion til de enkelte produkter og blive tilbudt relevante kurser i ind og udland. Det er dog de kommercielle udfordringer, der driver dig, og du har derfor gerne nogle års erfaring fra en lignende salgsstilling. Du motiveres af et tæt samarbejde med kunderne og af at få en ordre med hjem. Du taler og skriver dansk på højt niveau, og som følge af de internationale kontakter er det en forudsætning, at du behersker engelsk. Da mange af produkterne kommer fra Tyskland, vil det også være spændende hvis du taler en smule tysk.

Som person er du købmand af natur og du trives i et professionelt miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der arbejdes med høj faglighed og god teamspirit. Med din tekniske indsigt og gode kommunikationsevner er du en god sparringspartner for både kunder og kolleger. Du er god til at sælge dine ideer og tanker på alle niveauer såvel internt som eksternt og du sætter en ære i altid at levere den rigtige løsning. Du har stor gennemslagskraft, samtidig som du er lyttende og motiverende. Du er målrettet og resultatorienteret, og selv når det går stærkt, formår du at beholde struktur og overblik over dine opgaver. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person, og du har modet og evnerne til at være en af dem, der går foran i virksomhedens fortsatte ekspansion og spændende udvikling.


En af branchens stærkeste aktører
Du tilbydes et inspirerende og udfordrende job i en virksomhed, der er blandt de førende i branchen og med rige muligheder for fortsat udvikling i den retning, du evner og ønsker. Du vil blive en del af en stabil medarbejderstab kendetegnet ved et højt fagligt niveau, en udpræget samarbejdskultur og en uhøjtidelig, humoristisk omgangstone.

Der tilbydes attraktiv løn efter kvalifikationer, god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon:
+45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Salgsingeniør/tekniker, Desitek” til:
ans@lyderjohnsen.dk

Husk at benytte den e-mail adresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Salgsingeniør

Virksomhed
DESITEK A/S

Hjemmeside
http://www.desitek.dk

Sted
Søndersø

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Konstruktionschef/Leder af tegnestuen
 
  ledelse - konstruktion - procesanlæg der forbedrer miljøet
 
  Med reference til direktionen bliver du chef for tegnestuens kompetente og motiverede kollegaer, og sammen arbejder I med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D. Dine opgaver vil være alsidige og afvekslende, blandt andet skal du bidrage til at styrke det faglige niveau og sikre en endnu højere kvalitet og leveringssikkerhed i tegnestuen. Vigtige opgaver bliver fordeling af opgaver og ressourcer, teknisk sparring med kollegaer, kunder og projektafdelingen. Du vil også få mulighed for at arbejde med egne konstruktionsopgaver.
 
  læs mere  
 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Regnskabschef, Trekantsområdet
 
  Leder - strateg - praktiker
 
  Med reference til den administrerende direktør vil du indgå som et naturligt medlem af virksomhedens ledergruppe. Du bliver en vigtig sparringspartner for direktøren, og som en del af virksomhedens ledelse får du mulighed for at arbejde med både strategiske og praktiske opgaver. Du får ansvaret for ledelse af en mindre økonomiafdeling og en væsentlig del af opgaven bliver at lede, motivere og videreudvikle afdelingen. Sammen understøtter I forretningen med relevante rapporter og analyser for herigennem at styrke den fortsat positive udvikling af virksomhedens samlede økonomi og værdiskabende funktioner.
 
  læs mere  
 
Økonomisk/administrativ profil med et glimt i øjet
 
  Struktureret ordensmenneske der kan gøre en forskel
 
  Med reference til den administrerende direktør får du en vigtig og central rolle i administrationen. Du får en alsidig og varieret hverdag, hvor du får mulighed for at arbejde med både praktiske og analytiske opgaver for alle gruppens selskaber. Herigennem vil du være sikret en spændende og varieret hverdag, med forskelligartede opgaver hvor du selvstændig tager beslutninger og løser opgaverne, alene eller sammen med kollegaer.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 13-01-2021 13:03