hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Visionær og engagerende direktør
Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest spændende maritime virksomheder?

I 22 år har Pro-Safe A/S produceret og leveret RIB-fartøjer og tilhørende sikkerhedsprodukter indenfor projektopbyggede og nøgleklare RIB-fartøjer, gummibådsservice, rednings-/kajakudstyr og Brig RIB-gummibådene til professionelle og private brugere. Endvidere servicerer virksomheden eftermarkedet/kunder med udstyr, reparation, uddannelse, test m.m. Virksomheden er etableret i 1999, hvor afsættet blev taget i leverancer til militære/statslige kunder i Danmark. Igennem årene har Pro-Safe A/S også leveret en række produkter til offshore, brand/redning, entreprenør, politi, kystvagt, dykning, sejlklubber, marineforhandlere og private kunder. En solid forståelse for den enkelte kundes behov, kombineret med et ønske om at gøre alle kunder til fremtidige ambassadører for virksomheden har gennemsyret Pro-Safe fra første dag.

Medarbejderne hos Pro-Safe er fagfolk med stærke kompetencer og solid erfaring. De arbejder med engagement og forstår kundernes krav og ønsker. De kender processerne, forstår kundens målsætninger og indfrier forventningerne til kvalificeret sparring og den rigtige løsning. Kombinerer man de værdier med kvalitet, troværdighed, gode håndværksmæssige dyder og flair for at etablere ambitiøse og varige samarbejdsaftaler, har man fat i den særlige ånd, der kendetegner virksomheden og dens ansatte.

Pro-Safe A/S er 100% danskejet, veldrevet og velkonsolideret. Man er markedsledende på hjemmemarkedet, men virksomheden har også eksport til Norden, Tyskland, Baltikum og Fjernøsten.

For at fastholde og yderligere styrke den positive udvikling virksomheden har oplevet lige siden starten, søger man nu en direktør, der sammen med ejerkredsen og de kompetente medarbejdere vil sikre og videreudvikle virksomhedens stærke position, både i eksisterende og i nye markedssegmenter.

Du vil som direktør arbejde ud fra virksomhedens hovedkontor der er beliggende i smukke, funktionelle og maritime rammer, direkte til vandet ved Korsør. Du bor derfor indenfor en fornuftig køreafstand hertil.

Læs mere på: www.pro-safe.dk

---------------------------------------------------------------------------------------------

De bedste RIB-både og totalløsninger til professionelle og private
Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Pro-Safe ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale. Dette skal realisereres bl.a. gennem en endnu stærkere positionering af virksomhedens kendte kvalitetsprodukter, en optimering af virksomhedens forretningsgange og en løbende udvikling af nye og markedsrelevante produkter, services og løsninger. Udover den strategiske og daglige ledelse vil opgaven stille store krav til dine kommercielle evner, og du skal i et tæt samarbejde med bestyrelsen og medarbejderne styrke både markedspositionen, produktporteføljen og virksomhedens evne til at levere de produkter og ydelser markedet efterspørger.

Virksomhedens kompetente og engagerede medarbejdere vil være et af de stærkeste kort du har på hånden. Gennem en sund, involverede og motiverende lederstil går du foran som en spillende træner. Du spiller dine kollegaer endnu bedre end de i forvejen er, og sammen yder I den ekstraordinere indsats der er med til at skabe ekstraordinere resultater. Som et hold sørger I for at indfri ambitionen om lønsom vækst i et marked med øget fokus på kvalitet, sikkerhed, dokumentation og totalløsninger.

Du har en moderne og kreativ tilgang til salg, markedsføring og forretningsudvikling og sammen med resten af teamet fastholder og styrker du samarbejdet med de enkelte kunder. Der vil være skarpt fokus på en yderligere styrkelse af markedspositionen ved at gennemføre de rigtige indsatser og aktiviteter over for de eksisterende kunder parallelt med, at der bliver skabt kontakt til, og indgået aftaler med nye kunder og nye markeder. Samtidig sikrer du at nye strategier bliver udviklet og implementeret, forretningsgange bliver optimeret og de interne processer og procedurer bliver gjort endnu skarpere.Sætte retning, motivere og eksekvere
En maritim baggrund eller en stærk interesse for det, der foregår på vandet, vil være en god indgang til stillingen. Du kender til processerne i forbindelse med samhandel med offentlige kunder og du har skabt ekstraordinære resultater gennem dine stærke evner som købmand, strateg og visionær leder. For at blive en succes i stillingen skal du trives i lederrollen og være en stærk kommunikator, der kan formidle de gode budskaber både internt og eksternt. Du forstår, at kundepleje og opsøgende salg er afgørende succeskriterier, og du er i dit es, når du mødes med kunder såvel store som små. Du er udadvendt, god til at skabe og vedligeholde relationer og du trives i en kultur med en uformel og direkte tone. 


Du nyder at arbejde i et højt tempo, hvor salgstal, trends, statistikker og KPI´er er en naturlig del af din hverdag, og du har fokus på hvordan virksomheden kan blive en værdifuld samarbejdspartner og leverandør til kunderne. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og hvis du taler en smule tysk vil det være en fordel.

Som person er du positiv, robust og initiativrig og du formår at få din organisation med dig. Du er vedholdende og går forrest med et stort drive og smittende engagement. Du ser udviklingsmulighederne i teamet og er ikke bange for at give dine medarbejdere ansvar. Du sætter en høj standard for både dig selv og dine medarbejdere, og du trives med en åben, respektfuld og direkte omgangstone. Du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt og du siger ikke nej til en spændende udfordring. Du glæder dig til at investere både tid og engagement i at gøre en reel forskel for medarbejderne, kunderne og for Pro-Safe A/S.Vil du med på den spændende rejse?
For den rette kandidat er der en unik mulighed for at blive Kaptain hos en utrolig spændende maritim virksomhed. Der vil være en række spændende muligheder, men også udfordringer på vejen frem. Har du det, der skal til for at løfte denne spændende opgave, vil du naturligvis få fuld opbakning fra bestyrelsen og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Direktør, Pro-Safe” til: ans@lyderjohnsen.dk.

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Direktør

Virksomhed
Pro-Safe A/S

Hjemmeside
http://www.pro-safe.dk

Sted
Korsør

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Teknisk profil til fremstilling og samling af maskindele, hele maskiner og produktionsanlæg
 
  Vil du gribe en unik mulighed for at konstruere fremtidens maskiner til produktion af miljøvenlig og bæredygtige produkter, fra tegning til den færdige maskine?
 
  Du vil være med til at konstruere nye maskiner og prototyper ud fra færdige tegninger, med gode muligheder for at komme med egne idéer. Du fremstiller selv maskindele på spåntagende maskiner, både manuelle og CNC styrede, samler komponenterne og til sidst indkører ”egne” maskinprojekter. Der er primært tale om produktionsmaskiner og anlæg, der bl.a. indeholder luft og eldrevne løsninger. Du arbejder selvstændigt på hvert maskinprojekt, med sparring fra teamet på 8 erfarne kollegaer. På ugemødet er der fri sparring og dialog, om de igangværende maskinprojekter og der deles viden på tværs i teamet. Her er der højt til loftet og gode idéer kommer gerne på bordet.
 
  læs mere  
 
Konstruktør til udvikling og tegning af maskiner og komplette løsninger
 
  Har du en Georg Gearløs i maven og kan du omsætte de gode idéer til tegninger og løsninger, der fungerer i virkeligheden?
 
  Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og refererer direkte til chefen for konstruktionsafdelingen. I samspil med det erfarne team, er du med til at udvikle maskiner og produktionsanlæg, dels til egen produktion og dels specialfremstillinger til kunder. Du konstruerer selv maskiner og maskindele til automatiseret produktion og andre specialmaskiner og sørger for den nødvendige dokumentation. Du kan følge hvert projekt fra den første gode idé via udvikling, montage og indtil den færdige maskine står og kører i produktionen.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 09-09-2021 12:13