hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Teknisk profil til fremstilling og samling af maskindele, hele maskiner og produktionsanlæg
Vil du gribe en unik mulighed for at konstruere fremtidens maskiner til produktion af miljøvenlig og bæredygtige produkter, fra tegning til den færdige maskine?

3L Gruppen har produceret og distribueret innovative og moderne produkter af høj kvalitet i mere end 50 år. Med egen konstruktionsafdeling, tegnestue og værksted i Tommerup på Fyn, er der fokus på innovation. De bygger egne maskiner til egen produktion og konstruerer og sælger kundetilpassede maskiner til eksterne kunder.
Drivkraften i den familieejede virksomheden er pionerånd, nytænkning og personlig integritet. Langt de fleste produkter fremstilles på egne fabrikker i henholdsvis Danmark og Frankrig, hvilket giver den højeste kvalitet.
3L Gruppen er en vedrevet og solid virksomhed i positiv udvikling, hvor omkring 95 % af produktionen går til eksport, fordelt på 70 lande. USA og Europa er de største markeder.
3L´s mål er at udvikle produkter, der tilføjer værdi for både kunder og partnere. Der er stor fokus på kvalitet og miljøet, som også afspejles i brugen af de miljøvenlige materialer, som bidrager til den vigtige proces af bæredygtig udvikling.

Bliv en del af et engageret team med 80 dedikerede kollegaer, fordelt på 4 afdelinger under samme tag, som hver dag sikrer, at alle kunder får de højeste kvalitetsprodukter og den bedste kundeservice.
Til at styrke det tekniske team i 3L Teknik, søger man nu en teknisk profil, med udpræget mekanisk forståelse, erfaring med bearbejdning af metal, fræse og dreje maskindele, samling, opbygning og indkøring.

Stillingen er med udgangspunkt i virksomhedens lyse, åbne og støjsvage lokaler i Tommerup, 13 Km sydvest for Odense.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker du at være med i processen fra udvikling til indkøring?
Du vil være med til at konstruere nye maskiner og prototyper ud fra færdige tegninger, med gode muligheder for at komme med egne idéer. Du fremstiller selv maskindele på spåntagende maskiner, både manuelle og CNC styrede, samler komponenterne og til sidst indkører ”egne” maskinprojekter. Der er primært tale om produktionsmaskiner og anlæg, der bl.a. indeholder luft og eldrevne løsninger.

Du arbejder selvstændigt på hvert maskinprojekt, med sparring fra teamet på 8 erfarne kollegaer. På ugemødet er der fri sparring og dialog, om de igangværende maskinprojekter og der deles viden på tværs i teamet. Her er der højt til loftet og gode idéer kommer gerne på bordet.

Der vil sideløbende være almindeligt vedligehold, fejlfinding og reparation af produktionsmaskiner i de tilknyttede afdelinger.


Er du struktureret og trives du med frihed under ansvar?
Den ideelle kandidat har en teknisk baggrund som industritekniker, maskinarbejder, smed eller automatik-mekaniker. Alternativt kan du have tilegnet dig relevante tekniske kompetencer gennem erhvervserfaring eller interesse for skøre tekniske løsninger. Du er også velkommen til at søge stillingen, selvom du er nyuddannet fra en af de tekniske uddannelser. Du arbejder struktureret og motiveres af at skabe innovative og tilpassede løsninger. Det vil være en fordel, hvis du har en naturlig interesse for tekniske løsninger og projekter.

Du har erfaring og trives med hands-on, spåntagende metalbearbejdning og synes det er spændende selv, at skulle fremstille og samle de maskindele du skal bruge. Du har måske erfaring med CNC maskiner, opbygning og samling af anlæg og maskiner samt indkøring af færdige maskinløsninger og anlæg.

Som person er du fleksibel, positiv og nysgerrig på tekniske udfordringer. Du har en god ordenssans og du arbejder struktureret og systematisk. Du fungerer godt i et team men trives med selvstændigt arbejde. Du opsøger selv viden og informationer og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Du tager ansvar for opgaverne og sørger for at de færdiggøres til aftalte tid og med aftalte kvalitet.


Fleksible arbejdstider og stor indflydelse egen hverdag
Du tilbydes en spændende og unik stilling i en flad organisation med en uformel tone og fokus på trivsel, dialog og nytænkning. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Der vil der være gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Der tilbydes gode og ordnede ansættelsesvilkår med mulighed for fleksible arbejdstider og hvor godt arbejdsmiljø er i fokus. Ansættelsen omfatter en udvidet sundhedssikring.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen eller lyder det som noget for dig, så kontakt seniorkonsulent Rikke Storgaard på telefon: 29 20 59 52 eller rikke@lyderjohnsen.dk

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 
Jobtitel
Teknisk profil

Virksomhed
3L Gruppen

Sted
Tommerup

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Visionær og engagerende direktør
 
  Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest spændende maritime virksomheder?
 
  Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Pro-Safe ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale. Dette skal realisereres bl.a. gennem en endnu stærkere positionering af virksomhedens kendte kvalitetsprodukter, en optimering af virksomhedens forretningsgange og en løbende udvikling af nye og markedsrelevante produkter, services og løsninger. Udover den strategiske og daglige ledelse vil opgaven stille store krav til dine kommercielle evner, og du skal i et tæt samarbejde med bestyrelsen og medarbejderne styrke både markedspositionen, produktporteføljen og virksomhedens evne til at levere de produkter og ydelser markedet efterspørger.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Konstruktør til udvikling og tegning af maskiner og komplette løsninger
 
  Har du en Georg Gearløs i maven og kan du omsætte de gode idéer til tegninger og løsninger, der fungerer i virkeligheden?
 
  Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og refererer direkte til chefen for konstruktionsafdelingen. I samspil med det erfarne team, er du med til at udvikle maskiner og produktionsanlæg, dels til egen produktion og dels specialfremstillinger til kunder. Du konstruerer selv maskiner og maskindele til automatiseret produktion og andre specialmaskiner og sørger for den nødvendige dokumentation. Du kan følge hvert projekt fra den første gode idé via udvikling, montage og indtil den færdige maskine står og kører i produktionen.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 09-09-2021 12:13