hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Konstruktør til udvikling og tegning af maskiner og komplette løsninger
Har du en Georg Gearløs i maven og kan du omsætte de gode idéer til tegninger og løsninger, der fungerer i virkeligheden?

Vores kunde producerer og distribuerer produkter af høj kvalitet, hvoraf en stor del går til eksport. Med egen udviklings- og konstruktionsafdeling, er der fokus på tilpassede og holdbare løsninger. Virksomheden konstruerer og bygger selv maskiner og produktionsanlæg på adressen ved Odense. Maskinerne udvikles, både til brug i egen produktion, og specialtilpassede maskiner, sælges til kunder, i både Danmark og udlandet.

Virksomhedens produkter er baseret på stærke spidskompetencer, unikke tekniske løsninger samt en evne og vilje til at fastholde rollen som den mest innovative aktør på markedet. Vigtige konkurrenceparametre er kvalitet, innovation og fleksibilitet i forhold til projekterne. Virksomheden har al ekspertisen samlet på ét sted: Udvikling, konstruktion, produktion, salg, lager og service/opfølgning. Det sikrer gennemtænkte løsninger, der leveres til tiden og en løbende produktudvikling i et engageret miljø af specialister.

Bliv en del af et meget kompetent og engageret team med dedikerede kollegaer, som har fokus på høj kvalitet og den bedste kundeservice. Kulturen i virksomheden er kendetegnet ved en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne.

I den tekniske afdeling arbejder man tæt sammen med de operatører der kører maskinerne i virksomhedens egen produktion. Dette giver en unik indsigt i hvordan løsningerne fungerer på daglig basis. Denne viden kan implementeres i forbindelse med optimeringer på eksisterende maskiner og løsninger, men også i hele processen med at udtænke, tegne, konstruere, producere de mange maskindele og samle nye maskiner og automatiske løsninger. En unik mulighed til at være en del af hele processen, samt efterfølgende , at se operatørerne arbejde med den færdige maskine.

Virksomheden, der er sund og veldrevet, er inde i en meget positiv udvikling med god ordretilgang. Som en væsentlig medspiller i konstruktionsafdelingen, søger man nu en teknisk stærk og kreativ person med kompetencer indenfor udvikling, konstruktion og tegning af maskiner og maskindele. Du vil arbejde med base i virksomhedens funktionelle, lyse og præsentable hovedkontor beliggende ved Odense.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ansvar for egne opgaver og tæt på projekter, fra udvikling til indkøring
Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og refererer direkte til chefen for konstruktionsafdelingen. I samspil med det erfarne team, er du med til at udvikle maskiner og produktionsanlæg, dels til egen produktion og dels specialfremstillinger til kunder. Du konstruerer selv maskiner og maskindele til automatiseret produktion og andre specialmaskiner og sørger for den nødvendige dokumentation. Du kan følge hvert projekt fra den første gode idé via udvikling, montage og indtil den færdige maskine står og kører i produktionen.

Opgaverne vil være en blanding af maskinproduktion, prototypekonstruktion, optimeringsopgaver og ombygning af eksisterende anlæg. I dagligdagen vægtes dialog og sparring højt i virksomheden. Det er bl.a. her de gode idéer kommer på bordet og magien opstår. Og fordi alle funktioner er under samme tag, er der kort fra idé til handling. Du har dermed også mulighed for at teste dele af i samspil med operatørerne.


Faglige kompetencer, godt humør og frihed under ansvar
Du kommer med en baggrund som maskiningeniør, maskinkonstruktør eller en anden teknisk teoretisk baggrund, eventuelt kombineret med en faglig baggrund som eksempelvis smed, værktøjsmager eller maskinarbejder. Alternativt kan du have tilegnet dig relevante tekniske kompetencer gennem erhvervserfaring eller interesse for kreative tekniske maskinløsninger. Du er rutineret bruger af Inventor eller tilsvarende tegneprogrammer, og du har relevant erfaring fra en konstruktionsafdeling.

Du arbejder struktureret og motiveres af at skabe unikke og kreative løsninger. Det vil være en fordel, hvis du har en naturlig interesse for tekniske løsninger og projekter. Du er parat til at sætte dine kompetencer i spil og vil gerne, fra starten af, have mulighed for at bidrage til teamet og gøre en forskel. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs i organisationen, og gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver.

Som person er du ambitiøs på både virksomhedens og egne vegne og du sætter en ære i at følge opgaverne helt til dørs. Du fungerer godt i et team og trives samtidigt med selvstændige opgaver. Du opsøger selv viden og informationer og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet.


Vil du med på den spændende rejse
Du tilbydes en motiverende og udfordrende stilling i en flad organisation med fokus på trivsel, dialog og innovation. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og tilrettelæggelse af dine mangeartede opgaver. Erfarne og dygtige kollegaer venter på dig og der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling gennem sparring og vidensdeling.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Ansættelsen omfatter en udvidet sundhedssikring og gode muligheder for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Konstruktør” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen eller lyder det som noget for dig, så kontakt Rikke Storgaard på: M: 29 20 59 52, E: rikke@lyderjohnsen.dk eller Odd Johnsen på: M: 29 99 90 43, E: odd@lyderjohnsen.dk

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 
Jobtitel
Konstruktør

Virksomhed


Sted
Ved Odense

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Visionær og engagerende direktør
 
  Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest spændende maritime virksomheder?
 
  Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Pro-Safe ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale. Dette skal realisereres bl.a. gennem en endnu stærkere positionering af virksomhedens kendte kvalitetsprodukter, en optimering af virksomhedens forretningsgange og en løbende udvikling af nye og markedsrelevante produkter, services og løsninger. Udover den strategiske og daglige ledelse vil opgaven stille store krav til dine kommercielle evner, og du skal i et tæt samarbejde med bestyrelsen og medarbejderne styrke både markedspositionen, produktporteføljen og virksomhedens evne til at levere de produkter og ydelser markedet efterspørger.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Teknisk profil til fremstilling og samling af maskindele, hele maskiner og produktionsanlæg
 
  Vil du gribe en unik mulighed for at konstruere fremtidens maskiner til produktion af miljøvenlig og bæredygtige produkter, fra tegning til den færdige maskine?
 
  Du vil være med til at konstruere nye maskiner og prototyper ud fra færdige tegninger, med gode muligheder for at komme med egne idéer. Du fremstiller selv maskindele på spåntagende maskiner, både manuelle og CNC styrede, samler komponenterne og til sidst indkører ”egne” maskinprojekter. Der er primært tale om produktionsmaskiner og anlæg, der bl.a. indeholder luft og eldrevne løsninger. Du arbejder selvstændigt på hvert maskinprojekt, med sparring fra teamet på 8 erfarne kollegaer. På ugemødet er der fri sparring og dialog, om de igangværende maskinprojekter og der deles viden på tværs i teamet. Her er der højt til loftet og gode idéer kommer gerne på bordet.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 09-09-2021 12:13