hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Nyoprettet stilling som driftsleder, Novadan
Sikkerhed på arbejdspladsen - endnu grønnere produkter - optimering af processer og vedligehold

Novadan er en innovativ, international produktions- og servicevirksomhed, der blev etableret i 1980. Novadan råder over eget laboratorium og produktionsapparat, hvor der udvikles og fremstilles et bredt kvalitetssortiment af rengørings-, vaske- og desinfektionsmidler. På disse områder er Novadan i dag blandt de førende på markedet.

Virksomheden er en kompetent samarbejdspartner inden for løsning af enhver rengøringsopgave. Novadan er leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger af høj kvalitet til både private og offentlige virksomheder, hvor kvalitetsrengøring spiller en afgørende rolle. Som international leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger fokuserer, Novadan på at levere høj kvalitet til deres kunder og samtidig være ansvarlig for miljøet.

Novadan eksporterer til kunder i 35 forskellige lande, fordelt i det meste af Europa, Mellemøsten, Østeuropa og Afrika, hvortil der produceres 35.000 t/år. Virksomheden er ejet af det amerikanske selskab ITW, som er en Fortune 200 virksomhed med 50.000 ansatte i 57 lande. Der er ca. 75 ansatte i virksomheden, og stillingen har udgangspunkt i det danske hovedkontor, beliggende tæt på motorvejen i Kolding, i pæne og lyse bygninger.

Læs mere på: www.novadan.dk

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Spændende karrieremulighed hos en af de førende på det internationale marked
Med reference til fabrikschefen vil du få en varieret og spændende vifte af opgaver, der vil være både udviklende og motiverende. Du bliver leder for virksomhedens tapperier og pulverproduktion og du får også ansvaret for vedligeholdsfunktionen. Nogle af dine primære opgaver vil være at lede og fordele opgaver i afdelingerne, samt fastholde og videreudvikle de kompetente medarbejdere. Virksomheden har stort fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø, og gennem holdningsbearbejdning, uddannelse og øvelser sikrer du at sikkerheden fortsat er i fokus. Der er også et potentiale for effektiviseringer i driften, både gennem optimering af processer og rutiner, men også ved at videreudvikle maskinparken og styrker processerne omkring det forebyggende vedligehold.

Som driftsleder vil du deltage i planlægning og gennemførelse af interne audits og du arbejder aktivt på at vedligeholde og udvikle virksomhedens ledelsessystemer i relation til sikkerhed og miljø. Virksomheden er både ISO 14001 (miljø), ISO 45001 (arbejdsmiljø) og Seveso III certificeret. Du kan glæde dig til kompetente og engagerede kollegaer, og du vil få gode muligheder for at gøre en forskel i en nyoprettet stilling, hvor virksomheden er klar til en fortsat vækst gennem et positivt fokus på sikkerhed og gode arbejdsforhold, en effektiv produktion og en høj leveringsservice. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af gensidig respekt, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og over for kunderne.


Erfaren nok til at gå direkte ind i stillingen, eller nyuddannet med et stort potentiale?
Den ideelle kandidat har en teoretisk baggrund som ingeniør eller maskinmester. En mellemteknisk uddannelse kombineret med en stærk teknisk forståelse, en sund nysgerrighed, et kvikt hoved og de rigtige erfaringer kan også være en mulig indgang til stillingen. Afgørende er det dog, at du har en stor interesse for arbejdet med miljø- og sikkerhedsledelse og gerne nogle års erfaring fra lignende opgaver. Alternativt vil virksomheden være indstillet på at tilbyde et forløb hvor en nyuddannet kandidat med den rigtige personlighed og kapacitet vil kunne vokse ind i opgaven. Ledelseserfaring med timelønnede vil naturligvis være en fordel og det samme vil det være hvis du har erfaring med interne audits. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og du bor i fornuftig afstand fra virksomhedens adresse i Kolding.

Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber. Som person har du faglig stolthed og et stort drive, samtidig med at du er analytisk stærk. Som leder har du en naturlig gennemslagskraft og du er udadvendt, lyttende og motiverende. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde både på tværs i organisationen og med eksterne kontakter og samarbejdspartnere. Du er god til at skabe overblik samtidig med, at du evner at arbejde ”hands-on”. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. Selv når det går stærkt, formår du at holde fremdrift og struktur over dine opgaver. Du er positiv, robust og initiativrig, og du kommunikerer godt på alle niveauer. Du er derfor god til at inspirere og påvirke både mennesker og holdninger i den rigtige retning. Din kombination af godt humør og stærk faglighed sikrer, at du når dine egne, afdelingen og virksomhedens mål, samtidig med at aftaler overholdes, og opgaver afsluttes som planlagt.


Skab din egen drømmestilling
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder i en international virksomhed. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i ind- og udland.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sygeforsikringer og andre personalegoder forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Driftsleder, Novadan” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Driftsleder

Virksomhed
Novadan

Hjemmeside
http://www.novadan.dk

Sted
Kolding

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Indkøbs- og Salgskoordinator
 
  Drømmer du om at være en del af en danskejet, markedsledende produktionsvirksomhed med indkøb og eksport i store dele af verden ?
 
  3L Consumer Products A/S er inde i en rivende udvikling og ordrebøgerne er fulde. Derfor mangler de nu en skarp koordinator der kan være bindeleddet mellem salg og indkøb. Du vil opleve en afvekslende hverdag med mange spændende opgaver. Du får selvstændigt ansvar for omkring 15 leverandører og en del eksportkunder. Du refererer direkte til Fabrikschefen men bliver en del af et velfungerende og erfarent team på i alt 6 personer, der dækker over indkøb og disponering, salgssupport, og ordrehåndtering. En stilling med høj grad af selvstændighed og ansvar, hvor du håndterer mange forskelligartede opgaver. Samtidig tilbydes du en stilling med mange spændende udfordringer som kræver dit talent for koordinering, initiativ, struktur og overblik.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 30-08-2022 15:01