hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Visionær, erfaren og kompetent projektleder
Er det dig der skal stå i spidsen for de store anlægsstop/Turn Arounds på raffinaderiet?

Crossbridge Energy A/S ejer og driver raffinaderiet i Fredericia samt en salg og råvareindkøbsafdeling i København. I Danmark beskæftiger virksomheden godt 240 kompetente og motiverede medarbejdere som leverer ca. 35 procent af det danske forbrug af brændstoffer, og har eksport via egen havneterminal i Fredericia.

Virksomheden agerer proaktivt i den grønne omstilling med fokus på at tage hurtige skridt mod at nyttiggøre såvel grøn brint som mere bæredygtige alternativer til fossil råolie. I dag er raffinaderiet verdens 3. mest energieffektive og Europas nr. 1. Man er også Danmarks største leverandør af overskudsvarme ud til fjernvarmenettet. Varme som alternativt ville gå til spilde, men som udnyttes til glæde for hvad der svarer til mere end 23.000 almindelige husstandes årlige forbrug af fjernvarme i Trekantområdet.

Raffinaderiet er allerede i fuld gang med omstruktureringen mod en endnu grønnere fremtid, og den udvikling vil fortsætte. Der er således blandt andet ved at blive opført en brintfabrik i samarbejde med partnere på raffinaderiets område. Brintfabrikken forventes at stå færdig i løbet af 2022 og vil kunne levere grøn brint til raffinaderiet. Udviklingen omfatter bl.a. genbrug af overskudsolier samt bio-olie og dermed en grønnere raffinering. Eksempelvis undersøges mulighederne for at nyttiggøre affald, såsom brugt motorolie, slam fra rensningsanlæg og rester fra tekstilproduktion som del af den cirkulære økonomi, men også projekter indenfor indvinding og genanvendelse af CO2 er på vej. Herigennem tager Crossbridge Energy et markant ansvar i forhold til den grønne omstilling.

Læs mere på: www.crossbridge.dk

Som en naturlig følge af denne spændende udvikling på raffinaderiet i Fredericia, ønsker man nu at styrke organisationen yderligere med en stærk projektleder.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Superspændende, udfordrende og udviklende projektlederjob
Med reference til raffinaderiets overordnede ansvarlige for Turn Around & Projects bliver din primære opgave at planlægge, drive og facilitere de årlige nedlukningsprocesser (Turn Arounds). Her gennemføres planlagt vedligehold, lovpligtige eftersyn samt rengøring og udskiftninger af komponenter for at sikre en optimal og sikker drift af raffinaderiet. Du vil indgå i et stærkt team af erfarne og kompetente kollegaer, og da de store nedlukninger har betydning for alle funktioner på raffinaderiet, vil du arbejde tæt sammen med kollegaer fra store dele af organisationen. Du bliver en nøgleperson i forhold til planlægning af projekterne og de daglige aktiviteter frem imod selve udførelsesfasen. Under selve nedlukningsprocessen vil du typisk få ansvaret for ca. 50 crossbridge ansatte og op imod 350 eksterne entreprenører. Et budget for hele projektforløbet vil typisk være i størrelsesorden 100 millioner kroner.

Som en naturlig følge af projektets størrelse og kompleksitet, vil du holde skarpt fokus på et optimalt samarbejde, på tværs af organisationen og ikke mindst i forhold til de eksterne leverandører. Du leder dine samarbejdspartnere i forhold til den givne kontrakt, og følger løbende op på deres performance, og i fællesskab driver I opgaverne og sikrer præcis leverance og værdiskabelse i projekterne. Som en stærk kommunikator sikrer du et højt informationsniveau til alle involverede parter. Du sørger løbende for at alle aftaler omkring leverancer, fremdrift og økonomien i projektet bliver overholdt, og du rapporterer løbende relevante informationer og status til de respektive interessenter, både internt og til eksterne samarbejdspartnere. Du leder afviklingen af de igangværende opgaver med effektivitet og efficiens for øje, og du vurderer løbende den tilgang og de metoder der bliver benyttet. Dermed sikrer du at den tilgang og løsningsmodel der bliver valgt, er den mest hensigtsmæssige, og at risikostyring, resourcer og tid er afstemt korrekt og tilpasset til opgaven, både her og nu og til fremtidige projekter.


Robust leder med vision, format og et højt drive
Den ideelle kandidat har en teoretisk baggrund som ingeniør, civilingeniør, maskinmester eller tilsvarende. Vigtigst er det at du har flere års erfaring med at lede større projekter. Erfaring fra procesindustrien vil selvfølgelig være en fordel, men erfaring fra større anlægsprojekter hvor der indgår samarbejde mellem forskellige faggrupper f.eks. på bygherresiden, kunne også være en relevant tilgang til stillingen.
Du har tidligere skabt gode resultater gennem synlig og motiverende ledelse. Da projekterne bliver løst i et tæt samarbejde mellem Crossbridges egne medarbejdere og eksterne entreprenører, vil din evne til at sælge dit budskab og motivere dine samarbejdspartnere være en afgørende kompetence for at få succes i stillingen. Du forstår entreprenørsproget, behersker engelsk i skrift og tale, det er ikke et krav at du behersker dansk.

Du er en positiv, robust og initiativrig person, der forstår at få din projektorganisation med dig. Som person skaber du dig hurtigt et overblik over selv komplicerede udfordringer, og selv når det går stærkt, formår du at holde fremdrift og struktur over dine egne og projektorganisationens opgaver. Du er inspirerende og påvirker både mennesker og holdninger i den rigtige retning. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. En god kommerciel forståelse gør, at du er en god sparringspartner også på dette område. Du arbejder struktureret og med stor vedholdenhed, samtidig med at du prioriterer og fordeler opgaverne. Du sætter en høj standard for både dig selv og dine samarbejdspartnere og du trives med en åben og direkte omgangstone. Din kombination af godt humør, stærk faglighed og et skarpt fokus på at skabe resultater sikrer, at du når dine og virksomhedens mål, samtidig med at aftaler overholdes, og opgaver afsluttes som planlagt.


Dine muligheder
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende og meget central projektlederstilling med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et internationalt miljø.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sundhedsforsikring og andre personalegoder forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der til fulde modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ” Projektleder, Turn Around” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

 

   
 

Jobtitel
Projektleder, Turn Around

Virksomhed
Crossbridge Energy A/S

Hjemmeside
http://www.crossbridge.dk

Sted
Fredericia

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 19-10-2022 15:03