hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Fabrikschef Hundested Propeller
Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest spændende maritime virksomheder?

Hundested Propeller A/S er grundlagt i 1921 og har i alt 35 ansatte på fabrikken i Hundested. Virksomheden er anerkendt som en af de absolut førende indenfor udvikling, konstruktion og produktion af de mest avancerede, effektive, lydsvage og miljøvenlige propelleranlæg, gear og thrustere til mindre og mellemstore skibe. Man leverer totalløsninger og koncepter til næsten alle kategorier af skibstyper fra erhvervsfartøjer til de mest moderne og imponerende luksus yachts. All udvikling, design og produktion, indtil den færdige løsning er afprøvet og afleveret til kunden, foregår på virksomhedens hovedkontor i Hundested. Virksomheden eksporterer ca. 70 % af produktionen til det meste af verden. Af vigtige markeder kan der bl.a. nævnes USA, Holland og UK.

En af virksomhedens største konkurrencefordele er den yderst kompetente medarbejderstab i Hundested. Her har man gennem årene samlet en gruppe mennesker der er kendetegnet af et stort engagement for den maritime sektor, lang anciennitet i virksomheden og også markedsledende kompetencer indenfor de aktuelle forretningsområder. I løbet af de sidste par år, er der udviklet en række innovative og miljøvenlige koncepter og løsninger som allerede har skabt en stor interesse i markedet, og dette vil være en stærk drivkraft i virksomheden fortsatte succes og positive udvikling.

Hundested Propeller er en del af BSI Gruppen. Her har Hundested Propeller en række søsterselskaber der også fokuserer på den maritime sektor. Koncernen er 100% danskejet, velindtjenende og velkonsolideret.

Læs mere på: www.hundestedpropeller.com
Læs mere på: www.bsidk.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Karrieremulighed - er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?
Som fabrikschef, og med reference til virksomhedens CEO, får du det fulde og overordnede ansvar for produktionen, teknik, udvikling, design, service og projektafdelingen i virksomheden. Nogle af de primære opgaver vil være at lede og fordele resurser i forhold til de forskellige projekter og ordrer der er aktive. Virksomheden producerer primært produkter og løsninger der er kundetilpassede, så de fleste ordrer vil derfor være større eller mindre projekter. Her vil der være et stort fokus på at yderligere optimere procedurer, overdragelsesforretninger, kommunikation og vidensdeling imellem de enkelte afdelinger, så i sammen kan blive endnu mere effektive i eksekvering af projekterne. I tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, sørger du for den optimale bemanding på de enkelte maskiner, samtidig med du har et skarpt fokus på sikkerheden i produktionen. Du arbejder også aktivt på at optimere processer og arbejdsgange, samt løbende arbejder på mulige forbedringer af maskinparken, for at minimere spild og sikre en endnu højere effektivitet i produktionen.

Virksomhedens kompetente og engagerede medarbejdere vil være et af de stærkeste kort du har på hånden. Gennem en sund, involverede og motiverende lederstil går du foran som en spillende træner. Du spiller dine kollegaer endnu bedre end de i forvejen er, og sammen yder I den ekstraordinære indsats der er med til at skabe ekstraordinære resultater. Som et hold sørger I for at indfri ambitionen om lønsom vækst i et marked med øget fokus på innovation, kvalitet, sikkerhed, dokumentation og totalløsninger. Virksomheden har en dynamisk og flad virksomhedsstruktur, hvor det bliver forventet, at du vil deltage aktivt i vidensdeling og forbedring af de interne arbejdsprocedurer, processer og metoder. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte, men hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en forskel.


Sætte retning, motivere og eksekvere
Den ideelle kandidat har gerne en teknisk teoretisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller tilsvarende. En mellemteknisk uddannelse kombineret med en stærk teknisk forståelse, en sund nysgerrighed, et kvikt hoved og de rigtige erfaringer kan også være en mulig indgang til stillingen. Det vil bestemt være en fordel hvis du har en personlig eller professionel interesse i det maritime. Du har nogle års erfaring fra en produktionsvirksomhed og en erfaring med projektorienteret arbejde vil være en fordel. Du har ledelseserfaring, hvor du tidligere har skabt gode resultater gennem synlig og motiverende ledelse og du taler og skriver dansk. Som følge af de internationale kontakter er det også en forudsætning, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Som person er du innovativ, handlekraftig og teknisk velfunderet. Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber. Du er en positiv, robust og initiativrig person, der forstår at få din organisation med dig. Som person skaber du dig hurtigt et overblik over selv komplicerede udfordringer, og du er god til at holde flere bolde i luften. Du arbejder struktureret og med stor vedholdenhed, samtidig med at du prioriterer og fordeler opgaverne i din organisation. Du er vedholdende, og med et stort drive og et smittende engagement går du forrest. Du ser udviklingsmulighederne i teamet og er ikke bange for at give dine medarbejdere ansvar. Du sætter en høj standard for både dig selv og organisationen, og du trives med en åben og direkte omgangstone. Din kombination af godt humør, god ledelse og stærk faglighed sikrer, at du når dine og virksomhedens mål, samtidig som aftaler overholdes, og opgaver afsluttes som planlagt.


Vil du med på den spændende rejse?
For den rette person vil der være tale om en spændende lederstilling i en ekspansiv og innovativ virksomhed. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og din personlige udvikling vil være sikret blandt dygtige og engagerede kollegaer. Du vil naturligvis få fuld opbakning fra moderselskabet, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sundhedsforsikring og andre personalegoder forhandles individuelt på et niveau, der til fulde modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå på Sjælland.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Fabrikschef Hundested” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


   
 

Jobtitel
Fabrikschef

Virksomhed
Hundested Propeller A/S

Hjemmeside
http://www.hundestedpropeller.com

Sted
Hundested

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Sælger/KAM til GORI Propeller
 
  branchens bedste løsninger - dansk kvalitet til hele verden
 
  Du vil i tæt samarbejde med to dygtige og erfarne kolleger indgå i et stærkt team, hvor kundens tilfredshed, et godt samarbejde og positive resultater tæller. GORI Propeller har et godt og velkendt navn i branchen, og dine primære opgaver vil derfor være at motivere, støtte og videreudvikle det gode samarbejdet med virksomhedens distributører over hele verden. GORI har i dag ca. 35 distributører, og nogle af distributørerne har underforhandlere på de enkelte markeder. Disse forhandlere bearbejder både OEM-kunder som for eksempel værfter og motorleverandører i forbindelse med nybygninger, men der er også en stor og spændende forretning indenfor aftersales og opgraderinger på eksisterende skibe. Du vil typisk være i kontakt med distributørerne via telefon eller mail, men der vil også blive mulighed for en begrænset rejseaktivitet i størrelsesorden 20-25 dage om året, for at besøge kunder og for at deltage i internationale messer.
 
  læs mere  
 
Regnskabschef Hundested Propeller
 
  Er det dig der skal viderebringe denne spændende og velfungerende økonomifunktion?
 
  Med reference til CFO for BSI Gruppen får du en vigtig og central rolle i administrationen. Dine primære opgaver vil være af økonomisk karakter, og du får en alsidig og varieret hverdag. Her får du mulighed for at arbejde med både taktiske, praktiske og analytiske opgaver. Du vil selvstændig lave hands-on opgaver såsom bl.a. løn, månedsafslutninger, budgetter, likviditetsstyring og anlægskartotek. Du vil blive virksomhedens kontaktperson overfor revisor og andre relevante eksterne samarbejdspartnere. Andre opgaver kan være at bistå dine kollegaer på tværs i organisationen med praktiske opgaver såsom indkøb af kontorartikler, rejseafregninger, booking af forsendelser etc. Herigennem vil du være sikret en spændende og varieret hverdag, med forskelligartede opgaver hvor du selvstændig tager beslutninger og løser opgaverne, alene eller sammen med kollegaer.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 02-11-2023 12:28