hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Konstruktionschef
ledelse - konstruktion - robotteknologi - udvikling

Pehama Productions A/S er en 100% danskejet virksomhed, der tilbyder løsninger indenfor konstruktion af avanceret LEAN produktionsudstyr, specialmaskiner og automatiseringsløsninger. Virksomheden har meget stærke kompetencer indenfor robotteknologi, og robotter indgår som en naturlig del af langt de fleste succesfulde løsning man udvikler for, og sammen med kunderne. I en verden præget af forandringer og stigende krav til produktivitet og indtjening er kravene til produktionsudstyr konstant stigende. Pehamas primære fokus er derfor i et tæt og struktureret samarbejde med deres kunder, at skabe unikke løsninger indenfor produktionsudstyr, der vil styrker kundernes konkurrenceevne. Som et resultat af samarbejdet vil kunden opnå en optimeret produktion, højere effektivitet, bedre arbejdsforhold og en forbedret indtjening.

Pehama er i dag en af de førende leverandører af automatiseringsløsninger til fremstillingsindustrien. Man tilbyder komplette løsninger, på et højt internationalt niveau, lige fra standard transportører og modulære montagelinjer, til specialudviklede løsninger til den enkelte kunde. Pehama vil fortsat være i frontposition blandt leverandører af automatiseringsløsninger til såvel det nationale som det internationale marked. For at fastholde og videreudvikle de stærke kompetencer, deltager virksomheden aktivt i forsknings- og udviklingsprojekter sammen med bl.a. Dansk Teknologisk Institut, EU og flere anderkende universiteter i ind- og udland. Som en følge heraf arbejder virksomheden med den nyeste teknologiske viden indenfor robot- og automatiseringsløsninger.

Læs mere på: www.pehama.dk


Virksomheden er velindtjenende og velkonsolideret og er inde i en positiv udvikling med en stabil og stigende ordretilgang. Derfor søger vi nu, med udgangspunkt i virksomhedens hovedkontor på Als, en udviklingsorienteret og motiverende profil, der ønsker at bidrage med stærke kompetencer, både indenfor det faglige og det ledelsesmæssige perspektiv.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Stor indflydelse på egne opgaver
Med reference til den administrerende direktør bliver du chef for konstruktionsafdelingens kompetente og motiverede kollegaer, der arbejder med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D. Dine opgaver vil være alsidige og afvekslende og blandt andet af ledelse, fordeling af opgaver og ressourcer, teknisk sparring med kollegaer og kunder, projektledelse samt egne konstruktionsopgaver opgaver.

Du vil få en interessant og udviklende hverdag, hvor opgaver løses i tæt samarbejde på tværs af organisationen og i tæt dialog med virksomhedens kunder og projektledere. Gennem arbejdet skal du give input og sparring til kolleger samt motivere dem med udgangspunkt i fælles erfaringer og kompetencer indenfor det spændende fagområde.

Virksomhedens højtudviklede specialmaskiner indenfor robot- og automatiseringsudstyr bliver både udviklet, konstrueret og produceret på adressen i Nordborg. Du vil derfor få en unik mulighed for at følge hele processen fra den indledende kontakt til den færdige løsning bliver leveret og testet ude hos kunden.


Faglig stolthed, nysgerrighed og drive
Den ideelle kandidat har en uddannelse som Maskin- eller P-ingeniør. En mellemteknisk baggrund med relevant erfaring vil også være en mulig indgang til jobbet. Det er en klar fordel, hvis du har en baggrund i dynamisk mekanik og gerne 3-5 års erfaring med konstruktion af kundespecifikke løsninger. Du er rutineret bruger af et eller flere 3D CAD-systemer og kendskab til ISO 9001 vil være en yderligere fordel. Du taler og skriver dansk og gerne engelsk. Du bor i daglig køreafstand til Nordborg.

Du skal ikke nødvendigvis have erfaring med ledelse, men du kan helt sikkert se dig selv i lederrollen. Som leder forstår du at skabe resultater i nært samarbejde med de ansatte. Du går forrest og bevarer overblikket. Du sikrer, at målene er klare, samt at værktøjerne er de bedst mulige. Moderne ledelse, gennemslagskraft og klar tale kommer du længst med. Diplomati og ordenssans er også vigtigt. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs i organisationen, og gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. Du kæmper for dine egne gode idéer, men er også åben, modtagelig og nysgerrig nok til at tænde på andres idéer og input.


Skab din egen drømmestilling
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en flad organisation med en uhøjtidelig tone og fokus på effektivitet, trivsel og fælles målsætninger. Du har mulighed for stor indflydelse på din hverdag og dine opgaver. Da virksomheden er en af markedslederne inden for forretningsområdet, vil der være store muligheder for faglige og personlige udfordringer og din egen udvikling vil være sikret gennem sparring med dygtige og engagerede kollegaer.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår aftales individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Virksomheden tilbyder pensions- og bonusordning samt sundhedsforsikring.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon:
+45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Konstruktionschef, Pehama” til:ans@lyderjohnsen.dk

Husk at benytte den e-mail adresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Konstruktionschef

Virksomhed
Pehama Productions A/S

Hjemmeside
http://www.pehama.dk

Sted
Nordborg

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept. Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.
 
  læs mere  
 
Vil du projektere alu-facader til nogle af Danmarks største byggerier?
 
  Udadvendt ambitiøs konstruktør til projektering og konstruktion i alufacade-projekter fra A til Z
 
  Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage. FP Gruppen har relevante udfordringer til branchens bedste kandidat såvel som til den nyuddannede. Du trækker essensen ud af tegningsmaterialet, specificerer projekterne og laver tegning og tilpasning i AutoCad. Du koordinerer og afstemmer jævnligt med alle interessenter i projektet, herunder kunder, produktion, montører og eventuel byggepladsledelsen, og ligeledes styrer du eventuelle underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere.
 
  læs mere  
 
Teknisk Designer med mod på mere
 
  Struktur - Udvikling - Teknisk Tegning
 
  Du får direkte reference og vil være i tæt samarbejde med Produktionschefen. Du vil ligeledes også være i daglig kontakt med dine kompetente og motiverede kollegaer på tværs af afdelingerne. Her skal du varetage en lang række spændende arbejdsopgaver. Du arbejder med at tegne nye produkter, samt udvikle og opdatere tekniske tegninger på de eksisterende produkter. Andre opgaver vil være oprettelse samt vedligeholdelse af datablade og løbende selvstændigt at sørge for produktdokumentation samt godkendelser. Du vil i denne stilling være det vigtige bindeled mellem produktion og salg. Du vil også have mulighed for at sammensætte et spændende job, der matcher dine personlige interesser og kompetencer. Dette kunne f.eks. være udvikling og opdatering af salgsmateriale, godkendelser af produkter, datablade, og styklister i samarbejde med de øvrige afdelinger i virksomheden samt vores grossister. Der kan på sigt for den rigtige kandidat også være mulighed for et deltage i leverandørbesøg i ind- og udland. Ligeledes kan opgaverne også være, at uploade nye og opdaterede datablade og anden information på hjemmesiden.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 13-02-2019 15:00