hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
Hvordan skaber man en vinderkultur?

Da kulturen bliver defineret af de mennesker, der er en del af organisationen eller holdet, er der tre væsentlige områder, man bør have fokus på.

- At sikre de rigtige betingelser og forudsætninger for de mennesker som allerede er en del af organisationen. Herigennem øger man muligheden for den enkelte og for holdet til at yde en top præstation.

- At sikre sig at holdet bliver styrket med de rigtige profiler ved nye ansættelser. Her skal der være fokus på både kompetencer, personlighed og adfærd.

- At man har de rigtige mennesker til at lede organisationen. Dvs. en ledelse som har den rigtige kompetence, lederstil og adfærd, der skaber respekt samt styrker motivationen og arbejdsglæden i organisationen.

Når disse tre forudsætninger er til stede, er man allerede godt på vej til at skabe en organisation, der vil være i stand til at skabe ekstraordinære resultater - en vinderkultur.

Hos LyderJohnsen A/S har vi mere end 25 års erfaring med at skabe denne form for vinderkultur. Vore erfaringer kommer fra sportens verden, fra internationale virksomheder og ikke mindst fra mange års arbejde som managementkonsulenter i Danmark.

Sammen med jer vil vi gøre, hvad vi kan for at leve op til vores motto:

Sammen kan vi flytte bjerge.


 

Den rigtige person i jobbet gør en markant forskel.


Det handler om at sætte det rigtige hold.


 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 06-06-2024 10:56