hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
executive searchrekrutteringoutplacementudvikling
       
 
Executive search

Når vi siger samarbejde, mener vi samarbejde. Vi tror på, at vi sammen vil være i stand til at skabe en bedre proces end hvis vi hver især stod alene med opgaven. På den måde kan vi alle udnytte de stærke kompetencer vi har, til at opnå et optimalt resultat af vores fælles indsats.

Enhver search proces starter med at opbygge et indgående kendskab til den virksomhed, organisation og kultur kandidaten skal indtræde i. Dernæst fokuserer vi på de konkrete opgaver og succeskriterier der bliver afgørende for succes i stillingen samt de markedsbetingelser der vil møde kandidaten i den nye stilling.

Med vores lange erfaring i at besætte positioner på højeste niveau, vil vi indgå som en vigtig og kompetent sparringspartner for direktion og/eller bestyrelse i den aktuelle virksomhed. Ofte vælger kunden at inddrage os i en sparring omkring den ønskede profil, inden selve search processen går i gang. Som en uafhængig tredjepart vil vi ofte kunne bidrage med en ny tilgang til de opgaver der skal løses, og til den profil vi skal lede efter. På denne baggrund kommer vi sammen endnu grundigere og dybere omkring den personlighed og de kompetencer kandidaten skal have for at få succes i jobbet. Samtidig sikrer vi, at udgangspunktet for vores search er det rigtige, nemlig at vi er enige om hvad vi søger efter.

Selve search processen er diskret, grundig og veldokumenteret. Det er en proces der sikrer, at hver en sten bliver vendt i jagten på den rigtige kandidat. I processen indgår der en grundig desk research og søgen i vores store personlige netværk af mulige kandidater og agenter. Der bliver også søgt i vores egen, samt en række eksterne databaser.

I enkelte tilfælde er hensynet til fortrolighed i processen ikke afgørende, og her kan man med fordel kombinere en traditionel search proces med annoncering, for herigennem yderligere at styrke kandidat feltet. Se nærmer under menupunktet rekruttering.

Se i øvrigt hvad kunder og kandidater siger om vores ydelser under menupunktet referencer.


 

En dygtig leder og en dygtig Headhunter skal begge kunne se hvad der gemmer sig under overfladen.


 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 03-04-2024 10:14