hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
executive searchrekrutteringoutplacementudvikling
       
 
Godt afsluttet - godt videre

Når en virksomhed siger farvel til en eller flere medarbejdere, opstår der en række udfordringer, både for virksomheden men også for de afskedigede medarbejdere.

For den afskedigede medarbejder vil et outplacementforløb bidrage til at vedkommende får styrket sit selvværd og selvindsigt. Gennem fokus på kompetencer, personlighed og jobønsker øges muligheden for hurtigt at komme videre i et nyt karriereforløb. Samtidig vil man typisk opnå, at den afskedigede medarbejder føler, at virksomheden har afsluttet ansættelsesforholdet på en værdig og ansvarlig måde. Dette er også væsentligt i forhold til virksomhedens ønske om at fastholde sit image som en ansvarsfuld og medarbejderorienteret arbejdsplads. Et image der er væsentligt når man, på et senere tidspunkt, igen ønsker at tiltrække de rigtige kandidater til virksomheden.

For virksomheden er det væsentligt, at man fastholder og motiverer de medarbejdere der bliver tilbage. Ved at gennemføre et outplacementforløb for de afskedigede medarbejdere, vil man opleve at frustration og angst for fremtiden hos de tilbageblevne dæmpes. Herigennem er sandsynligheden større for at man kan bibeholde produktiviteten og effektiviteten på samme niveau som før afskedigelsen, samtidig med at outplacementaftalen kan sikre virksomheden positiv omtale.

LyderJohnsen A/S tilbyder at gennemføre outplacementforløb skræddersyet til den enkelte kundes og medarbejders behov. Det kan være for en enkelt afskediget person eller i form af outplacementprogrammer ved flere samtidige afskedigelser. I outplacementforløbet anvender vi vores unikke viden om det danske jobmarked kombineret med en stor erfaring fra løsning af outplacementopgaver på alle niveauer.

Se i øvrigt hvad kunder og kandidater siger om vores ydelser under menupunktet referencer.


 

Ny situation - nye muligheder.


 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 06-06-2024 10:56