hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
executive searchrekrutteringoutplacementudvikling
       
 
Rekruttering

For os er det vigtigt at understrege, at vi er lige så meget en sparringspartner for kandidaterne som vi er for vores kunder. Det er vores opfattelse, at hvis jobbet er det helt rigtige for kandidaten, så er kandidaten i de fleste tilfælde også den rigtige til jobbet. Derfor har alle parter i rekrutterings processen en fælles interesse, nemlig at matche den helt rigtige medarbejder til den rigtige stilling.


Vores primære kompetence ligger indenfor rekrutterings processen, herunder det at tiltrække og vurdere de rigtige kandidater til en given stilling. Men selv om vi gennem mange år har ansat kandidater til et meget bredt udsnit af danske virksomheder og brancher, har vi stor respekt for kundens specialviden og kompetencer indenfor det aktuelle forretningsområde.

Derfor insisterer vi på sammen at lave en grundig arbejdsanalyse af virksomhed og kandidatprofil, inden vi iværksætter rekrutteringsprocessen. I løbet af processen vil vi heller ikke holde os tilbage for at kontakte jer og trække på jeres viden omkring faglige spørgsmål eller måske konkrete kandidater I kender fra branchen. På denne måde sikrer vi en effektiv og smidig proces, hvor hverken kunden eller kandidaten spilder sin tid på samtaler der kunne have været undgået ved hjælp af nogle enkle spørgsmål eller et opkald på et tidligt tidspunkt i processen.

Som en naturlig del af ethvert rekrutteringsforløb laver vi en grundig personvurdering efterfulgt af referencer fra tidligere arbejdsgivere. Resultatet af denne grundige vurdering vil vi gerne give jer ”face-to-face” for at sikre et optimalt udbytte af vores fælles indsats samt at optimere sandsynligheden for at den rigtige kandidat bliver ansat i stillingen. Samtidig vil vi benytte lejligheden til at give jer en konstruktiv sparring omkring hvilke ledelsesværktøjer I kan benytte for at sikre kandidatens succes både i organisationen men også med at løse de aktuelle opgaver i stillingen.

I langt de fleste tilfælde lykkes det os med fælles indsats at finde den rigtige kandidat, men da det er mennesker vi arbejder med, tilbyder LyderJohnsen A/S en ubetinget garanti for alle de kandidater vi medvirker til at ansætte.

Se i øvrigt hvad kunder og kandidater siger om vores ydelser under menupunktet referencer.


 

Hvis du ikke tør sprede dine vinger, finder du aldrig ud af hvor højt du kan flyve.


Rigtig person på rigtig plads til den rigtige tid, så er dine forudsætninger for succes gode.


 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 06-06-2024 10:56