hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
executive searchrekrutteringoutplacementudvikling
       
 
De rigtige forudsætninger giver de bedste resultater

Udvikling hos LyderJohnsen A/S handler om at tilrettelægge rammer og betingelser sådan at enkeltpersoner eller grupper i din organisation yder deres optimale.

Meget afhænger af en klar og tydelig kommunikation, kollegaer i mellem, afdelinger i mellem og ikke mindst fra ledelsen til medarbejderne. Tænk hvis vi kunne undgå alle de misforståelser og frustrationer der opstår fordi vi taler forbi hinanden. Og tænk hvis vi kunne udnytte den energi der så blev frigjort til at arbejde hen imod et fælles mål. Nu kan vi begynde at tale om high performance, ekstraordinære resultater og en rigtig vinderkultur.

Vores udviklingsforløb tager altid udgangspunkt i den aktuelle person eller det team der skal optimeres. Det er derfor unikke, tilpassede løsninger vi taler om og ikke standardprodukter. Nogle nøgleord omkring vores ydelser er: assesement, personvurdering, coaching, teamtræning og udvikling af ledere og organisationer. Før et forløb starter, sikrer vi altid at der er en fælles forståelse for hvad vi ønsker at opnå, samt hvordan vi ønsker at komme dertil.

For nærmere information om hvordan vi kan hjælpe dig til at fastholde eller udvikle en vinderkultur i din virksomhed venligst kontakt os via telefon, mail eller kontaktfeltet her på hjemmesiden. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om hvad I ønsker at opnå, og hvordan det vil være muligt at komme derhen.


 

Er din organisation klar til fremtidens udfordringer?


Ekstraordinere resultater kræver en ekstraordiner indsats.


 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 06-06-2024 10:56