hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
vis Indhold

Ledige stillinger

Ingeniør, konstruktør eller byggetekniker som nøgleperson i opstart af totalentrepriser
Hvilke opgaver skal DS Flexhal byde på og hvordan løser vi bedst entreprisen?
I denne centrale funktion hos DS Flexhal refererer du til lederen af tilbuds- og projekteringsafdelingen. Når du er klar til det, får du en central rolle i den indledende kundekontakt og er en vigtig tovholder både eksternt og internt. Du arbejder med totalentrepriser og får således berøring med alt fra stålkonstruktioner og beton til vvs, el, etc. Dine opgaver er bl.a.:

- Besvare og koordinere kundehenvendelser
- Projektspecifikation inkl. udregne ca. budgettal
- Opmåling af udbuds- og projektmaterialer
- Indhente og vurdere tilbud fra underentreprenører
- Udvikle beskrivelser og projektmateriale
- Samspil med projektledere, tegnestue og statikere

læs mere
Dygtig og ambitiøs rådgiver til projektsalg og forretningsudvikling inden for forskalling
Fagligt kompetent og god til kundekontakt - du går forrest i spændende udvikling hos førende udlejer af materiel
Med opgraderingen af udstyr og service vokser opgaverne i forskallingsteknik i størrelse og kompleksitet. Til at supplemere de to kompetente ansatte i forretningsområdet søger Cito derfor nu en dygtig og initiativrig medarbejder, der kan øge firmaets kompetencer i beregning og rådgivning især på de større sager. Samtidig forbedres service og kundekontakt fortsat. I det hele taget er Cito i gang med at forøge sine kompetencer både teknisk og i forretningen. Heri får du en nøglerolle. Dine opgaver bliver dermed bl.a.:

-Teknisk design, beregning og dimensionering i forskallingsløsninger
-Deltage i projektstyring i dialog med kunden samt eget lager
-Tilbudsberegning og intern teknisk udvikling
-Stor indflydelse på udvikling af Cito’s tilbud til sine kunder


læs mere
Passioneret Salgsansvarlig med sans for kvalitet
Danske designprodukter i høj kvalitet
Med reference til SPEKVAs administrerende direktør får du en spændende og varieret hverdag, hvor du bliver ansvarlig for at identificere og bearbejde nye afsætningskanaler samt markeder for SPEKVAs kvalitetsprodukter. Dine målgrupper er mulige distributører og agenter indenfor møbel- og køkkenbranchen samt projektvirksomheder, der opererer indenfor bl.a. kontor- og hotelbyggeri samt -indretning. Når du har indgået aftalen får du en aktiv rolle i at undervise, uddanne og støtte kundernes medarbejdere, så netop SPEKVAs produkter bliver det naturlige valg for deres slutkunder.
læs mere
Salgsingeniør/teknisk sælger til højspændingsområdet
sikkerhed og beskyttelse i topklasse - branchens bedste løsninger
Med udgangspunkt i kontoret i Søndersø refererer du til salgsdirektøren. Du vil i tæt samarbejde med to dygtige og erfarne kolleger indgå i et stærkt team, hvor kundens sikkerhed, et godt samarbejde og positive resultater tæller. DESITEK har et godt og velkendt navn i branchen, og dine primære opgaver vil derfor være at sælge sikkerhedsudstyr til arbejde på elektriske anlæg, kabeltilbehør i form af endeafslutninger stik og muffer samt måleinstrumenter til eksisterende kunder indenfor højspændingsområdet i Danmark. Man forventer, at du vil bruge ca. halvdelen af din tid ude hos kunderne, og den anden halvdel hjemme på kontoret. Her vil du, sammen med dine kolleger udarbejde tilbud, følge op på ordrer og koordinere og iværksætte de rigtige indsatser overfor virksomhedens kunder.

Hos DESITEK vil det være dig, der gennemfører hele salgsprocessen, fra start til slut. Dette sikrer dig varierende og motiverende opgaver, hvor du sammen med kunden identificerer det aktuelle behov, udarbejder det rigtige tilbud og lukker handelen. Herigennem sikrer du, at kunderne får den optimale service, samtidig med at virksomheden bliver endnu bedre kendt som en kompetent leverandør af komponenter, udstyr og løsninger.

læs mere
Alufacader, Specialist til konstruktion og projektledelse
…med en ambition om at være den mest kompetente konstruktør der tegner de mest udfordrende projekter og håndterer entrepriser fra A til Z
Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens’ velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage.

-Specificering af projekterne
-Tilpasning af tegninger i AutoCad 2D samt øvrig dokumentation
-Kundekontakt og projektledelse, eventuelt byggepladsledelse
-Styring af underentreprenører samt øvrige samarbejdspartnere

læs mere
Headhunter/Rekrutteringskonsulent med ekstraordinært drive og engagement
fastansættelse - reel vidensdeling - selvstændige opgaver
Efter oplæring i vore gennemprøvede metoder, værktøjer og markedsapproach, får du som konsulent hos LyderJohnsen A/S selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting til kunder både i Danmark og i udlandet. Med opbakning fra dine kolleger står du selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden.
læs mere

 

Hvis du vælger den samme vej som alle andre, ender du det samme sted som alle de andre.


Hvis du tror nok på dig selv og udnytter dine resurser maksimalt kan du altid vokse.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 08-09-2017 16:21