hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
vis Indhold

Ledige stillinger

Globalt strategisk indkøb i autobranchen
Product Manager til indkøb af steering products i EU og Fjernøsten
Som Product Manager er du en del af det velfungerende indkøbsteam på i alt 16 personer. I afdelingen er I fire strategiske indkøbere samt en indkøber. I arbejder med kommerciel udvikling og drift i nært samspil med teknikere, salg og fabrikkerne. Qua dit ansvarsområde inden for styretøj, vil du ikke mindst have kontakt til fabrikken i UK.

BORG gruppen er i en særdeles positiv og spændende udvikling. I det konkurrenceprægede marked sikrer du, at koncernens selskaber i sin fortsatte vækst er lagerførende i de produktgrupper, du står for. Således arbejder du navnlig med:

- relationer til eksisterende og udvikling af nye leverandører
- drift af aftaler og løbende indkøb
- forhandlinger om pris og levering
- data og forecasts
- leverandør audits
- markedsundersøgelser, messebesøg, mm.

læs mere
Financial controller, Aarhus
Teamspiller med regnskabserfaring og modet til at stille de rette spørgsmål
Med reference til Dania Trucking’s Finance Manager er du en del af en afdeling på 5 personer. Du har egne ansvarsområder inden for controlling foruden driftopgaver i budgettering, regnskab og rapportering. Hverdagen er alsidig på tværs af organisationen. Nogle opgaver er givet. Andre finder du selv.

- Financial controlling
- Månedsafslutning - afstemninger, intern kontrol og rapportering
- Procesoptimeringer og dokumentation
- Moms og afgifter
- Årsregnskab
- Ad hoc projekter, business controlling, budgetlægning og support til kolleger

læs mere
Salg og rådgivning til fremtidens byggeri
Projektsalg og rådgivning i topmoderne træelementer til byggebranchens nøglespillere i Øst-, Midt- og Nordjylland
Med reference til Taasinge Elementers salgschef bliver du en del af den velkørende salgsafdeling bestående af eksternt og internt salg. Fra arkitekter til entreprenører og bygherrer bearbejder du markedet ved at rådgive om de moderne muligheder, træelementerne giver. Produktpalletten omfatter løsninger til stort set alle typer byggeri; - herunder produktion/lager, institutioner, skoler, kultur, kontor, større boligprojekter samt etagebyggeri op til 4 etager.

Stillingen er nyoprettet for at få øget fokus på Midt- og Nordjylland. Din hverdag vil typisk være på kundebesøg til møder, du selv booker, samt brugt på rådgivning og tilbudsberegning. Du arbejder delvist ud fra eget hjem men har ofte møder på firmaets kontorer i Sindal, Hampen eller Tåsinge for at sparre omkring konstruktion og leverancer. Du får hjemmearbejdsplads og firmabil, eller du benytter egen bil jævnfør statens takster.

læs mere
Fagligt ambitiøs projektleder til alu-facader
Udadvendt bygningskonstruktør eller bygningsingeniør til projektering og konstruktion i alufacade-projekter fra A til Z
Egne projektopgaver hos en af byggebranchens førende
Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens’ velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage. FP Gruppen har relevante udfordringer til branchens bedste kandidat såvel som til den nyuddannede.

- Specificering af projekterne
- Tegning og tilpasning af tegninger i AutoCad 2D samt øvrig dokumentation
- Kundekontakt og projektledelse, eventuelt noget byggepladsledelse
- Styring af underentreprenører samt øvrige samarbejdspartnere

læs mere
Erfaren indkøbschef med gode lederegenskaber
- og et udpræget købmandsgen
Med reference til den administrerende direktør vil du få ansvaret for at videreudvikle Bandagist-Centrets indkøbsfunktion og lede afdelingens dygtige og engagerede medarbejdere. Du vil indgå som en del af virksomhedens ledergruppe og vil få et tæt samarbejde med Bandagist-Centrets klinikere og teknikere. Som indkøbschef vil du være den udførende part i at indgå partnerskaber med eksisterende og nye leverandører samt afsøge markedet for nye relationer. Du vil få en varieret hverdag, der vil være en kombination af daglige, praktiske hands-on opgaver, koordinering, planlægning og strukturering af teamets aktiviteter og opgaver samt det overordnede ansvar for at optimere virksomhedens indkøb. Du vil blive ansvarlig for at implementere Bandagist-Centrets nye lagersystem, så der sikres en optimal lagerbestand på deres lager i Risskov samt deres øvrige lagre rundt omkring i landet.
læs mere
Fabrikschef
Topmoderne maskinfabrik til metalbearbejdning i Randers
Som fabrikschef har du den overordnede ledelse for fabrikkens knap 100 timelønsansatte. Du har 10 personer i direkte reference i form af flere afdelingsansvarlige samt funktioner for værktøj, vedligehold og planlægning. Selv refererer du til Prodans CEO. Du bliver en del af firmaets ledergruppe og får en særdeles central rolle i Prodans fortsatte vækst.

Dine pejlemærker i stillingen er leveringsperformance, produktivitet, procesoptimeringer, reklamationsstatistik, overordnet løbende planlægning, investeringsprojekter, organisationsudvikling, et godt samspil imellem produktionen og øvrige afdelinger samt ikke mindst medarbejdertrivsel. Hovedparten af medarbejderne er særdeles erfarne og selvkørende. Produktionen, der arbejder i 3-holds skift, kører til en vis grad efter LEAN principper herunder 5S og Kaizen tavlemøder.

læs mere
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept.

Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.

læs mere
Kan du tænke dig at sælge og rådgive om nogle af de smukkeste produkter til dansk byggeri?
Danske kvalitetsprodukter - unikt design og funktion
Efter en grundig oplæring vil du, sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs- og projektafdelingen, få ansvaret for at sælge virksomhedens koncepter og kvalitetsprodukter til nye og eksisterende kunder i Danmark. Sammen med dine kunder arbejder du med projekter i alle størrelser, hvor både design, placering, funktionalitet og produkttilpasning er relevante spørgsmål i beslutningsprocessen.

Der vil være kunder, der skal overtages fra starten, og du vil derfor arbejde med en spændende blanding af rådgivning, vedligeholdende-, relationsskabende- og opsøgende salg. I et tæt samarbejde med den øvrige salgsorganisation, produktionen og virksomhedens ledelse vil du fastholde og styrke samarbejdet med eksisterende kunder samt bidrage til en yderligere styrkelse af markedspositionen ved at skabe kontakt til og indgå aftaler med nye kunder. En del af opgaven vil også være opsøgende salg til arkitekter og andre beslutningstagere indenfor byggeriet.

læs mere

 

Hvis du vælger den samme vej som alle andre, ender du det samme sted som alle de andre.


Hvis du tror nok på dig selv og udnytter dine resurser maksimalt kan du altid vokse.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 03-08-2018 11:42