hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
vis Indhold

Ledige stillinger

Sales Manager/Director for Danmark
Stærke mærkevarer - korte beslutningsgange - stort potentiale
Med direkte reference til Bryggeriets CEO bliver du en nøgleperson i virksomhedens fortsat positive udvikling. Du får en central rolle i organisationen, da du indgår som et naturligt medlem i den øverste ledergruppe og du vil også deltage i alle bestyrelsesmøder. Som en tæt sparringspartner til CEO vil du få indflydelse på både strategiske, taktiske og operationelle beslutninger, der vil resultere i at Bryggeriet yderligere styrker sin position på det danske marked.
læs mere
Konstruktør der søger en varieret og inspirerende hverdag
Konstruktion – udvikling - robotteknologi
I virksomhedens konstruktionsafdeling vil du indgå i en gruppe af dygtige og motiverede kollegaer. Som følge af en meget positiv udvikling har man travlt og du vil derfor få en række spændende opgaver. Du vil bl.a. arbejde med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D. Andre opgaver vil være bearbejdning af kundedata og vejledning til produktion og montage. Afhængig af dine egne interesseområder og de kompetencer du kommer med, vil du eventuelt også få mulighed for at arbejde med konstruktion, projektstyring og projektspecificering sammen med salgsafdelingen.

Virksomheden har eget CNC maskinværksted til fremstilling af dele og komponenter. Der vil derfor være et tæt samspil med produktionen for at produktionsoptimere på de enkelte dele. Virksomhedens højtudviklede specialmaskiner indenfor robot- og automatiseringsudstyr bliver både udviklet, konstrueret og produceret på adressen i Vissenbjerg. Du vil derfor få en unik mulighed for at følge hele processen fra den indledende kontakt til den færdige løsning bliver leveret og testet ude hos kunden. Her er mange spændende opgaver, der skal fordeles, så du vil derfor få mulighed for selv at udvikle jobbet til et rigtigt drømmejob for lige netop dig.

læs mere
Teknisk assistent med et glimt i øjet
Struktureret ordensmenneske der kan gøre en forskel
Med reference til lederen af projektafdelingen vil du arbejde tæt sammen med dygtige og motiverede kollegaer. I en verden, hvor en grundig og professionelt gennemarbejdet dokumentation bliver stadig vigtigere, og hvor kravene fra nøglekunder også bliver større, vil du få en central rolle i forhold til håndteringen af mange typer af dokumentation. De primære opgaver i jobbet vil være håndtering og strukturering af dokumentation. Du vil bl.a. arbejde med Quick-Guides, brugsanvisninger, produktdokumentation og formularer i forbindelse med eksport og du vil bidrage til den løbende udvikling og forbedring af virksomhedens interne rutiner. Hvis du ønsker det, vil der være mulighed for at tegne en smule i 3D CAD og måske hjælpe servicefolkene med at booke deres aftaler? Du får muligheden for at sammensætte et spændende job, der matcher dine personlige interesser og kompetencer.
læs mere
Financial controller, Aarhus
Økonomi-profil med regnskabserfaring og modet til at stille de rigtige spørgsmål
Med reference til Dania Trucking’s Finance Manager er du en del af en afdeling på 5 personer. Du har egne ansvarsområder først og fremmest inden for controlling men herudover også opgaver i budgettering, regnskab og rapportering. Din hverdag er alsidig på tværs af organisationen og med reference til ind- og udland. Nogle opgaver er givet. Andre finder du selv.

- Financial controlling
- Månedsafslutning - afstemninger, intern kontrol og rapportering
- Procesoptimeringer og dokumentation
- Moms og afgifter
- Årsregnskab
- Ad hoc projekter, business controlling, budgetlægning og support til kolleger

læs mere
Financial controlling på tværs af europæisk koncern
Talentfuld group financial controller til BORG Automotive koncernen i Silkeborg
Du bliver en del af den velfungerende regnskabs- og økonomiafdeling på koncernens hovedkvarter. Her driftes og konsolideres koncernregnskaberne, og der ydes support, controlling og sparring til datterselskaberne i ind- og udland.

BORG har en strategi om at komme tættere på sine kunder. Ved oprettelsen af yderligere fjernlagre, udenlandske momsregistreringer, -afstemninger og -afregninger, håndtering af Intrastat samt øvrige opgaver har du en hovedrolle. Desuden arbejder du bl.a. med kæde- og kundebonusser, kreditforsikring, dokumentation samt budgetter og estimater i og imellem selskaberne.

læs mere
Indkøber - Axapta og logistik
Internationalt indkøb, projektstyring i Dynamics AX, lager og logistik hos Assentoft Silo ved Randers
Sammen med din kollega i indkøb er du en vigtig del af firmaets drift. Din hverdag er meget alsidig med opgaver i indkøb, administration, fragt og logistik. At holde Axapta opdateret i forhold til lagerbeholdning, forbrug, forecasts og lign. er en af dine nøgleopgaver. Derudover er du med til at fastlægge priser, kvalificere leverandører, sikre det rette faktureringsgrundlag, foreslå ændringer i procedurer, mv.

Når et projekt er solgt, gennemgår du sammen med projektlederne opgaven, får de rette styklister skrevet ud, planlægger fragten og opdaterer lageret. Forsendelse og planlægning fylder en del, fordi du er garant for, at alle materialer når frem til rette tid og sted.

læs mere
Regnskabschef med fokus på business controlling
Talknuser og Excel-skrap leder til lille økonomiafdeling
Med reference til Ambientes CEO er du leder af den velkørende økonomiafdelings tre ansatte. Sammen sikrer I driften i regnskab og finans. Udover deltagelse i stort og småt vil din driftsrolle især dreje sig om måneds- og årsafslutninger, rapportering til direktion og bestyrelse samt projekter i forhold til digitalisering, Business Intelligence, statistikker samt enkeltstående egne opgaver.

Samtidig er du firmaets primære business- og project controller. Din indsats med analyser og efterkalkulationer gør Ambientes processer endnu skarpere, så der skabes en dybere forståelse for nøgletal, effekter af valg og fravalg, rabatstrukturer, indkøb, likviditetsstyring, samarbejdsaftaler, årsbonusser o.a. Økonomiafdelingen er i sig selv et profitcenter, så du og dit team er dedikeret til at finde de optimeringer, der gør en forskel.

læs mere
Group business controller / production controller med visioner og slagkraft
Pionærarbejde i unit costs hos en af Europas førende automotive remanufactoring koncerner
Med reference til gruppens CFO har du en nøglerolle i BORG’s fortsatte vækststrategi. Du samarbejder på tværs af koncernen med kollegerne i økonomi, med koncernledelsen i Danmark samt den lokale ledelse på fabrikkerne.

Renovation af autodele er en kompleks og tidskrævende type produktion, der stiller ekstraordinært store krav til controlling, processer og dokumentation. Blandt dine nøgleopgaver er:

- Ensretning af definitioner og policies
- Opsætning af mål for unit costs
- Cost budgettering
- Group pricing i henhold til transfer pricing politikker
- Dynamics AX opsætning
- Bridge cost og unitcost til regnskab

læs mere
Strategisk Indkøber
- med et stærkt købmandsgen
Med udgangspunkt i virksomhedens hovedkontor bliver du ansvarlig for Novadans indkøbsfunktion. Du refererer til fabrikschefen og indgår i et tæt samarbejde med virksomhedens økonomiafdeling, råvaremodtagelse, planlægning samt udviklingsafdeling. Du vil få en varieret hverdag, der vil være en kombination af daglige, praktiske handson-opgaver, samarbejde med ITW’s sourcinggrupper i England, samt det overordnede ansvar for at optimere virksomhedens indkøb.
læs mere
Passioneret Salgsansvarlig med sans for kvalitet
Danske designprodukter i høj kvalitet
Med reference til SPEKVAs administrerende direktør får du en spændende og varieret hverdag, hvor du bliver ansvarlig for at identificere og bearbejde nye afsætningskanaler samt markeder for SPEKVAs kvalitetsprodukter. Dine målgrupper er mulige distributører og agenter indenfor møbel- og køkkenbranchen samt projektvirksomheder, der opererer indenfor bl.a. kontor- og hotelbyggeri samt -indretning. Når du har indgået aftalen får du en aktiv rolle i at undervise, uddanne og støtte kundernes medarbejdere, så netop SPEKVAs produkter bliver det naturlige valg for deres slutkunder.
læs mere
Alufacader, Specialist til konstruktion og projektledelse
…med en ambition om at være den mest kompetente konstruktør der tegner de mest udfordrende projekter og håndterer entrepriser fra A til Z
Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens’ velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage.

-Specificering af projekterne
-Tilpasning af tegninger i AutoCad 2D samt øvrig dokumentation
-Kundekontakt og projektledelse, eventuelt byggepladsledelse
-Styring af underentreprenører samt øvrige samarbejdspartnere

læs mere
Headhunter/Rekrutteringskonsulent med ekstraordinært drive og engagement
fastansættelse - reel vidensdeling - selvstændige opgaver
Efter oplæring i vore gennemprøvede metoder, værktøjer og markedsapproach, får du som konsulent hos LyderJohnsen A/S selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting til kunder både i Danmark og i udlandet. Med opbakning fra dine kolleger står du selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden.
læs mere

 

Hvis du vælger den samme vej som alle andre, ender du det samme sted som alle de andre.


Hvis du tror nok på dig selv og udnytter dine resurser maksimalt kan du altid vokse.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 03-11-2017 10:43