hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
vis Indhold

Ledige stillinger

Er du på vej til at blive en af Danmarks skarpeste Tradere/Dealmakere?
Personlig udvikling og karrieremulighed i en virksomhed der tager den grønne omstilling seriøst.
Med udgangspunkt i virksomhedens præsentable og meget velbeliggende kontorer i Codanhus bliver du en vigtig del af virksomhedens kommercielle aktiviteter, primært på det Danske og de skandinaviske markeder. Du får reference til CBE’s Commercial Manager i København, og i et godt og konstruktivt samarbejde med ham og med resten af teamet, vil du medvirke til at drive salget af olieprodukter på spot- og langsigtede kontrakter. Afhængig af hvilken erfaring du kommer med, vil du fra starten få mulighed for at overtage din egen del af kundeporteføljen. Her er der tale om meget interessante kunder med en samlet omsætning i størrelsesordenen 1,0 - 1.5 mia DKK årligt. Du bliver ansvarlig for at videreudvikle og fastholde de gode, kommercielle relationer til disse kunder, som typisk bliver handlet på langsigtede kontrakter. Du vil få tæt kontakt til kunderne, hvor du forhandler og lukker centrale kommercielle kontrakter/aftaler.
læs mere
Projektleder
sikkerhed og beskyttelse i topklasse - branchens bedste løsninger
I et tæt samarbejde med dygtige og kompetente kollegaer bliver du en del af et erfarent og succesfuldt team, hvor du skal sørge for, at de solgte produkter og løsninger leveres som aftalt. Du bliver ansvarlig for flere projekter samtidig, og du holder løbende en tæt dialog med dine kollegaer i salg, med underleverandører, kunden og mange gange også med kundens kunde. Her sørger du for teknisk afklaring og besvarer de spørgsmål der måtte opstå i løbet af projektet. Hvor det giver mening, indgår du i den sidste del af forhandlingerne og den endelig afklaring med kunden, og overtager derefter projektet frem til levering. Du koordinerer indkøb af varer og hjælpematerialer med indkøbsfunktionen og du er det vigtige bindeled imellem alle interessenter i projektet. Herigennem sørger du for at produkter og løsninger bliver leveret til kunden i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid.
læs mere
Kompetent revisor med drive og ambitioner
Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
læs mere
Headhunter / Partner
National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
læs mere

 

Hvis du vælger den samme vej som alle andre, ender du det samme sted som alle de andre.


Hvis du tror nok på dig selv og udnytter dine resurser maksimalt kan du altid vokse.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 01-03-2024 13:27