hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
vis Indhold

Ledige stillinger

Vil du lede nogle af Københavns mest prestigefyldte boligbyggerier?
Ambitiøs Projektchef/Senior Projektchef søges til at stå i spidsen for nye spændende projekter, i stil med ”The Silo”
Med reference til den Tekniske Direktør, får du det overordnede ansvar for projektet, og dets succesfulde gennemførelse. Igennem tæt, konstruktiv dialog og samarbejde med kunde, rådgivere, leverandører og myndigheder, sikrer du et godt og gennemarbejdet projektgrundlag. Herefter vil du være et centralt omdrejningspunkt under projektets udførelse, hvor du motiverer dit projektteam til at udnytte deres fulde potentiale, således byggeriet afleveres til kunden til den aftalte tid og kvalitet, og ikke mindst inden for den økonomiske ramme.
læs mere
Vil du projektere alu-facader til nogle af Danmarks største byggerier?
Udadvendt ambitiøs konstruktør til projektering og konstruktion i alufacade-projekter fra A til Z
Med reference til tegnestuelederen bliver du en del af FP Gruppens velfungerende projektafdeling. Du får overdraget sagerne fra salgsafdelingen. Herfra har du det fulde ansvar for projektet fra projektering til produktion og montage. FP Gruppen har relevante udfordringer til branchens bedste kandidat såvel som til den nyuddannede.

Du trækker essensen ud af tegningsmaterialet, specificerer projekterne og laver tegning og tilpasning i AutoCad. Du koordinerer og afstemmer jævnligt med alle interessenter i projektet, herunder kunder, produktion, montører og eventuel byggepladsledelsen, og ligeledes styrer du eventuelle underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere.

læs mere
Projektleder til beskyttelse, tryghed og sikkerhed
løsninger til beskyttelse af menneskeliv – central nøglefunktion
I et tæt samarbejde med dygtige og kompetente kollegaer bliver du en del af et erfarent og selvstyrende team, hvor du skal sørge for, at produkter leveres til tiden og i den rette kvalitet. Du bliver ansvarlig for flere projekter samtidig. Du indgår i den sidste del af forhandlingerne med kunden, og overtager derefter projektet frem til levering af prototype, og følger ligeledes processen, når prototype sættes i serieproduktion.
læs mere
Procesingeniør med vilje til at gøre en forskel
højteknologisk – bæredygtig – gode karrieremuligheder
Med reference til den tekniske chef, vil du få en nøglerolle i den spændende udvikling som fabrikken i Nyborg står foran. Efter nogle år hvor der ikke var det ønskede aktivitetsniveau på fabrikken, fik man i 2016 en ny og finansielt stærk ejer med et enormt netværk indenfor automobilindustrien. Som en følge af dette har salget af produkterne fået et kraftigt boost, og man skal derfor fremadrettet udnytte meget mere af den store kapacitet, der er på fabrikken i Nyborg. Opgaven bliver derfor at du i første omgang, gennem grundige assessment og analyser, sammen med dine dygtige kollegaer, får den rigtige forståelse for anlægget og processerne. Næste fase bliver så en ”ramp-up” face, hvor alle fabrikkens anlæg og komponenter skal genstartes og idriftsættes, så man kan producere de nødvendige antal komponenter og løsninger. Når hele procesanlægget er oppe at køre, vil der komme mere fokus på ”cost down”. Her vil der være fokus på en optimal udnyttelse af produktionslinjer og celler, hvor der bl.a. indgår en række robotter og helautomatiserede løsninger. Samtidig vil der være fokus på forbedring af interne processer og procedurer for at optimere både kvalitet og output fra fabrikken.
læs mere
Projektleder til miljøforbedrende projekter
drikkevand - spildevand - biogas - industri
Med reference til driftsdirektøren vil du indgå i en gruppe af erfarne og kompetente projektledere. Din primære opgave bliver at varetage den centrale ledelse af et eller flere projekter. Projekterne kan indeholde både forprojekter og leveranceprojekter i størrelsen 0,5 til 35 mio. Projektlederen har det tekniske såvel som det kommercielle ansvar. Du får med andre ord her muligheden for at følge projektet, fra det bliver overdraget fra den salgsansvarlige, indtil det bliver endeligt godkendt og overleveret til kunden.

Du arbejder tæt sammen med salg, de øvrige projektledere, virksomhedens tegnestue samt overmontører og montageteams. Sammen med disse sørger du for, at budgetter og tidsplaner bliver overholdt. Af væsentlige opgaver kan nævnes projektforberedelse, kontakt til kunder, løbende overvågning og opfølgning samt risikostyring og økonomisk rapportering. Du vil også få ansvaret for styring af leverancer og koordinering med egen montage.

læs mere
Salg og rådgivning til fremtidens byggeri
Projektsalg og rådgivning i topmoderne træelementer til byggebranchens nøglespillere i Øst-, Midt- og Nordjylland
Med reference til Taasinge Elementers salgschef bliver du en del af den velkørende salgsafdeling bestående af eksternt og internt salg. Fra arkitekter til entreprenører og bygherrer bearbejder du markedet ved at rådgive om de moderne muligheder, træelementerne giver. Produktpalletten omfatter løsninger til stort set alle typer byggeri; - herunder produktion/lager, institutioner, skoler, kultur, kontor, større boligprojekter samt etagebyggeri op til 4 etager.

Stillingen er nyoprettet for at få øget fokus på Midt- og Nordjylland. Din hverdag vil typisk være på kundebesøg til møder, du selv booker, samt brugt på rådgivning og tilbudsberegning. Du arbejder delvist ud fra eget hjem men har ofte møder på firmaets kontorer i Sindal, Hampen eller Tåsinge for at sparre omkring konstruktion og leverancer. Du får hjemmearbejdsplads og firmabil, eller du benytter egen bil jævnfør statens takster.

læs mere
Headhunter / Rekrutteringskonsulent
National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en snak om metoder, samspil og markedstilgang for at se, om vi har et fælles udgangspunkt. Vi vil kunne give dig de helt rette rammer og afsæt for fortsat succes i branchen foruden god sparring og samarbejde i vores vidensdelingskoncept.

Er du ny i headhunterbranchen giver vi dig en grundig oplæring i metoder, værktøjer og markedsapproach. Herefter får du selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting. Du står selv for alle dele af processen fra kanvassalg til interviews, kandidatpræsentationer samt opfølgning hos kunden. I vores team får du kompetent sparring og opbakning, da vi samarbejder internt for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og høje kvalitetskrav. Dette betyder, at din læringskurve vil være stejl, og at dine kunder altid får den optimale behandling.

læs mere

 

Hvis du vælger den samme vej som alle andre, ender du det samme sted som alle de andre.


Hvis du tror nok på dig selv og udnytter dine resurser maksimalt kan du altid vokse.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 15-10-2018 17:31