hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
vis Indhold

Ledige stillinger

Produktchef til udviklende karrierestilling
Sortimentsudvikling – international afsætning – nye markeder
Med reference til indkøbschefen og i et tæt samarbejde med salgsafdelingen og de 7 kollegaer i indkøbsfunktionen, kommer du til at få en varieret og udfordrende hverdag. Dine primære opgaver vil være at udvikle og effektivisere leverandørporteføljen, finde og realisere cost savings på produkter og i supply chain, samt at spotte nye og velsælgende produkter. Du vil være en vigtig drivkraft i hele ”product life cyclus”, hvor du arbejder aktivt med sortimentsudvikling, lanceringer, markedsføring og produkttræning. En af virksomhedens vigtigste konkurrenceparametre fremover bliver stærke kompetencer indenfor Product Management. Du vil derfor få en meget central rolle i organisationen og du vil få alle muligheder for at præge udviklingen og herigennem skabe yderligere succes både for virksomheden og for din egen karriere.
læs mere
Økonomichef
Økonomi- og regnskabschef til controlling, måneds- og årsafslutning samt forretningsudvikling
Som en del af Taasinge Elementers fortsatte stærke vækst etableres nu egen styring af økonomi- og regnskabsfunktionen på hovedkontoret på Tåsinge. Du får reference til Taasinge Elementers CEO og bliver sat i spidsen for denne indsats.

Udover dig vil funktionen bestå af en bogholder på fabrikken i Letland foruden to nyansatte bogholdere på hovedkontoret på Tåsinge. Bemærk at koncernen til sommer går live med en velforberedt Microsoft Dynamics cloud ERP udrulning.

læs mere
Bogholder på Tåsinge
Udadvendt bogholder til spændende projektvirksomhed i international vækst
Som en del af Taasinge Elementers fortsatte vækst etableres egen økonomi- og regnskabsfunktion på hovedkontoret på Tåsinge. Teamet i regnskab bliver to bogholdere på Tåsinge samt et par kolleger i udlandet. I refererer til økonomichefen.

Teamets opgaver varierer og dækker alt fra fakturering, debitor- og kreditor bogholderi, finansbogholderi, løn, mv. Blandt de mere udfordrende opgaver er håndtering af igangværende arbejder i forhold til materiale-træk og aconto betalinger. Men opgaverne fordeles efter evner og lyst til at påvirke løsningerne.

Din kontaktflade bliver meget bred internt og eksternt med samarbejdspartnere, leverandører og kunder. Arbejdsstedet er på Tåsinge.

læs mere
Projektleder i overfladebehandling – Ledelse af mobile teams
Dygtig fagmand med ekstraordinært overblik og købmandskab til Hvam eller Esbjerg
Som projektleder arbejder du enten ud fra afdelingen i Hvam ved Viborg eller fra afdelingen i Esbjerg. Du bliver en del af et samarbejdende team på 6 dygtige projektledere og udekørende fastansatte formænd. Efter en introduktionsperiode får du egne projekter, som du kører igennem fra A til Z. Opgaverne spænder fra mindre projekter til større med høje tocifrede million-entreprisesummer.

Jobbet er selvstændigt. Du får en bred kontaktflade til kunder, kolleger og samarbejdspartnere samt ude på arbejdspladserne.

læs mere
Procesingeniør med vilje til at gøre en forskel
højteknologisk – bæredygtig – gode karrieremuligheder
Med reference til den tekniske chef, vil du få en nøglerolle i den spændende udvikling som fabrikken i Nyborg står foran. Efter nogle år hvor der ikke var det ønskede aktivitetsniveau på fabrikken, fik man i 2016 en ny og meget finansielt stærk ejer med et enormt netværk indenfor automobilindustrien. Som en følge af dette har salget af produkterne fået et kraftigt boost, og man skal derfor fremadrettet udnytte meget mere af den meget store kapacitet, der er på fabrikken i Nyborg. Opgaven bliver derfor at du i første omgang, gennem grundige assessment og analyser, sammen med dine dygtige kollegaer, får den rigtige forståelse for anlægget og processerne. Næste fase bliver så en ”ramp-up” face, hvor alle fabrikkens anlæg og komponenter skal startes, genstartes og idriftsættes, så man kan producere de nødvendige antal komponenter og løsninger. Når hele procesanlægget er oppe at køre, vil der komme mere fokus på ”cost down”. Her vil der være fokus på en optimal udnyttelse af produktionslinjer og celler, hvor der bl.a. indgår en række robotter og helautomatiserede løsninger. Samtidig vil der være fokus på forbedring af interne processer og procedurer for at optimere både kvalitet og output fra fabrikken.
læs mere
Sekretær for ledelsen i Samn Forsyning ApS
Spændende og varieret hverdag
Som sekretær får du en tæt, daglig dialog med ledelsen i Samn Forsyning ApS. Du vil opleve en hverdag med stor variation af opgaver, hvor du får ansvaret for at sikre et højt serviceniveau. Du får en central rolle i koordineringen af mødeindkaldelser, dagsordener og referater fra koncernens fem bestyrelser. Samtidig bliver du tovholder for, at sikre en høj kvalitet på skrivelser og anden korrespondance. Derudover vil der være HR-relaterede opgaver, i forbindelse med digitalisering og videreudvikling af virksomhedens personalearkiver og intranet. Du vil have ansvaret for at anmelde skader til forsikringen og dermed være personalets interne kontaktperson i forbindelse med forsikringsskader.
læs mere
Service-tekniker til UPS anlæg og DC-forsyninger
faglig stærk - god til mennesker
Med udgangspunkt i kontoret i Søndersø refererer du til salgsdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kolleger i afdelingen for UPS-anlæg og DC forsyninger levere løsninger til en lang række virksomheder i Danmark. Der leveres i denne afdeling primært kundetilpassede løsninger baseret på kvalitetsprodukter som Cloride og Liebert fra VERTIV (Emerson Network Power). Dine primære arbejdsopgaver ligger indenfor teknisk bistand, servicering og reparation af UPS-anlæg og DC-forsyninger, men dine opgaver vil spænde vidt fra de helt praktiske, med fejlsøgning og udskiftning af komponenter, batterier m.m. til store projektopgaver, hvor du sammen med dine kolleger projekterer, tester og idriftsætter komplette anlæg til fx Offshore industrien, lufthavne og forsvar.
læs mere
Senior cost controller
Du booster forståelsen af costs på tværs af fabrikker i Nordeuropa
Med reference til koncern CFO har du en nøglerolle i BORG’s fortsatte vækststrategi. På tværs af koncernen samarbejder du med kolleger i økonomi, med koncernledelsen i Danmark samt med de lokale ledelser på fabrikkerne i Polen, England og Belgien.

Renovation af autodele er en kompleks type produktion, der stiller ekstraordinært store krav til controlling, processer og dokumentation. Blandt dine nøgleopgaver er:

- Ensretning af definitioner og policies
- Opsætning af mål for unit costs
- Cost budgettering
- Group pricing i henhold til transfer pricing politikker
- Dynamics AX opsætning
- Bridge cost og unitcost til regnskab


læs mere
Bygningsingeniør til spændende projekter på Tåsinge eller ved Silkeborg
Alle fagets udfordringer hos Danmarks førende elementproducent
Som bygningsingeniør har du en central rolle i Taasinge Elementers tegne- og projektteam, hvor I er i alt cirka 20 ansatte. Dine kolleger er ingeniører, konstruktører og tekniske assistenter. Du og teamet skaber topmoderne projektløsninger fra a til z:

- Projektering, projektledelse, indhent information, afklar spørgsmål, lav tidsplan
- Beregninger og udarbejdelse af statisk dokumentation
- Rådgivning til entreprenører, bygherrer samt til kolleger i salg og produktion
- Udarbejdelse af produktionsgrundlag og kvalitetssikring
- Sagsbehandling

læs mere
Headhunter til LyderJohnsen A/S
Stor forretningsforståelse og en stærk vilje til at slå igennem
Efter oplæring i vore gennemprøvede metoder og forretning slippes du løs på markedet i Midt- og Nordjylland med opbakning og sparring fra dine erfarne kolleger. Via opsøgende salg starter du således selv med at skabe fundamentet for din kundekreds, der hovedsagelig vil være danske virksomheder inden for et bredt udsnit af brancher. Målet er, at du som konsulent hos LyderJohnsen A/S hurtigt får selvstændige opgaver inden for rekruttering og headhunting, hvor du selv står for alle dele af processen så som kanvassalg, rekrutteringsprocessen samt opfølgning hos kunden.

I vores team samarbejder vi for at nå de bedste resultater ud fra klare etiske retningslinier og de højeste kvalitetskrav. Dette betyder, at vi udvikler os, og at dine kunder og kandidater altid får den optimale behandling. Jobbet er oftest udpræget selvstændigt, da du selv er tovholder på dine opgaver. Du får en spændende og varieret hverdag med primært arbejdssted ud fra vores kontor i Randers.

læs mere
Konstruktør med vilje til at gøre en forskel
dansk kvalitet i topklasse - branchens bedste løsninger
Med reference til konstruktionschefen indgår du i en gruppe af dygtige og engagerede kollegaer. På grund af en meget positiv udvikling har man travlt og du vil derfor få en række spændende opgaver. Du vil bl.a. arbejde med udvikling, konstruktion, tilpasning samt teknisk tegning i 3D. Oprettelse og vedligehold af styklister vil også være en naturlig del af dine opgaver. Du vil få lov til at bruge al din tid på de mest interessante opgaver, da der i afdelingen er dygtige kollegaer, der gerne hjælper med rentegning, dokumentation og de afsluttende detaljer omkring opgaverne. Du vil få mulighed for at arbejde sammen med sælgerne, hvor du bidrager med dine kompetencer, både inden en ordre er kommet i hus og efterfølgende hele vejen gennem produktionen og til den færdige løsning er monteret ude ved kunden.
læs mere

 

Hvis du vælger den samme vej som alle andre, ender du det samme sted som alle de andre.


Hvis du tror nok på dig selv og udnytter dine resurser maksimalt kan du altid vokse.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 19-03-2018 08:08