hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
vis Indhold

Ledige stillinger

Konstruktør til udvikling og tegning af maskiner og komplette løsninger
Har du en Georg Gearløs i maven og kan du omsætte de gode idéer til tegninger og løsninger, der fungerer i virkeligheden?
Du får selvstændigt ansvar for dine opgaver og refererer direkte til chefen for konstruktionsafdelingen. I samspil med det erfarne team, er du med til at udvikle maskiner og produktionsanlæg, dels til egen produktion og dels specialfremstillinger til kunder. Du konstruerer selv maskiner og maskindele til automatiseret produktion og andre specialmaskiner og sørger for den nødvendige dokumentation. Du kan følge hvert projekt fra den første gode idé via udvikling, montage og indtil den færdige maskine står og kører i produktionen.
læs mere
Teknisk profil til fremstilling og samling af maskindele, hele maskiner og produktionsanlæg
Vil du gribe en unik mulighed for at konstruere fremtidens maskiner til produktion af miljøvenlig og bæredygtige produkter, fra tegning til den færdige maskine?
Du vil være med til at konstruere nye maskiner og prototyper ud fra færdige tegninger, med gode muligheder for at komme med egne idéer. Du fremstiller selv maskindele på spåntagende maskiner, både manuelle og CNC styrede, samler komponenterne og til sidst indkører ”egne” maskinprojekter. Der er primært tale om produktionsmaskiner og anlæg, der bl.a. indeholder luft og eldrevne løsninger.

Du arbejder selvstændigt på hvert maskinprojekt, med sparring fra teamet på 8 erfarne kollegaer. På ugemødet er der fri sparring og dialog, om de igangværende maskinprojekter og der deles viden på tværs i teamet. Her er der højt til loftet og gode idéer kommer gerne på bordet.

læs mere
Kompetent revisor med drive og ambitioner
Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
læs mere
Visionær og engagerende direktør
Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest spændende maritime virksomheder?
Med reference til bestyrelsen, får du ansvaret for at lede Pro-Safe ind i en fremtid der byder på et betydeligt vækstpotentiale. Dette skal realisereres bl.a. gennem en endnu stærkere positionering af virksomhedens kendte kvalitetsprodukter, en optimering af virksomhedens forretningsgange og en løbende udvikling af nye og markedsrelevante produkter, services og løsninger. Udover den strategiske og daglige ledelse vil opgaven stille store krav til dine kommercielle evner, og du skal i et tæt samarbejde med bestyrelsen og medarbejderne styrke både markedspositionen, produktporteføljen og virksomhedens evne til at levere de produkter og ydelser markedet efterspørger.
læs mere
Headhunter / Partner
National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
læs mere

 

Hvis du vælger den samme vej som alle andre, ender du det samme sted som alle de andre.


Hvis du tror nok på dig selv og udnytter dine resurser maksimalt kan du altid vokse.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 09-09-2021 12:13