hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
vis Indhold

Ledige stillinger

Teknisk stærk Produktionsleder med ambitioner og gode lederegenskaber
Går du forrest i dit team og ser du løsninger frem for udfordringer?
Du får selvstændigt ansvar for den daglige ledelse og drift af produktionsafdelingen i Danmark og refererer direkte til direktøren som også ejer og driver virksomheden i 2. generation. Du har ansvaret for at lede, motivere og udvikle dine medarbejdere med trivsel i fokus og for at planlægge, koordinere og prioritere relevante administrative opgaver. Du finder det naturligt, at give en hjælpende hånd med i produktionen, når det er nødvendigt. I takt med udvidelsen af produktionen, skal dit team styrkes og det bliver din opgave, at finde de nye kollegaer, der passer ind i teamet og samtidig kan være med til at løfte produktionen til nye højder. Du vil være med til at kontrollere og kvalitetssikre og har derfor gerne erfaring med at tjekke for fejl på materialer, overfladekendskab og eventuelt kendskab til fysisk tolerance.
læs mere
Country Manager/Lande Direktør Danmark
Stærk FMCG-profil til lancering af Nordens bedste, lækreste og sundeste juicer i Danmark
Med direkte reference til den administrerende direktør i moderselskabet, får du ansvaret for at lede RÅSAFT og deres unikke juicer til succes på det danske marked. Du bliver overordnet ansvarlig for al afsætning i Danmark. I et tæt samarbejde med, og som en vigtig del af virksomhedens overordnede ledergruppe, vil du fra starten have dit hovedfokus på at introducere produkterne til forbrugere og kunder på Sjælland. Dette som en naturlig følge af at de ultrafriske juicer har en kort holdbarhed.

Fra starten vil du personligt arbejde målrettet med at skabe kontakt til de relevante kontaktpersoner hos potentielle kunder, både indenfor detail- og HORECA segmenterne. Samtidig er du den drivende kraft i forhold til at etablere fysiske rammer for den danske virksomhed, og opbygge en stærk organisation med fokus på sælgere og distributører af de unikke kvalitetsprodukter. Her får du med andre ord muligheden for at sætte og udvikle dit helt eget hold fra starten. Sammen skal I sørge for at danskerne får mulighed for at opleve juicerevolutionen, og de fantastiske produkter som RÅSAFT reelt set er alene om på markedet.

læs mere
Kan du tænke dig at sælge og rådgive om Sikkerhedsbelysning?
sikkerhed og funktion i topklasse - branchens bedste løsninger
Efter en grundig oplæring vil du få ansvaret for at sælge virksomhedens rådgivning, totalløsninger og kvalitetsprodukter til nye og eksisterende kunder i Midt- og Nordjylland samt på Fyn. I et tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, vil det være dig, der gennemfører hele salgsprocessen, fra start til slut. Dette sikrer dig varierende og motiverende opgaver, hvor du sammen med kunden identificerer det aktuelle behov, udarbejder det rigtige tilbud og lukker handelen. Herigennem sikrer du, at kunderne får den optimale service, samtidig med at EXIT ZONE bliver endnu bedre kendt som en kompetent leverandør af armaturer, centralanlæg og løsninger.
læs mere
Kompetent revisor med drive og ambitioner
Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
læs mere
Headhunter / Partner
National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
læs mere

 

Hvis du vælger den samme vej som alle andre, ender du det samme sted som alle de andre.


Hvis du tror nok på dig selv og udnytter dine resurser maksimalt kan du altid vokse.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 19-10-2021 09:00