hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Kompetent revisor med drive og ambitioner
Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?

Vores kunde er et anerkendt statsautoriseret revisionsselskab i Syddanmark. Med erfaringer og kompetence opbygget siden starten i 1975, tilbyder virksomheden i dag sine kunder; revision, rådgivning (udarbejdelse af budget, skatterådgivning, generationsskifte, finansiering, osv.), økonomistyring og bogføringsassistance.

Virksomheden er aktivt medlem af Foreningen af Statsautoriseret Revisorer i Danmark og følger de regler og retningslinier for kvalitetskontrol, der løbende bliver udviklet for den statsautoriserede revisorstand.

Firmaet har en bred målgruppe af virksomheder, spændende fra enkeltmandsvirksomheder til virksomheder med en trecifret millionomsætning. Fælles for samarbejdet med samtlige kunder er, at der altid tilbydes en tilpasset personlig og kompetent rådgivning og service.

På denne baggrund har virksomheden haft, og har fortsat en positiv udvikling, med en stabil kundeportefølje. Man ønsker nu yderligere at styrke organisationen med en stærk og motiveret revisor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Work-life-balance eller fuld fart frem, sammen finder vi vejen
Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.

Vores kunde har den holdning, også i praksis, at der skal være tid til at være et helt menneske. De tror på at man på den baggrund fungerer bedst, både internt i virksomheden, og ikke mindst som en professionel og kompetent rådgiver med overskud og drive ude hos kunderne. Dette betyder ikke, at man er mindre ambitiøs end den øvrige branche, tværtimod tror man på, at dette er med til at sikre langvarige ansættelsesforhold, og herigennem langvarige og voksende kunderelationer.

Afhængig af din profil og dine egne interesser vil du få mulighed for at arbejde med eksisterende kunder, men hvis du har lysten og evnerne må du også gerne bidrage til yderligere at øge tilgangen af nye kunder. Du bliver en vigtig sparringspartner i forhold til virksomhedens udvikling, og du trives i en uformel og upolitisk virksomhedskultur. Overfor kunderne vil du fungere som en kompetent og lyttende samarbejdspartner, der virkelig gør en forskel for den enkelte kunde.


Kvalifikationer
Du har en teoretisk baggrund som HD-R, cand.merc.aud. eller tilsvarende. Du er uddannet revisor og har nogle års erfaring fra en revisionsvirksomhed, samt er vant til at arbejde selvstændigt med egne kunder. Du har holdninger og meninger omkring dit fag, og du brænder for de ting du laver.

Som person er du åben, udadvendt og du trives med en stor og varieret kontaktflade. Du kommunikerer godt med personer på alle niveauer, er god til at lytte og har en god situationsfornemmelse. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person, og du har modet og evnerne til at være en af dem, der går foran i virksomhedens fortsatte ekspansion og spændende udvikling.


Du tilbydes
For den rigtige kandidat er her muligheden for at skabe sig en fremtidig drømmestilling. Du kan arbejde med de opgaver og udfordringer som du ønsker, og samtidig vil der være mulighed for at kombinere dine ambitioner med det at være der for familien.

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer. Vores kunde er indstillet på at lave en overskudsdeling med den rigtige kandidat, også inden et eventuelt medejerskab bliver en realitet, hvis dette er noget der motiverer dig.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk

Samtaler vil foregå i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ” Revisor” til:
ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 
Jobtitel
Revisor

Virksomhed


Sted
Region Syd

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Country Manager/Lande Direktør Danmark
 
  Stærk FMCG-profil til lancering af Nordens bedste, lækreste og sundeste juicer i Danmark
 
  Med direkte reference til den administrerende direktør i moderselskabet, får du ansvaret for at lede RÅSAFT og deres unikke juicer til succes på det danske marked. Du bliver overordnet ansvarlig for al afsætning i Danmark. I et tæt samarbejde med, og som en vigtig del af virksomhedens overordnede ledergruppe, vil du fra starten have dit hovedfokus på at introducere produkterne til forbrugere og kunder på Sjælland. Dette som en naturlig følge af at de ultrafriske juicer har en kort holdbarhed. Fra starten vil du personligt arbejde målrettet med at skabe kontakt til de relevante kontaktpersoner hos potentielle kunder, både indenfor detail- og HORECA segmenterne. Samtidig er du den drivende kraft i forhold til at etablere fysiske rammer for den danske virksomhed, og opbygge en stærk organisation med fokus på sælgere og distributører af de unikke kvalitetsprodukter. Her får du med andre ord muligheden for at sætte og udvikle dit helt eget hold fra starten. Sammen skal I sørge for at danskerne får mulighed for at opleve juicerevolutionen, og de fantastiske produkter som RÅSAFT reelt set er alene om på markedet.
 
  læs mere  
 
Maintenance Controller
 
  strategisk nøglefunktion – vedligeholdschefens højre hånd - personlig udvikling
 
  Med direkte reference til raffinaderiets vedligeholdschef bliver du et centralt omdrejningspunkt i den kontinuerlige forbedringsproces af arbejdsgangene i vedligehold. Du forstår det administrative maskinrum i vedligeholdelsesfunktionen og sikrer, at systemerne for indkøb af materialer og services er ajourførte og i tråd med ugeplanerne, så systemerne til en hver tid giver et retvisende billede. Du italesætter afvigelser og følger med i afviklingen af ugeplanerne for vedligehold og kontrollerer at timeforbrug, fremdrift og evt. tilkøb reflekteres i systemerne så relevante nøgletal hele tiden er opdateret og giver et overblik som der kan ageres efter. Du er ansvarlig for skabe overblik over budget og reelle omkostninger i forhold til de 150-200 millioner kr. der årligt bliver brugt på at vedligeholde raffinaderiet. Vedligeholdelsesopgaverne bliver udført af de ca. 25 egne medarbejdere, sammen med 40-50 medarbejdere fra faste eksterne samarbejdspartnere.
 
  læs mere  
 
Vedligeholdelsesleder for SIMC-området
 
  Stillads, Isolering, Maler og Civil - dette er din hjemmebane!
 
  Med direkte reference til raffinaderiets vedligeholdelseschef bliver du ansvarlig for at lede SIMC området indenfor vedligeholdelsesfunktionen. Det årlige budget i dette område er på ca. 30 millioner, og opgaverne bliver primært løst i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og entreprenører. Som leder får du direkte ledelse af en fieldsupervisor som primært beskæftiger sig med opfølgning af at sikkerhed, kvalitet og dokumentation leveres ifølge aftale. Yderligere får du ledelsen af et sted mellem 20-30 eksterne medarbejdere med 4-6 formænd der er beskæftiget indenfor dine områder. En typisk fordeling af det indlejede personale fra de faste samarbejdspartnere kunne typisk være 5-15 personer indenfor jord og beton-arbejde (civil), 4-6 personer på stillads og 2-4 indenfor isolationsarbejde samt malere efter behov.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 10-11-2021 14:34