hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
Om os

LyderJohnsen A/S
Samarbejdet med LyderJohnsen A/S skal give mening både kvalitativt og kommercielt. Vi vil bidrage til at styrke både organisationen og resultaterne hos vores kunder. Samtidig er vi vores ansvar bevidst og lægger stor vægt på etik og integritet. Vores mission er derfor meget enkel:

Vi skal være branchens bedste målt på kvalitet og tilfredshed - både hos vores kunder og hos vores kandidater.

Odd L. Johnsen
Gennem 24 år som leder, heraf 16 år på direktionsniveau i danske og internationale virksomheder, har Odd L. Johnsen oparbejdet en stærk kommerciel og ledelsesmæssig erfaring. Denne erfaring, kombineret med 15 års erfaring som managementkonsulent og medlem af direktionen hos nogle af Danmarks største konsulentvirksomheder, giver ham de rigtige forudsætninger for at leve op til LyderJohnsens ambitiøse mission.

Ulrich B. Thorsen
Med en international karriere samt ikke mindst 7 år som succesrig konsulent og leder inden for rekruttering, headhunting og consulting har Ulrich B. Thorsen en betydelig markedsindsigt. Via opgaver for en række af Danmarks største koncerner samt et nært samarbejde med ledelser og ansatte i virksomheder landet over er Ulrich en værdsat samarbejdspartner i consulting branchen, der altid gør sit yderste for at leve op til LyderJohnsens ambitiøse mission.

Forretningsområder
LyderJohnsen A/S arbejder med Executive Search, rekruttering og Outplacement af topledere, chefer og specialister inden for alle brancher. Vi arbejder desuden under fællesbenævnelsen udvikling med coaching, teamtræning og udvikling af ledere og organisationer. Vores kundeportefølje omfatter et bredt udsnit af danske virksomheder og organisationer både inden for den private og offentlige sektor.

Samarbejdet tager altid udgangspunkt i respekt for kundens kompetencer og forståelse for egen organisation. Dette, kombineret med vores grundige analyse af virksomheden og den konkrete stilling samt vores evne til at se tingene med andre øjne, gør, at vi sammen vil opnå resultater, der er stærkere og bedre, end hvis vi hver især stod alene. Heraf også vores motto:

Sammen kan vi flytte bjerge.

Se i øvrigt, hvad kunder og kandidater siger om vores ydelser under menupunktet referencer.


 

Mange gange kan man sagtens nå toppen alene...


Men det er da oftest både nemmere og sjovere når man arbejder sammen.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 15-10-2018 17:31