hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
Om os

LyderJohnsen A/S
Samarbejdet med LyderJohnsen A/S skal give mening både kvalitativt og kommercielt. Vi vil bidrage til at styrke både organisationen og resultaterne hos vores kunder. Samtidig er vi vores ansvar bevidst og lægger stor vægt på etik og integritet. Vores mission er derfor meget enkel:

Vi skal være branchens bedste målt på kvalitet og tilfredshed - både hos vores kunder og hos vores kandidater.

Odd L. Johnsen:
Gennem 31 år som leder, heraf 23 år på direktionsniveau i danske og internationale virksomheder, har Odd L. Johnsen oparbejdet en stærk kommerciel og ledelsesmæssig erfaring. Denne erfaring, kombineret med 22 års erfaring som managementkonsulent og medlem af direktionen hos nogle af Danmarks største konsulentvirksomheder, giver ham de rigtige forudsætninger for at leve op til LyderJohnsens ambitiøse mission.


Forretningsområder

LyderJohnsen A/S arbejder med Executive Search, rekruttering og Outplacement af topledere, chefer og specialister inden for alle brancher. Vi arbejder desuden under fællesbenævnelsen udvikling med coaching, teamtræning og udvikling af ledere og organisationer. Vores kundeportefølje omfatter et bredt udsnit af danske virksomheder og organisationer både inden for den private og offentlige sektor.

Samarbejdet tager altid udgangspunkt i respekt for kundens kompetencer og forståelse for egen organisation. Dette, kombineret med vores grundige analyse af virksomheden og den konkrete stilling samt vores evne til at se tingene med andre øjne, gør, at vi sammen vil opnå resultater, der er stærkere og bedre, end hvis vi hver især stod alene. Heraf også vores motto:

Sammen kan vi flytte bjerge.

Se i øvrigt, hvad kunder og kandidater siger om vores ydelser under menupunktet referencer.


 

Mange gange kan man sagtens nå toppen alene...


Men det er da oftest både nemmere og sjovere når man arbejder sammen.


 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 18-11-2019 15:19