hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
 
Om os

LyderJohnsen A/S
Samarbejdet med LyderJohnsen A/S skal give mening både kvalitativt og kommercielt. Vi vil bidrage til at styrke både organisationen og resultaterne hos vores kunder. Samtidig er vi vores ansvar bevidst og lægger stor vægt på etik og integritet. Vores mission er derfor meget enkel:


Vi skal være branchens bedste målt på kvalitet og tilfredshed - både hos vores kunder og hos vores kandidater.

 

Odd L. Johnsen:
Gennem 35 år som leder, heraf 28 år på direktionsniveau i danske og internationale virksomheder, har Odd L. Johnsen oparbejdet en stærk kommerciel og ledelsesmæssig erfaring. Denne erfaring, kombineret med 26 års erfaring som managementkonsulent og medlem af direktionen hos nogle af Danmarks største konsulentvirksomheder, giver ham de rigtige forudsætninger for at leve op til LyderJohnsens ambitiøse mission.


Rikke la Cour Storgaard:
Rikkes baggrund rummer 21 års erfaring som leder fra hotel- og konference verdenen, de sidste 16 år ved Scandic Hotels. Med fokus på kvalitet, udbytte og kundetillid, har hun rådgivet store og små kunder med henblik på det bedst mulige ROI på møder og konferencer. Rikke har bidraget til forretningsudvikling både lokalt men også i organisationen. Gennem årene har hun udviklet et omfattende netværk samt en stor indsigt i mennesker og adfærd og forstår at sætte de menneskelige ressourcer i spil, til gavn for virksomhedens økonomi og udvikling. Udover en solid erfaring med rekruttering og ledelse på tværs af flere afdelinger, er Rikke også certificeret underviser.


Forretningsområder

LyderJohnsen A/S arbejder med Executive Search, rekruttering og Outplacement af topledere, chefer og specialister inden for alle brancher. Vi arbejder desuden under fællesbenævnelsen udvikling med coaching, teamtræning og udvikling af ledere og organisationer. Vores kundeportefølje omfatter et bredt udsnit af danske virksomheder og organisationer både inden for den private og offentlige sektor.

Samarbejdet tager altid udgangspunkt i respekt for kundens kompetencer og forståelse for egen organisation. Dette, kombineret med vores grundige analyse af virksomheden og den konkrete stilling samt vores evne til at se tingene med andre øjne, gør, at vi sammen vil opnå resultater, der er stærkere og bedre, end hvis vi hver især stod alene. Heraf også vores motto:


Sammen kan vi flytte bjerge.

Se i øvrigt, hvad kunder og kandidater siger om vores ydelser under menupunktet referencer.


 

Mange gange kan man sagtens nå toppen alene...


Men det er da oftest både nemmere og sjovere når man arbejder sammen.


 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 03-04-2024 10:14