hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Kan du tænke dig at sælge, projektere og rådgive om Sikkerhedsbelysning?
sikkerhed og funktion i topklasse - branchens bedste løsninger

EXIT ZONE er en 100% danskejet, og velkonsolideret virksomhed der er markedsledende indenfor sikkerhedsbelysning. En position der forpligter. Siden 2007 har virksomheden leveret produkter og rådgivning af høj kvalitet, der kan matche kundernes forventninger og behov, samtidig som alle lovgivningens krav og forskrifter til funktionalitet, design og miljø bliver overholdt.

Virksomhedens ekspertise er medvirkende til at sikre mennesker og værdier når en nødsituation opstår, og derfor arbejder man konsekvent med produkter og løsninger af den højeste kvalitet. Som en naturlig følge heraf, har man valgt udelukkende at samarbejde med europæiske leverandører.

Et vigtigt element i virksomhedens idegrundlag og visioner, er at være en reel samarbejdspartner for elfagmanden. Ledelsen og medarbejderne har selv en elfalig baggrund, og sammen har man målrettet udarbejdet koncepter, løsninger og et produktsortiment med stort fokus på montagevenlighed uden, at gå på kompromis med æstetik og kvalitet.

Som en naturlig følge heraf, er EXIT ZONE blevet en foretrukket samarbejdspartner for mange El-installatører, elektrikere og rådgivende ingeniører. Virksomheden er inde i konstant positiv udvikling, med en stabil og styret vækst. Man er i dag den førende og den største spiller indenfor segmentet, og for at fastholde denne positive udvikling ønsker EXIT ZONE nu, at styrke organisationen med en salgsorienteret profil med el-teknisk baggrund. Du vil være med til at komplementere et i forvejen stærkt team samt at fastholde og yderligere styrke den positive udvikling indenfor sikkerhedsbelysning.

Læs mere på www.exitzone.dk

------------------------------------------------------------------------------------------------

Savner du variation, udfordringer og frihed under ansvar?
Efter en grundig oplæring vil du få ansvaret for at sælge og projektere virksomhedens totalløsninger og kvalitetsprodukter til nye og eksisterende kunder i Midt- og Sønderjylland samt på Fyn. I et tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, vil det være dig, der gennemfører hele salgsprocessen, fra start til slut. Som en naturlig del af dit oplæringsforløb vil du også deltage aktivt i selve projekteringen af opgaverne, og herigennem få en rigtig god forståelse for de produkter og løsninger som du sælger. Dette sikrer dig varierende og motiverende opgaver, hvor du sammen med kunden identificerer det aktuelle behov, udarbejder det rigtige tilbud og lukker handelen. Herigennem sikrer du, at kunderne får den optimale service, samtidig med at EXIT ZONE bliver endnu bedre kendt som en kompetent leverandør af rådgivning, centralanlæg og løsninger.

Der vil være kunder, der skal overtages fra starten, og du vil derfor arbejde med en spændende blanding af rådgivning, vedligeholdende-, relationsskabende- og opsøgende salg. Du tager på kundebesøg hos autoriserede el-installatører og rådgivende ingeniører og sammen med den interne projektafdeling udarbejder du tilbud og projekter til dine kunder. Du tager ud på byggepladser i forbindelse med opstart af projekter og du afholder seminarer og deltager på messer sammen med dine kompetente kollegaer i salgsteamet. Herigennem sørger du for at fastholde og styrke samarbejdet med eksisterende kunder samt bidrage til en yderligere styrkelse af markedspositionen ved at skabe kontakt til nye kunder.

Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte og hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne. Frihed under ansvar er noget, man praktiserer og ikke kun noget, man taler om.


En, der åbner døre og bygger stærke relationer
Den ideelle kandidat har en el-teknisk baggrund, måske som elektriker, tekniker, installatør, ingeniør eller maskinmester. Du vil modtage en grundig introduktion til de enkelte produkter og blive tilbudt relevante kurser og oplæring. Det er dog de kommercielle udfordringer, der driver dig, og du har derfor gerne nogle års erfaring fra salg eller rådgivning hvor du er glad for den direkte kundekontakt. Du motiveres af et tæt samarbejde med kunderne og af at få en ordre med hjem. Du taler og skriver dansk, og det vil være en fordel om du behersker engelsk. Da mange af produkterne kommer fra Tyskland, vil det også være godt hvis du taler en smule tysk. Da dit distrikt vil blive Midt- og Sønderjylland samt Fyn, er det en forudsætning at du bor med fornuftig adgang til distrikterne.

Som person er du købmand af natur og du trives i et professionelt miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der arbejdes med høj faglighed og god teamspirit. Med din tekniske indsigt og gode kommunikationsevner er du en god sparringspartner for både kunder og kolleger. Du er god til at sælge dine ideer og tanker på alle niveauer såvel internt som eksternt og du sætter en ære i altid at levere den rigtige løsning. Du har stor gennemslagskraft, samtidig som du er lyttende og motiverende. Du er målrettet og resultatorienteret, og selv når det går stærkt, formår du at beholde struktur og overblik over dine opgaver. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person, og du har modet og evnerne til at være en af dem, der går foran i virksomhedens fortsatte ekspansion og spændende udvikling.


Skab din egen drømmestilling
En selvstændig og spændende stilling, hvor du kommer til at arbejde med produkter og løsninger af høj kvalitet og værdi for kunden. Du får glade og professionelle kollegaer, hvor teamet er kendetegnet ved høj faglig kompetence, positiv indstilling og et reelt ønske om at skabe stærke og varige resultater for og sammen med kunderne

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

De indledende samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Sælger, EXIT ZONE” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Sælger

Virksomhed
EXIT ZONE

Hjemmeside
http://www.exitzone.dk

Sted
Midt- og Sønderjylland og Fyn

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Karrieremulighed som projektleder indenfor sikkerhed og grøn omstilling
 
  Vi leder efter dig der er visionær og som kan og vil gøre en forskel
 
  Motiverende, udfordrende og udviklende projektlederjob Med reference til raffinaderiets overordnede ansvarlige for TA & Projects bliver din primære opgave at planlægge, drive og facilitere nogle af de største og vigtigste projekter på raffinaderiet. Projekterne vil typisk indeholde elementer af planlagt vedligehold, lovpligtige eftersyn samt rengøring og udskiftninger af komponenter for at sikre en optimal og sikker drift af raffinaderiet. Du vil indgå i et stærkt team af erfarne og kompetente kollegaer. Da de fleste af de store projekter som du vil få ansvaret for, har betydning for alle funktioner på raffinaderiet, vil du arbejde tæt sammen med kollegaer fra store dele af organisationen. Nogle af projekterne har en størrelse og en kompleksitet der kræver grundige forberedelser og du bliver en nøgleperson i forhold til både planlægning af projekterne og de daglige aktiviteter frem imod selve udførelsesfasen. Under selve gennemføringsfasen af projekterne vil du typisk få ansvaret for både en gruppe crossbridge ansatte og en række eksterne entreprenører fra forskellige relevante fagområder. Vigtigheden og betydningen af de projekter du bliver ansvarlig for, sikrer der vil være stærke kompetencer at samarbejde med og ikke mindst at der bliver afsat de nødvendige budgetter for at sikre en succesfuld planlægning og gennemførelse af projekterne.
 
  læs mere  
 
Nysgerrig og forretningsorienteret ingeniør eller økonom
 
  Vil du være med til at optimere produktionen af fremtidens bedre og grønnere brændstoffer?
 
  Spændende karrieremulighed hvor du kommer til at gøre en forskel Som Business Analyst vil du få en meget central rolle i det spændende skæringspunkt mellem teknik og forretning. Du bliver bindeleddet imellem markedet og raffinaderiets produktion, hvor dit primære ansvarsområde bliver at bidrage til den optimale økonomiske styring af virksomhedens produktionsplanlæggere, baseret på markedsdata (priser og efterspørgsel på produkterne) samt raffinaderiets kapacitet og fleksibilitet. Du vil indgå i et i forvejen stærkt team og du vil blive tildelt opgaver der matcher dine personlige kompetencer og interesser. Baseret på de muligheder der er for at producere forskellige produkter på det meget fleksible raffinaderi, evaluerer du løbende hvilke spændende forretningsmuligheder og behov der åbner sig i markedet. Du analyserer løbende hvordan prisniveauer, efterspørgsel, behov for alternative produkter og markedets forventninger bedst kan matches med de kompetencer, processer og eventuelle tekniske begrænsninger der er på raffinaderiet. Al denne viden bliver registreret i Crossbridge´s modelleringsværktøjer, hvor du løbende kan afprøve forskellige scenarier for at underbygge og optimere dine anbefalinger.
 
  læs mere  
 
Kvalitets- og udviklingschef til Novadan
 
  Spillende træner der brænder for udvikling, kvalitet og miljø
 
  Med reference til den danske Business Unit Manager i Kolding får du det overordnede ansvar for virksomhedens udviklingsafdeling, laboratoriet samt kvalitets- og dokumentationsområde. Dine primære opgaver bliver at lede og motivere de kompetente medarbejdere i funktionerne. Sammen sørger I for løbende at optimere og udvikle recepter og produkter med funktionalitet, miljø og innovation som bærende elementer, samtidig med I sikrer at de færdige produkter lever op til de gældende krav fra de relevante myndigheder, kunder og brugere. Du deltager selv aktivt i mange af udviklingsprojekterne og i evalueringen heraf. Du vil også få det overordnet ansvar for virksomhedens registrerings- og dokumentationsarbejde, der kræver indsigt i kemikalielovgivningen, klassificering af produkter, sikkerhedsdatablade og myndighedskontakt. Andre vigtige opgaver i funktionen er den løbende opdatering og vedligehold af kvalitets- og miljøstyringssystemerne. Virksomheden er certificeret efter både ISO9001 og ISO 14001 og har et fint bestående system, der blot kræver løbende vedligehold i samspil med virksomhedens andre funktioner, herunder produktionen.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 21-03-2023 09:13