hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Senior Financial Controller – Business Finance
Udfordrende karrierestilling i en virksomhed der tager den grønne omstilling seriøst.

Crossbridge Energy A/S ejer og driver raffinaderiet i Fredericia samt en salgs- og råvareindkøbsafdeling i København. I Danmark beskæftiger virksomheden godt 240 kompetente og motiverede medarbejdere som leverer ca. 35 procent af det danske forbrug af brændstoffer, og har eksport via egen havneterminal i Fredericia.

Virksomheden agerer proaktivt i den grønne omstilling med fokus på at tage hurtige skridt mod at nyttiggøre såvel grøn brint som mere bæredygtige alternativer til fossil råolie. I dag er raffinaderiet verdens 3. mest energieffektive og Europas nr. 1. Man er også Danmarks største leverandør af overskudsvarme ud til fjernvarmenettet. Varme som alternativt ville gå til spilde, men som udnyttes til glæde for hvad der svarer til mere end 23.000 almindelige husstandes årlige forbrug af fjernvarme i Trekantområdet.

Raffinaderiet er allerede i fuld gang med omstruktureringen mod en endnu grønnere fremtid, og den udvikling vil fortsætte. Der er således blandt andet ved at blive opført en brintfabrik i samarbejde med partnere på raffinaderiets område. Brintfabrikken forventes at stå færdig 2023 og vil kunne levere grøn brint til raffinaderiet. Udviklingen omfatter bl.a. genbrug af overskudsolier samt bio-olie og dermed en grønnere raffinering. Eksempelvis undersøges mulighederne for at nyttiggøre affald, såsom brugt motorolie, slam fra rensningsanlæg og rester fra tekstilproduktion som del af den cirkulære økonomi, men også projekter indenfor indvinding og genanvendelse af CO2 er på vej. Herigennem tager Crossbridge Energy et markant ansvar i forhold til den grønne omstilling.

Læs mere på: www.crossbridge.dk

Som en naturlig følge af de mange nye og spændende opgaver i Business Finance afdelingen, søger man nu en kompetent og erfaren økonomisk profil der yderligere kan styrke de faglige, ledelsesmæssige og menneskelige kompetencer i afdelingen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Spændende karrieremulighed hvor du kommer til at gøre en forskel
Med direkte reference til lederen for Business Finance vil du få en central rolle i et i forvejen stærkt team. I forlængelse af at raffinaderiet har fået nye ejere, vil du få mulighed for at løse en række interessante og udfordrende opgaver i tillæg til de mere traditionelle opgave man finder indenfor Business Finance i en international virksomhed. Crossbridge er en af frontrunnerne indenfor den grønne omstilling af brændstoffer, dette medfører mange spændende opgave til afdelingen, både nationalt og internationalt. Samtidig er man en meget central sparringspartner for ejerkredsen i forhold til fremtidige investeringer og opkøb (MA) af spændende virksomheder worldwide. I forhold til lokale regler og lovgivning i Danmark er man også i en tæt dialog med bestyrelsen og ejerkredsen. Da Crossbridge står overfor en større opdatering af deres SAP-system, vil der blive trukket på en del resurser i afdelingen, også på ledelsesniveau. Du skal derfor forvente at du ret hurtigt vil blive involveret i ledelsesopgaver, både i forhold til Finance afdelingen, men også i dine relationer til bestyrelsen, topledelsen og andre senior stakeholders i organisationen.

Som en nøgleperson i forhold til de daglige aktiviteter i afdelingen, vil du arbejde med ledelsesopgaver samt med strategiske og operationelle opgaver. Du vil få en stor kontaktflade og have spændende dialoger med interessenter på alle niveauer i organisationen, både lokalt og internationalt. En række af de mere grundlæggende funktioner i afdelingen er outsourcet via en kompetent og internationalt anerkendt samarbejdspartner. Her vil du få ansvaret for den daglige dialog og ledelse af de 19 medarbejder og deres teamleder. Da funktionen er placeret i udlandet, vil kommunikationen foregå på engelsk.

Du vil beskæftige dig med opgaver der matcher dine personlige kompetencer og interesser, og løbende støtter du forretningen med præcise og opdaterede analyser. Du skal være en handlingsorienteret og kompetent sparringspartner for både afdelingen, Crossbridge Danmark og for ejerkredsen og du bidrager aktivt til at fastholde og yderligere styrke den positive udvikling i organisationen. Det forventes at du gennem dit skarpe intellekt, dine lederevner og høje faglige kompetencer til en hver tid har overblik over den aktuelle økonomiske situation. På den baggrund, samt gennem sparring med kollegaer og ledelsen er du i stand til at komme med input og forslag til hvilke skridt der kan tages fremadrettet for at yderligere styrke og udvikle forretningen.


Økonom, leder og motivator
Den ideelle kandidat har en teoretisk økonomisk baggrund som Cand. Merc., HA, HD(R) eller tilsvarende, kombineret med nogle års relevant erfaring fra en lignende funktion. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med ledelse, men den rigtige personlighed og et ønske om at udvikle dig som leder vil også være en interessant indgang til stillingen. Det er afgørende, at du ikke gør ting mere komplicerede end nødvendigt, og at du er selvkørende og vant til at holde mange bolde i luften. Erfaring med rapportering i en international koncern vil være en fordel. Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk, er superbruger i Excel og du er fortrolig med et eller flere ERP-systemer. Du bor inden for køreafstand til arbejdspladsen i Fredericia.

Som person er du serviceminded, men samtidig handlekraftig, beslutningsdygtig og i stand til at skære igennem, når det er nødvendigt. Du er initiativrig, uformel, ambitiøs og omhyggelig, og du har sans for detaljen. Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber. Som leder er du ikke bange for hverken at dele dine kompetencer med andre, eller at bede om hjælp når du har behov for det. Du har faglig stolthed og et stort drive samtidig med, at du er analytisk stærk, udadvendt, lyttende og motiverende. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde, både på tværs i organisationen og med eksterne kontakter og samarbejdspartnere. Gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver, og du når dine og virksomhedens mål gennem en seriøs indstilling, hårdt arbejde og et godt humør.


Vil du med på den spændende rejse?
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende stilling med gode karriere og udviklingsmuligheder i en virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et internationalt miljø.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sygeforsikringer og andre personalegoder forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der til fulde modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Financial Controller, Crossbridge” til: ans@lyderjohnsen.dk

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Senior Financial Controller

Virksomhed
Crossbridge Energy A/S

Hjemmeside
http://www.crossbridge.dk

Sted
Fredericia

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Sælger/KAM til GORI Propeller
 
  branchens bedste løsninger - dansk kvalitet til hele verden
 
  Du vil i tæt samarbejde med to dygtige og erfarne kolleger indgå i et stærkt team, hvor kundens tilfredshed, et godt samarbejde og positive resultater tæller. GORI Propeller har et godt og velkendt navn i branchen, og dine primære opgaver vil derfor være at motivere, støtte og videreudvikle det gode samarbejdet med virksomhedens distributører over hele verden. GORI har i dag ca. 35 distributører, og nogle af distributørerne har underforhandlere på de enkelte markeder. Disse forhandlere bearbejder både OEM-kunder som for eksempel værfter og motorleverandører i forbindelse med nybygninger, men der er også en stor og spændende forretning indenfor aftersales og opgraderinger på eksisterende skibe. Du vil typisk være i kontakt med distributørerne via telefon eller mail, men der vil også blive mulighed for en begrænset rejseaktivitet i størrelsesorden 20-25 dage om året, for at besøge kunder og for at deltage i internationale messer.
 
  læs mere  
 
Fabrikschef Hundested Propeller
 
  Vil du være med til at sætte kursen for en af Danmarks mest spændende maritime virksomheder?
 
  Som fabrikschef, og med reference til virksomhedens CEO, får du det fulde og overordnede ansvar for produktionen, teknik, udvikling, design, service og projektafdelingen i virksomheden. Nogle af de primære opgaver vil være at lede og fordele resurser i forhold til de forskellige projekter og ordrer der er aktive. Virksomheden producerer primært produkter og løsninger der er kundetilpassede, så de fleste ordrer vil derfor være større eller mindre projekter. Her vil der være et stort fokus på at yderligere optimere procedurer, overdragelsesforretninger, kommunikation og vidensdeling imellem de enkelte afdelinger, så i sammen kan blive endnu mere effektive i eksekvering af projekterne. I tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, sørger du for den optimale bemanding på de enkelte maskiner, samtidig med du har et skarpt fokus på sikkerheden i produktionen. Du arbejder også aktivt på at optimere processer og arbejdsgange, samt løbende arbejder på mulige forbedringer af maskinparken, for at minimere spild og sikre en endnu højere effektivitet i produktionen.
 
  læs mere  
 
Regnskabschef Hundested Propeller
 
  Er det dig der skal viderebringe denne spændende og velfungerende økonomifunktion?
 
  Med reference til CFO for BSI Gruppen får du en vigtig og central rolle i administrationen. Dine primære opgaver vil være af økonomisk karakter, og du får en alsidig og varieret hverdag. Her får du mulighed for at arbejde med både taktiske, praktiske og analytiske opgaver. Du vil selvstændig lave hands-on opgaver såsom bl.a. løn, månedsafslutninger, budgetter, likviditetsstyring og anlægskartotek. Du vil blive virksomhedens kontaktperson overfor revisor og andre relevante eksterne samarbejdspartnere. Andre opgaver kan være at bistå dine kollegaer på tværs i organisationen med praktiske opgaver såsom indkøb af kontorartikler, rejseafregninger, booking af forsendelser etc. Herigennem vil du være sikret en spændende og varieret hverdag, med forskelligartede opgaver hvor du selvstændig tager beslutninger og løser opgaverne, alene eller sammen med kollegaer.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 02-10-2023 12:44