hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
       
  vis Indhold

Projektleder
sikkerhed og beskyttelse i topklasse - branchens bedste løsninger

DESITEK A/S er et dansk el-teknisk handels- og ingeniørfirma med 25 ansatte, der har gjort sikkerheden i elektriske anlæg og installationer til sit speciale. Med den nære tilknytning og kontakt til moderselskabet DEHN SE og en række andre nøje udvalgte leverandører trækker DESITEK A/S på den højeste internationale ekspertise.

DESITEK A/S har løbende udviklet sig og har i dag et bredt produktprogram inden for Lyn- og Overspændingsbeskyttelse, Sikkerhedsudstyr til arbejde på elektriske anlæg, Kabeltilbehør i form af endeafslutninger, stik og muffer, Måle- og testinstrumenter, Nødstrømsforsyninger (UPS), DC-forsyninger m.m. DESITEK A/S har til huse i Søndersø i egen bygning opført i 1997.

Den grønne omstilling fylder, som hos så mange andre, også meget hos Desitek, hvor man er leverandør til en række store og interessante projekter så som vindmølleparker og solcelleanlæg både i ind og udland. Dette har yderligere bidraget til virksomhedens meget positive udvikling, samtidig med at projekter og ordrer er blevet større om mere omfattende.

Læs mere på www.desitek.dk

Som en naturlig følge af den stærke markedsposition og den meget positive udvikling, virksomheden er inde i, ønsker DESITEK A/S nu at styrke organisationen med en kompetent og proaktiv projektleder. Du vil være med til at komplementere et i forvejen stærkt team samt at fastholde og yderligere styrke den positive udvikling indenfor virksomhedens forretningsområder.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Personlig udvikling og karrieremulighed i dansk vækstvirksomhed
I et tæt samarbejde med dygtige og kompetente kollegaer bliver du en del af et erfarent og succesfuldt team, hvor du skal sørge for, at de solgte produkter og løsninger leveres som aftalt. Du bliver ansvarlig for flere projekter samtidig, og du holder løbende en tæt dialog med dine kollegaer i salg, med underleverandører, kunden og mange gange også med kundens kunde. Her sørger du for teknisk afklaring og besvarer de spørgsmål der måtte opstå i løbet af projektet. Hvor det giver mening, indgår du i den sidste del af forhandlingerne og den endelig afklaring med kunden, og overtager derefter projektet frem til levering. Du koordinerer indkøb af varer og hjælpematerialer med indkøbsfunktionen og du er det vigtige bindeled imellem alle interessenter i projektet. Herigennem sørger du for at produkter og løsninger bliver leveret til kunden i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid.

Du vil få en interessant hverdag, da projekterne varierer i både størrelse og kompleksitet, lige som du kommer til at have dialog med personer på alle niveauer i organisationen, både interne og eksternt. Dette sikrer dig varierende og motiverende opgaver– hvor samarbejde er et nøgleord for at kunne give kunden den bedste oplevelse. DESITEK ønsker at fastholde nye og eksisterende kunder gennem en proaktiv indstilling til salg, service og rådgivning. Du får derfor en central rolle i virksomhedens videre udvikling, hvor du vil fungere som sparringspartner overfor både kunderne, kollegaerne og virksomhedens ledelse. Herigennem sikrer du, at kunderne får den optimale service, samtidig med at virksomheden bliver endnu bedre kendt som en kompetent leverandør af komponenter, udstyr og løsninger. Kulturen i virksomheden er kendetegnet af en direkte og hjertelig tone, klare målsætninger og viljen til at gøre en ekstraordinær indsats både internt og overfor kunderne.


Faglige, menneskelige og kommercielle kompetencer
Den ideelle kandidat har en el-teknisk teoretisk baggrund, gerne på ingeniørniveau, men en tekniker, installatør eller maskinmester med de rigtige erfaringer, vil også være relevant. Du vil modtage en grundig introduktion til de enkelte produkter og løsninger og blive tilbudt relevante kurser i ind og udland så du rent teknisk bliver godt klædt på. Det er dog projektledelse og det at være det samlende midtpunkt i en spændende hverdag der driver dig. Du har tidligere vist, at du er i stand til at holde mange bolde i luften, og sikkert når målene i den rigtige rækkefølge. Det vil være en fordel om du har erfaring med internationale kunder, og du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. Behersker du også tysk, vil dette være en fordel.

Som person er du handlekraftig, fleksibel og vant til selv at holde dine projekter i gang. Du er en udadvendt teamplayer med et godt humør, og du brænder, for det du laver. Du opsøger selv viden og informationer, og du deler gerne viden og kompetencer med resten af teamet. Du forstår vigtigheden af et godt samarbejde på tværs i organisationen, og gennem din adfærd formår du at skabe respekt om din person og dine opgaver. Du kæmper for dine egne gode idéer og dine projekter, men er også åben, modtagelig og nysgerrig nok til at tænde på andres idéer og input. Du besidder empati og gennemslagskraft, som gør dig i stand til at agere på forskellige niveauer i organisationen samt med eksterne samarbejdspartnere. Din ansvarsbevidsthed samt professionelle indstilling sikrer, at det du lover, bliver overholdt.


En af branchens stærkeste aktører
Du tilbydes et inspirerende og udfordrende job i en virksomhed, der er blandt de førende i branchen og med rige muligheder for fortsat udvikling i den retning, du evner og ønsker. Du vil blive en del af en stabil medarbejderstab kendetegnet ved et højt fagligt niveau, en udpræget samarbejdskultur og en uhøjtidelig, humoristisk omgangstone.

Der tilbydes attraktiv løn efter kvalifikationer, god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon:
+45 29999043 eller på: odd@lyderjohnsen.dk.

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Projektleder, Desitek” til:
ans@lyderjohnsen.dk

Husk at benytte den e-mail adresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

   
 

Jobtitel
Projektleder

Virksomhed
DESITEK A/S

Hjemmeside
http://www.desitek.dk

Sted
Søndersø

 

 
Søg stillingen
 
     

vis joboversigt
Andre ledige stillinger

 
Headhunter / Partner
 
  National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?
 
  Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater. Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.
 
  læs mere  
 
Kompetent revisor med drive og ambitioner
 
  Er du træt af for meget overarbejde og ensformige opgaver, eller har du ambitioner om en kortere vej til et reelt partnerskab?
 
  Mange dygtige revisorer søger væk fra branchen fordi de synes, at afstanden til topledelsen bliver for stor, og fordi man arbejder væsentlig flere timer end det der er normalt i det øvrige erhvervsliv. Specielt når man får børn og familie kan dette blive en stor belastning. Samtidig er der også ambitiøse og motiverede revisorer der måske allerede har en kundeportefølje og gerne vil indgå i et reelt medejerskab, men finder vejen dertil meget lang og kompliceret af interne forhold i en større organisation. Hvis en af ovenstående beskrivelser passer godt på dig, er vi meget interesseret i at høre fra dig. Vi er nemlig overbevist om at hvis du har de overvejelser omkring din videre karriere, så kan vi sammen skabe en stilling der vil være særdeles interessant og motiverende for netop dig.
 
  læs mere  
 
Er du på vej til at blive en af Danmarks skarpeste Tradere/Dealmakere?
 
  Personlig udvikling og karrieremulighed i en virksomhed der tager den grønne omstilling seriøst.
 
  Med udgangspunkt i virksomhedens præsentable og meget velbeliggende kontorer i Codanhus bliver du en vigtig del af virksomhedens kommercielle aktiviteter, primært på det Danske og de skandinaviske markeder. Du får reference til CBE’s Commercial Manager i København, og i et godt og konstruktivt samarbejde med ham og med resten af teamet, vil du medvirke til at drive salget af olieprodukter på spot- og langsigtede kontrakter. Afhængig af hvilken erfaring du kommer med, vil du fra starten få mulighed for at overtage din egen del af kundeporteføljen. Her er der tale om meget interessante kunder med en samlet omsætning i størrelsesordenen 1,0 - 1.5 mia DKK årligt. Du bliver ansvarlig for at videreudvikle og fastholde de gode, kommercielle relationer til disse kunder, som typisk bliver handlet på langsigtede kontrakter. Du vil få tæt kontakt til kunderne, hvor du forhandler og lukker centrale kommercielle kontrakter/aftaler.
 
  læs mere  

 

Ved Storkereden 1 • 7000 Fredericia • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk
Sidst opdateret 01-03-2024 13:27