hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
Hvad siger kunderneHvad siger kandidaterne
       
 

”Jeg har arbejdet sammen med Odd Johnsen i mere end 10 år og har gennem alle årene oplevet Odd som en meget kompetent leverandør af rekrutteringsløsninger.

Odd har altid optrådt med en høj grad af integritet og ansvarlighed og har haft stor fokus på kvalitet i proces og løsning for såvel virksomhed som kandidat.”


Aksel Riewe Henriksen
HR direktør
LM Glasfiber A/S

 ----------------------------------------------------------------------------------- 

"Vi har arbejdet sammen med Odd Johnsen i mere end 10 år. Odd var meget hurtigt i stand til at sætte sig ind i vores
virksomhedskultur og hvad vi søgte.

Vi har brugt Odd adskillige gange til forskellige stillinger, hvilket hver gang har givet værdi til vores virksomhed og optimeret hele anæsttelsesprocessen."

Lars Hoffmann
Adm. dir.
Shipping.dk

-----------------------------------------------------------------------------------

"Odd Johnsen er ’en natural’. Han har den sjældne evne at kunne afkode din virksomheds egentlige behov, præsentere faktisk egnede kandidater og medvirke til at du træffer det rigtige valg garneret med naturlig effektivitet og præcision.

Flere i rekrutteringsbranchen kunne lære af Odd Johnsen"

René Tristan Lydiksen, Ph.d.
International Sales Director
Veksø A/S

----------------------------------------------------------------------------------

”Jeg har arbejdet sammen med Odd Johnsen de seneste 10 år, først hos MatchMaker A/S, siden Promondo A/S og nu i hans egen virksomhed, LyderJohnsen A/S. Odd har medvirket til at rekruttere ledere og specialister, rådgivet mig om salg af virksomhed, og så er han ligeledes stærk inden for outplacement.

Han har en fantastisk evne til at bringe opsagte medarbejdere videre i deres arbejdsliv, hvilket jeg også på det personlige plan har nydt godt af. Da jeg efter salget af den virksomhed, jeg var ansat i, ikke ønskede at fortsætte som adm. direktør, kom jeg til at møde Odd fra den anden side af skrivebordet. Jeg blev selv ansøger til en af de stillinger Odd skulle besætte for en kunde, og herigennem oplevede jeg et komplet rekrutteringsforløb som kandidat. I forløbet formåede Odd gennem tests og interviews at tune mig til nye opgaver. Hans gode forarbejde og grundige proces gjorde det langt nemmere at sælge mig selv over for Skadeservice Danmark til en ny stilling på direktionsniveau.

Odd har et stort netværk og gennemfører opgaverne med en høj grad af professionalisme og til den aftalte tid. Han er som person rummelig og troværdig, og dertil er han et menneske, som med sin humor og sit uhøjtidelige væsen er en fornøjelse at samarbejde med. Med sine empatiske egenskaber er han i stand til at finde mennesker, der lige præcis passer ind i vores organisation.”

Henrik Buurskov
Økonomidirektør/CFO
Skadeservice Danmark A/S

--------------------------------------------------------------------------------

"Odd har hjulpet mig med at finde den bedste kandidat til en chefstilling.
Det lykkedes til fulde ikke mindst pga. af Odds evne til lynhurtigt at komme ”ind under huden” på virksomheden kombineret med hans store netværk.
 
Odd signalerer dynamik og professionalisme på en behagelig og uhøjtidelig måde, som passer godt i tråd med hvordan vi gerne vil opfattes af kunder og kandidater."

 
Søren Ravn
CEO
Sjølund A/S

--------------------------------------------------------------------------------

Ulrich Thorsen har løst en del headhunting opgaver af ledere og specialister i både ind- og udland for os, som vi ikke har haft held til at rekruttere på normal vis.

Jeg oplever Ulrich som en særdeles kompetent og ambitiøs samarbejdspartner, og han har en værdifuld evne til at identificere præcist de ønskede kompetencer og kombinere dem med viden om miljøet som kandidaten skal indgå i. Vi har således fået ansat en række stærke medarbejdere som klarer sig godt i organisationen.

Ulrich er i øvrigt en behagelig og meget proffesionel samarbejdspartner og da han på alle punkter har indfriet vore ønsker til kvalitet og leveringstid kan jeg kun anbefale ham.


Yours sincerely / Med venlig hilsen

Lars Skibdahl
Director, People & Culture- Europe
Vestas Spare Parts & Repair

--------------------------------------------------------------------------------

Ulrich Thorsen har igennem flere år hjulpet både os og flere af vores søsterselskaber med at finde ledere, specialister og projektledere.

Ulrich er altid yderst konstruktiv, er meget dedikeret til at løse de aftalte opgaver på bedste vis og til rette tid, og han arbejder med stor integritet.

Ulrich sætter sig hurtigt ind i, hvad vi har brug for og afsøger markedet effektivt. Vi er altid meget trygge ved den kvalitet og professionalisme, Ulrich leverer over for os og kandidaterne.

Kent Hejn Kristensen
Adm. Direktør
DS Stålkonstruktion A/S


 
 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 03-04-2024 10:14