hjemom osydelserReferencerledige stillingerKontakt
 
Hvad siger kunderneHvad siger kandidaterne
       
 

"Jeg mødte Odd som kandidat til en chefstilling. Odd er fuld af liv og har en sjælden evne til at ”vade lige ind i dig” og få kandidaten til at føle sig godt tilpas. Samtidig er man ikke et sekund i tvivl om, at han er knivskarp på opgaven, han er sat til at løse.

Odd beskriver levende og præcist både stillingens krav og de udfordringer han har set i stillingen. Han opfatter lynhurtigt de signaler man sender og spørger ind til dem på en nærværende og vedkommende måde.

Odd er tydeligvis super engageret i sin kundes behov men også i kandidaten – han følger hele tiden op så han har styr på, hvordan processen skrider frem- og på en måde, så man som kandidat føler sig kanon godt behandlet. Odd har simpelthen både hjertet og hjernen med i opgaven – og man kan mærke det fra første sekund.

Jeg har igennem årene været med til mange professionelle ansættelsesprocesser, men denne med Odd, er den mest vedkommende og professionelt styrede proces jeg har set – jeg var aldrig et sekund i tvivl om, hvor vigtigt det var for virksomheden, at finde den HELT rigtige til jobbet."

Bruno Lundby
Driftschef
Brøndby

---------------------------------------------------------------------------------

"Kære Odd.
Jeg vil gerne sige dig tak for hjælpen i forbindelse med min fyring. Selvom jeg - sammen med de andre opsagte kolleger - fik at vide, at der ikke var personlige grunde til opsigelsen, fik min selvtillid og mit humør sådan en tur i kælderen, for hvis man ikke skal tage en opsigelse personlig, hvordan skal man så tage den?

Allerede efter min første samtale med dig, følte jeg, at jeg fik selvtilliden tilbage, ligesom jeg fik sat ord på mine kvalifikationer, når jeg nu skulle ud og sælge mig selv. Din gennemgang af min profil - der også gjorde mig opmærksom på muligheder indenfor andre brancher end den jeg kom fra, samtaler med dig og materialet fra dig gav mig gode og brugbare redskaber til at komme videre."

Anne Schmidt
Esbjerg

-----------------------------------------------------------------------------------

"Mit nye liv startede sådan her:
Man er 58, er efter 24 år blevet afskediget, og står med et halvt års opsigelse og ingen udsigt til at blive fritstillet. – og det hele kommer tilfældigt på et tidspunkt hvor man føler at man er øverst på toppen fagligt, fysisk, og psykisk. Privat har man hverken børn eller hund og kun sin søde kone at tage hensyn til. Bilen og hjemmearbejdspladsen med det hele står klar og lysten til i givet fald at begynde helt forfra et andet sted er også i top.

- men hvem kan mon i disse tider bruge en erfaren ingeniør på 58 ?

Efter knap et halvt hundrede ansøgninger og rigtig mange telefonsamtaler fik jeg tilbudt en samtale med Odd Johnsen…

Den største forskel Odd Johnsen gjorde, var nok at han bibragte mig den nødvendige viden og tro på jeg kunne starte på en frisk. Herudover udpegede han dørene der kunne føre videre. Han hjalp mig også det allersidste stykke hen ad vejen.

I knap tre måneder var jeg i opsagt stilling. Så afleverede jeg en kontraopsigelse til mit gamle firma. Få dage efter tiltrådte jeg tættere på min bopæl et meget mere spændende job til en højere løn."

Iver Slot
Ingeniør, HD
Kolding

---------------------------------------------------------------------------------

"Det er ikke altid lige let at sætte ord på det man føler helt ind i hjertet. Men hvis jeg skal prøve at formulere det, er der ét ord som går igen og igen nemlig ordet Tak…..Tusind tak.

Da jeg første gang mødte Odd i forbindelse med et jobinterview var jeg en knækket person, der var blevet afskediget fra min seneste jobfunktion pga. nedskæringer, og de adskillige afslag som efterfølgende fulgte i kølevandet på de stillingsopslag jeg havde søgt.

Men Odd´s entusiasme og måde at coache på med udgangspunkt i min ansøgning, CV og hans intuition for hvordan man er som menneske, gjorde at jeg fik en helt anden indstilling til måden at gribe min situation som jobsøger i disse finanstider an på.

Der er ingen tvivl om at Odd brænder for sit fag. Han kender den virksomhed som han repræsentere til bunds, og med hans mangeårige erfaring og menneskelige indsigt, er han i stand til at stille de rigtige spørgsmål, og på den baggrund nå frem til den rette kandidat til den pågældende virksomhed.

Jeg er i arbejde i dag, og dette har Odd en stor medindflydelse på. Så herfra skal lyde et stort TUSIND TAK."

Lotte Odsgaard
Marketing Manager
Odense


 
 

Møsvråvej 35 • 6051 Almind • +45 2999 9043 • odd@lyderjohnsen.dk

Sidst opdateret 06-06-2024 10:56